Connect with us

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ

Η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα για το φιλικό στην Λάρισα

Δημοσιεύτηκε

on

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Λάρισα για το φιλικό με τον τοπικό Απόλλωνα (Παρασκευή, 4,30 μ.μ., γήπεδο Φιλιππούπολης).
Οι παίκτες είναι οι παρακάτω: Ταϊρης, Γιδόπουλος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Κέζος, Κούλπας, Πάνος, Γκουγκούδης, Νιάρος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Τριανταφυλλάκος, Γκατζολάρι, Μακρίδης, Σταματάκος, Τσιμίκας, Μαντιανί, Σιαλμάς, Συμελίδης, Ηλιάδης.

Ευχές σε Ράντι
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα με αφορμή την κλήση στην Εθνική Ισημερινής Γουινέας του ποδοσφαιριστή της ομάδας Ίμπαν Ράντι, του εύχεται καλή επιτυχία στα δυο παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική του με τη Μαδαγασκάρη (13 και 16 Οκτωβρίου).
Αποτελεί ευτυχία για τον ΑΟ Τρίκαλα ποδοσφαιριστές να κερδίζουν κλήση στην Εθνική τους αγωνιζόμενοι στην ομάδα μας.


Περισσότερα εδω!

Continue Reading

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ

Το παλεύουν για… 14 ομάδες στην S2, Ηρακλής και ΑΟ Τρίκαλα

Δημοσιεύτηκε

on

By

http://www.trikalarestart.gr/

Η ΠΑΕ Ηρακλής πράττει αυτό, το οποίο επιτάσσει το συμφέρον της, στην υπόθεση της συμμετοχής στην υπό σύσταση Super League 2, ευρισκόμενη σε επαφή με τους παράγοντες της ΕΠΟ σχετικά με το θέμα.
Οι ιθύνοντες του Ημίθεου επιχειρούν – ταυτόχρονα – και συντονισμό δυνάμεων με την πλευρά των Τρικάλων (με την οποία διατηρούν κοινό συμφέρον), προκειμένου να γίνει αποδεκτή από πλευράς της Ομοσπονδίας η οπτική του θέματος, που πρεσβεύει την παρουσία 14 και όχι 12 ομάδων στην αναδιαρθρωμένη 2η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ταυτόχρονα, οι πιέσεις αφορούν στην προσπάθεια να συνταχθεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την ερμηνεία, η οποία θέλει τις προερχόμενες από την ίδια κατηγορία ομάδες (Ηρακλής και Τρίκαλα) να συμπληρώσουν τη σύνθεση της νέας Λίγκας.
«Μπορεί οι πληροφορίες από την Αθήνα να αναφέρουν το αντίθετο, όμως είναι βέβαιο ότι το παιχνίδι δεν έχει ακόμη κριθεί και καταβάλλουμε προσπάθειες, ώστε να καταλήξει υπέρ των συμφερόντων της ομάδας», τονίζουν χαρακτηριστικά στη Μίκρα…

sfina.gr

*Αύριο Τετάρτη είναι η πλέον κρίσιμη μέρα καθώς διεξάγεται το συμβούλιο της ΕΠΟ


Περισσότερα εδω!

Continue Reading

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ

Μετά τον ΑΟ Τρίκαλα και ο Ηρακλής ζητάει με ανακοίνωση συμμετοχή στην SL 2

Δημοσιεύτηκε

on

By

http://www.trikalarestart.gr/

Το παλεύει όσο μπορεί… Ο Ηρακλής, με ανακοίνωσή του τη Δευτέρα (20/5), ζητά την αύξηση των ομάδων της νεοσύστατης Σούπερ Λίγκας 2 σε 14 από 12.
Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς, η ομάδα ουσιαστικά έχασε την κατηγορία για εξωαγωνιστικούς λόγους και επισημαίνουν ότι, αν βρεθούν τελικά στη νέα Football League, τότε δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα χρέη τους.
Παράλληλα, διαψεύδουν ότι δεν ασχολούνται με παλιές οφειλές, υπογραμμίζοντας ότι η αποπληρωμή των παλαιών χρεών πρέπει να γίνει οπωσδήποτε σε συνδυασμό των υπαρχουσών και τρεχουσών αναγκών της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σχετικά με το θέμα που προέκυψε μετά την ψήφιση της τροπολογίας την προηγούμενη Δευτέρα από τη Βουλή σχετικά με τον καταρτισμό της νεοσύστατης κατηγορίας SUPER LEAGUE 2 η Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Πάγια θέση και άποψη της Π.Α.Ε. είναι η νέα κατηγορία να απαρτίζεται και να συγκροτείται από δέκα τέσσερις ( 14 ) ομάδες και η συμπλήρωση των θέσεων να γίνει από τις ομάδες οι οποίες κατέλαβαν την ενδέκατη ( 11η ) και την δωδέκατη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE περιόδου 2018-2019,ήτοι την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ και την Π.Α.Ε ΤΡΙΚΑΛΑ.

Αυτό πρέπει να γίνει για τους παρακάτω αναλυτικά αναφερόμενους λόγους:

1) Οι ομάδες του ΗΡΑΚΛΗ και των ΤΡΙΚΑΛΩΝ τερμάτισαν στις παραπάνω θέσεις μετά τη λήξη του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετείχαν συνολικά δέκα έξη ( 16 ) ομάδες και διεξήχθησαν συνολικά τριάντα ( 30 ) αγωνιστικές. Το πρωτάθλημα αυτό ήταν πολύ ανταγωνιστικό και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι η οριστική θέση την οποία κατέλαβαν οι ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα, τουλάχιστον στην βάση αυτού, κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία αγωνιστική. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την λήξη του πρωταθλήματος αυτού στο οποίο, όπως προαναφέρθηκε, συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες, στην ουσία υποβιβάζονται συνολικά έξι ( 6 ) ομάδες, δηλαδή ποσοστό 37,50 % των ομάδων, άνω του ενός τρίτου αυτών. Αυτό όμως πέρα από το γεγονός ότι είναι πρωτόγνωρο και πρωτάκουστο, αντικειμενικά δεν είναι ούτε λογικό, ούτε δίκαιο.

2) Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE η ομάδα μας κατέλαβε την 11Η θέση και υποβιβάζεται, αποκλειστικά και μόνο για τον λόγο ότι λόγω των υπαρχουσών οφειλών και χρεών της παλιάς Π.Α.Ε. δεν πέρασε την πρώτη φάση της επιτήρησης και της αφαιρέθηκαν τρείς ( 3 ) βαθμοί.

Στην ουσία δηλαδή αγωνιστικά η ομάδα μας σώθηκε και δεν υποβιβάζεται, δεδομένου ότι εάν δεν είχε γίνει η αφαίρεση των 3 βαθμών, για τους παραπάνω λόγους, θα συμμετείχε κανονικά στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.

3) Η ομάδα μας πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 ,περιόδου 2019-2020, δεδομένου ότι μόνο στην περίπτωση αυτή θα είναι δυνατόν να είναι βιώσιμη, οπότε θα έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ,μετά από σχετικούς διακανονισμούς και συμφωνίες που θα κάνει, τις οφειλές και τα χρέη της παλιάς Π.Α.Ε. σε πρώην ποδοσφαιριστές. Εάν η ομάδα τελικά υποβιβαστεί στην νεοσύστατη FOOTBALL LEAGUE ( τρίτη κατηγορία ) εκ των πραγμάτων θα είναι αντικειμενικά αδύνατον να πληρώσει τα χρέη αυτά και αναγκαστικά όλοι θα χάσουν τα χρήματα τους.

Ως ως εκ τούτου επιτακτική ανάγκη για να καταστεί βιώσιμη η Π.Α.Ε. είναι, όχι μόνο για το δικό της συμφέρον, αλλά και το συμφέρον όλων των «δανειστών» της παλιάς Π.Α.Ε. και για να καταβληθούν στο μέτρο του δυνατού τα χρήματά σε αυτούς και ειδικά στους πρώην ποδοσφαιριστές αυτής, είναι η ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα στην SUPER LEAGUE 2.

Καταλήγοντας και με την ευκαιρία της έκδοσης αυτής της ανακοίνωσης θέλουμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά τα ανυπόστατα και ανακριβή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία δεν υπάρχει καμία διάθεση ή πρόθεση και δυνατότητα ενασχόλησης εκ μέρους της διοίκησης της Π.Α.Ε. με την σωρεία των θεμάτων που αφορούν τα χρέη του παρελθόντος. Επίσης τα δημοσιεύματα αυτά αναφέρουν ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ουσιαστική προσπάθεια προσέγγισης με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση αποπληρωμής.

Όπως προαναφέραμε διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα αυτά και σχετικά με το θέμα αυτό επισημαίνουμε ότι η διοίκηση της Π.Α.Ε ασχολείται διαρκώς και καθημερινά με το θέμα αυτό και έχει κάνει σωρεία επαφών ,με την πλειονότητα τουλάχιστον των πρώην ποδοσφαιριστών, με τους οποίους προσπαθεί να βρει μία λύση. Αυτή εκ των πραγμάτων πρέπει να είναι σε άμεσο συσχετισμό με το γεγονός ότι η αποπληρωμή των παλαιών χρεών πρέπει να γίνει οπωσδήποτε σε συνδυασμό των υπαρχουσών και τρεχουσών αναγκών της ομάδας, δεδομένου ότι πρέπει ο Ηρακλής να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να μπορεί να μπορεί αγωνιστικά να πετύχει τους στόχους του, οι οποίοι λόγω του brand name και της δυναμικής της ομάδας είναι πάντα υψηλοί και μεγάλοι».


Περισσότερα εδω!

Continue Reading

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ

Σαν σήμερα, ο Καραϊσκάκης “προσκύνησε” τον ΑΟ Τρίκαλα (video)

Δημοσιεύτηκε

on

By

http://www.trikalarestart.gr/

Στους Αγίους Αναργύρους Άρτας… πριν από τέσσερα χρόνια τέτοια μέρα, φίλοι αλλά και μέλη της διοίκησης του Καραϊσκάκη φορούσαν πριν την έναρξη του ντέρμπι ανόδου, μπλουζάκια με το σλόγκαν “πρωταθλητές, Β΄Εθνική ήρθαμε”. Είχαν ετοιμάσει τσιμπούσι, ορχήστρες και ένα άκρως εχθρικό κλίμα για τον αντίπαλό τους.
Υπολόγισαν όμως χωρίς τον Περικλή Αμανατίδη και τα “κυανέρυθρα” λιοντάρια του καθώς με μια μάγκικη εμφάνιση στο τελευταίο ματς της σεζόν, ο ΑΟΤ επικράτησε με 1-2 του Καραϊσκάκη και πήρε το εισιτήριο για την Football, αφήνοντας τους Αρτινούς δεύτερους. Μάλιστα πριν το ματς προηγήθηκαν συλλήψεις, οι Τρικαλινοί οπαδοί έμειναν πίσω από μια λινάτσα χωρίς οπτική επαφή με τον αγωνιστικό χώρο, άνθρωποι των ΜΜΕ αντιμετώπισαν απίθανες δυσκολίες από κάποιους… απίθανους ντόπιους (ορισμένοι εκ των οποίων εξακολουθούν να είναι στην ομάδα) ενώ μέχρι και οι Τρικαλινοί αξιωματούχοι συνάντησαν εχθρικό κλίμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό… για να μπουν οι παίκτες των Τρικάλων στο γήπεδο έγινε κυριολεκτικά ντού κόντρα σε κάτι περίεργους “σεκιουριτι” που πιο πολύ τους πείσμωσαν παρά τους φόβισαν.
Στο ματς οι “κυανέρυθροι” άργησαν να μπουν και ο Καραϊσκάκης ήταν επικίνδυνος αλλά όταν βρήκαν ρυθμό…απλα επικράτησαν κατά κράτος παίρνοντας την τεράστια νίκη ανόδου. Τα γκολ του ΑΟΤ πέτυχαν οι Τέλλος και Σαχινίδης.
ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος, Τέλλος, Γιώτας, Βαγγελή, Καμπλιώνης (92΄ Στούμπος), Σπάσιτς, Σαχινίδης (87΄ Πέντσας), Μοσχάκης (89΄ Παπαευθυμίου), Κέρι.
Στη επιστροφή της ομάδας στα Τρίκαλα… έγινε η νύχτα μέρα καθώς χιλιάδες βγήκαν στην κεντρική πλατεία για να αποθεώσουν τους παίκτες. Ήταν η αρχή της επιστροφής στις μεγάλες κατηγορίες.


Περισσότερα εδω!

Continue Reading

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή