Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα στο Μύλο του Παππά: «Θεραπεία Gestalt & Εθελοντισμός

Δημοσιεύτηκε

on


Ημερίδα με τίτλο «Θεραπεία Gestalt & Εθελοντισμός – Δράση στην Κοινότητα» διοργανώνει το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Gestalt Foundation, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 στο «Μύλο του Παππά».

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων από την ίδρυση του Κέντρου, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Gestalt Foundation λειτουργεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από το 1998. Είναι διεθνώς πιστοποιημένο και μέλος των Εθνικών Εταιρειών Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Συγκεκριμένα, είναι πιστοποιημένο από την EAGT (European Association for Gestalt Therapy) και από την EAP (European Association of Psychotherapy). Ακόμα είναι μέλος της ΕΕΨΕ (Εθνική Εταιρία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος) και της ΕΕΣ (Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής). Πληροί δε όλα τα εκπαιδευτικά κριτήρια των ανωτέρω φορέων και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις τους.

Συνεργάζεται με άλλα κέντρα και οργανισμούς του εξωτερικού που παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην εξέλιξη της εκπαίδευσης, της θεωρίας και της έρευνας κι έχει φθάσει να απαριθμεί μέχρι το Σεπτέμβριο του 2016, 266 αποφοίτους και 95 εκπαιδευόμενους.

Βασικός στόχος είναι η εκπαίδευση, η επιμόρφωση και η στήριξη με βάση τη θεωρία και τη μεθοδολογία της θεραπείας  Gestalt, σε ένα ευρύτερο φάσμα των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων.

Η ημερίδα στη πόλη της Λάρισας με θέμα “Θεραπεία Gestalt & Εθελοντισμός – Δράση στην Κοινότητα” έρχεται να τιμήσει φορείς και συλλόγους, με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια τόσο στη περιοχή της Λάρισας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Μεταξύ αυτών είναι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, το ΤΕΙ Λάρισας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΧΕΝ Λάρισας, κ.α. .

Θα διεξαχθούν ομιλίες από την κ.Κάτια Χατζηλάκου Ιδρύτρια/Ψυχολόγο/M.Sc. Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας Α.Π.Θ./Ψυχοθεραπεύτρια/Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt/ μέλος Σ.Ε.Ψ. & EAGT (Ex-Chair of NOGT and External Relation of EAGT). Κάτοχος ECP (European Certificate of Psychotherapy)/Ιδρυτικό μέλος Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt., από Ψυχολόγους- Ψυχοθεραπευτές Gestalt, αλλά και από τους Αντιπροσώπους των φορέων.

Το Πρόγραμμα της ημερίδας είναι:

10.00 – 11.30

* Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί

* Εισαγωγή στη Θεραπεία Gestalt

11.30 – 12.30

ΘΕΡΑΠΕΙΑ GESTALT & ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

11.30 – 12.00

* «Η προσέγγιση της Θεραπείας Gestalt στη φροντίδα της Χρόνιας Ασθένειας» – Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας “ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ”, Ένωση Γονέων & Νέων με Διαβήτη Ν. Μαγνησίας, (Καλώτα Γιάννα – Μούτου Κατερίνα)

* Χαιρετισμός από την Καραβάνα Ιωάννα, Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας

12.00 – 12.30

* «Η ομάδα που με στηρίζει για να στηρίζω» – Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Γραφείο Ενημέρωσης & Υποστήριξης Ν. Μαγνησίας της Π.Ε.Α.Μ.Σ.Κ. (Χατζοπούλου Σέβη)

* Χαιρετισμός από την Κούτσικου Μαρία, Πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

12.30 – 13.00 Διάλειμμα – Καφές

13.00 – 13.30

ΘΕΡΑΠΕΙΑ GESTALT & ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ

ΦΥΛΩΝ

* «Υποστηρίζοντας τη γυναίκα μέσα από τη θεραπεία Gestalt» – ΧΕΝ Λάρισας.

(Δάκτυλα Λιάνα, Σακκά Βάσω, Σιάκης Λευτέρης, Σκλάβου Τόνια)

* Χαιρετισμός από την Τσιαμούρα Σταυρούλα, Πρόεδρο της ΧΕΝ Λάρισας

13.30 – 14.45

ΘΕΡΑΠΕΙΑ GESTALT & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

13.30.- 14.15

* «Η θεραπεία Gestalt στην φοιτητική κοινότητα» – Συμβουλευτικός Σταθμός Τ.Ε.Ι. Λάρισας, Συμβουλευτικός Σταθμός Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

(Δάκτυλα Λιάνα, Ερκετζίκη Ασημίνα)

* Χαιρετισμός από την Αργυρακούλη Έφη, Διευθύντρια του 6ου Γενικού Λυκείου Λάρισας, τέως Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Τ.Ε.Ι. Λάρισας

14.15 – 14.45

* «Όταν η θεραπεία Gestalt πάει σχολείο…» –

Εκπαιδευτικοί Α/θμίας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, Ομάδες γονέων

(Χατζοπούλου Σέβη)

* Χαιρετισμός από την Παπαϊωάννου Βασιλική, εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας του 10ου Γενικού Λυκείου Λάρισας, τέως Σχολική Σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας Ν. Μαγνησίας

* Χαιρετισμός από την Αργύρη Βασιλική, τέως Σχολική Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας

14.45- 15.00

ΘΕΡΑΠΕΙΑ GESTALT & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

* Κύκλος ομιλιών – ενημερωτικών δράσεων σε βιβλιοπωλεία της Λάρισας & του Βόλου (Δάκτυλα Λιάνα,Σακκά Βάσω,Λευτέρης Σιάκης)

15.00- 15.30

Συζήτηση- κλείσιμο ημερίδας – παρουσίαση video

(Επιμέλεια Ξηρομερήσιου Αποστολία)-Μπουφές

Περισσότερα Εδω

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ

Νέες δεσμεύσεις και 28,1 εκατομμύρια για την Αλόννησο

Δημοσιεύτηκε

on

By

Μοιράσου το άρθρο:

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ενότητα για την πρόοδο-Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» με επικεφαλής τον Πέτρο Βαφίνη.

«Πριν λίγες ημέρες, βγάλαμε στη δημοσιότητα αλλά και σε έντυπη μορφή τα έργα και τις δράσεις που υλοποιήσαμε ή βρίσκονται σε εξέλιξη για την περίοδο 2014-2019. Ο συνδυασμός εγγυάται με τον τρόπο αυτό πως μπορεί και θα συνεχίσει την πλούσια και επιτυχημένη δράση της Δημοτικής Αρχής στους τομείς, Τουρισμός – Οικονομία – Καθαριότητα – Υγεία – Πρόνοια – Συγκοινωνία – Καθημερινότητα – Πολιτισμός – Αθλητισμός.

Όμως, όπως έχουμε δηλώσει από την πρώτη ημέρα του αγώνα μας, «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Δεν επαναπαυόμαστε και δεν μένουμε σε όσα αλλάξαμε στο νησί επιτυχώς. Προχωράμε παραπέρα.

Ως υπεύθυνη δημοτική αρχή, σας ανακοινώνουμε τις 29 νέες δεσμεύσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε, μέσω μελετών αλλά και συγκεκριμένων προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται, είτε από τομεακά, είτε από  περιφερειακά προγράμματα, είτε ακόμα και  από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Όπως πράξαμε την περίοδο 2011-2014, την περίοδο 2014 -2019, οι υποσχέσεις που σας δώσαμε, υλοποιήθηκαν σχεδόν στο σύνολο τους.  Αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Έργα και δράσεις γενικώς και αορίστως, εμείς δεν θα υποσχεθούμε.

Οι παρακάτω δεσμεύσεις είναι επιγραμματικές και θα αναλυθούν στις δύο προγραμματισμένες ομιλίες του συνδυασμού μας, στις 23 Μαΐου στη Βότση και στις 24 Μαΐου στο Πατητήρι:

 1. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
 2. ΥΔΡΕΥΣΗ
 3. ΝΕΟ ΕΜΠΟΡΟ- ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ
 4. ΔΥΟ ΝΕΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ
 5. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ – ΤΑΧΥΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ
 6. ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
 7. ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ
 8. ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ
 9. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΙΜΕΝΑ ΠΑΤΗΤΗΡΙΟΥ
 10. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
 11. ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
 12. ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
 13. ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ
 14. ΥΓΕΙΑ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
 15. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
 16. ΟΔΟΠΟΙΙΑ- ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ
 17. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
 18. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΟΜΒΡΙΩΝ
 19. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ
 20. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
 21. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
 22. ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
 23. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
 24. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
 25. ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
 26. ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ
 27. ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
 28. ΝΕΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
 29. ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

 

Ως ο μοναδικός  συνδυασμός  στην Αλόννησο που έχει την ικανότητα, τη τεχνογνωσία και την εμπειρία να υλοποιήσει  με απόλυτη βεβαιότητα  νέες και συγκεκριμένες δράσεις,   δεσμευόμαστε  πως θα διασφαλίσουμε 28,1 εκατομμύρια ευρώ για την Αλόννησο, τη νέα τετραετία!

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, παράλληλα θα προετοιμάσουμε μελέτες για την προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Ο στόχος μας είναι ένας. Η Αλόννησος στη κορυφή! »

 

Μοιράσου το άρθρο:

Πηγη:https://volos.ert.gr/blog/2019/05/22/nees-desmeyseis-kai-281-ekatommyria-gia-tin-alonniso/

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ

Νάνσυ Καπούλα: Σύνθημα νίκης έδωσε η Ν. Αγχίαλος

Δημοσιεύτηκε

on

By

Μοιράσου το άρθρο:

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι δημότες Νέας Αγχιάλου στην ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυς Καπούλα, το βράδυ της Δευτέρας, στον απαξιωμένο – από την απερχόμενη δημοτική αρχή- πεζόδρομο της περιοχής.

Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα αναφέρθηκε στα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητά τους, από την πλήρη εγκατάλειψη αυτής της τόσο όμορφης περιοχής του διευρυμένου Δήμου και τόνισε πως η δύναμη είναι στα χέρια τους, ώστε να γυρίσει σελίδα ο δήμος την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 και να δώσουν στον τόπο την ανάπτυξη που του αξίζει.

Η  υποψήφια Δήμαρχος Βόλου ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας πως στη Νέα Αγχίαλο έχουν περάσει πέντε χρόνια χωρίς να γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση και αυτό φαίνεται και το αντιλαμβάνεται όποιος περπατήσει σε οποιαδήποτε σημείο της Νέας Αγχιάλου.

Αναφορικά με το παραλιακό μέτωπο η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα τόνισε πως έχει μείνει αναξιοποίητο και είναι υποχρέωση της νέας δημοτικής αρχής, ν’ αλλάξει πλήρως την εικόνα του, με μικρές παρεμβάσεις, αλλά κυρίως την παρουσία του Δήμου Βόλου εδώ.

Σε ό,τι αφορά τα δύο σχολεία, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα επεσήμανε ότι τα παιδιά σ’ αυτά τα σχολεία αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και είναι απόρροιες του Δήμου Βόλου, γιατί η παρούσα Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε ν’ απορροφήσει ούτε ένα ευρώ από προγράμματα για τη σχολική στέγη.

«Οι άνθρωποι εδώ μου έχουν δείξει με απελπισία το στέγαστρο στο σχολείο, ένα στέγαστρο επικίνδυνο, μου έχουν δείξει ένα σχολείο που αριθμεί 105 χρόνια στην πλάτη του», υπογράμμισε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα.

Για τον πεζόδρομο, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου εξήγησε ότι επιβάλλεται να γίνει επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, για να μπορέσει η Αγχίαλος καταρχάς να προσδιορίσει ξανά τη δυνατότητα του κυκλοφοριακού και συμπλήρωσε ότι στην περιοχή δεν υπάρχουν ούτε ταμπέλες σήμανσης, αλλά και οι δρόμοι έχουν αφεθεί στην τυχαία κυκλοφορία.

Η ίδια κατέστησε σαφές ότι η απόφαση για την ήπια κυκλοφορία θα ληφθεί κατόπιν συνεννόησης με όλους τους εμπλεκομένους, ενώ είναι προφανές ότι η εικόνα που παρουσιάζει, είναι μία εικόνα ντροπής, αφού δεν υπάρχει φωτισμός, τα σιντριβάνια είναι διαλυμένα και τα μάρμαρα σπασμένα.

Μιλώντας για τον τουρισμό, η υποψήφια Δήμαρχος κ. Νάνσυ Καπούλα ανέφερε ότι η Ν. Αγχίαλος είναι ο βασικότερος τουριστικός προορισμός, ο οποίος φτάνεται πρώτος από την πλευρά του αεροδρομίου και της ΠΑΘΕ.

Γι’ αυτό το λόγο, συμπλήρωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, η περιοχή χρειάζεται καταρχάς να έχει ξεχωριστή Υπηρεσία, όπου να μπορεί να φροντίζει τόσο τις τεχνικές παρεμβάσεις, όσο και την καθαριότητα και το πράσινο και κυρίως προγραμματισμό όταν ανοίγει η σεζόν που περιμένει επισκέψεις.

«Με τη δική μας Δημοτική Αρχή, δεσμεύτηκε  η υποψήφια Δήμαρχος κ. Νάνσυ Καπούλα, ο τουρισμός θα είναι οργανωμένος, που σημαίνει ότι δημιουργείται ως προϊόν ένα χρόνο πριν, στα σωστά σημεία, εκεί που ουσιαστικά εξάγεις το προϊόν σου, εξάγεις τη Νέα Αγχίαλο, για να έρθεις ένα χρόνο μετά και να κάνεις εισαγωγή επισκεπτών και να μπορεί ο ξενοδόχος να είναι προετοιμασμένος, οργανωμένος και σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου να μπορέσει ν’ αξιοποιήσει τα τοπικά εισοδήματα».

«Είμαστε εδώ λοιπόν για να μπορέσουμε να χωροθετήσουμε ξανά και να διεκδικήσουμε αθλητικές υποδομές για την περιοχή σας και να μπορέσουμε αντίστοιχα στο παραλιακό μέτωπο να δώσουμε νέου τύπου χρήσεις», συμπλήρωσε η υποψήφια Δήμαρχος κ. Νάνσυ Καπούλα.

Για την κατάσταση στο λιμάνι και τους ισχυρισμούς της απερχόμενης δημοτικής αρχής ότι η Αρχαιολογία μπαίνει εμπόδιο, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα ξεκαθάρισε πως όταν ένα έργο έχει αστοχήσει και δημιουργεί επικινδυνότητα για οποιονδήποτε περνάει πάνω από αυτό, καμία Υπηρεσία δεν μπορεί να μπλοκάρει την επανακατασκευή του, ενώ η μελέτη για την κατασκευή του λιμενοβραχίονα μπορεί να γίνει σε πολύ άμεσο χρόνο.

Επιπροσθέτως, η υποψήφια Δήμαρχος κ. Νάνσυ Καπούλα αναφέρθηκε σ’ ένα τεράστιο πλεονέκτημα που έχουν οι Δήμοι και αυτό είναι ότι τα ευρωπαϊκά προγράμματα και όλες οι χρηματοδοτήσεις είναι στα χέρια τους να τις διεκδικήσουν.

Τέλος, η υποψήφια Δήμαρχος κ. Νάνσυ Καπούλα δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στον πολιτισμό της περιοχής, τονίζοντας πως αυτό που κερδίζουμε είναι ότι επιτέλους, αυτή την κληρονομιά που μας έχει αφήσει αυτός ο τόπος επί αιώνες, να τη συνδέσουμε, να την κάνουμε πολιτιστικές διαδρομές, να την παρουσιάσουμε και να έρθουν χιλιάδες μάτια να πληρώνουν για να τα δούνε.

«Κι εμείς έχουμε εδώ τους αρχαιολογικούς μας χώρους και αντί να βρίσκονται αυτή τη στιγμή και να τους φωτογραφίζουν, οι επισκέπτες από τις διαδρομές στα αρχαία μας και τα βυζαντινά μας μνημεία, είμαστε μόνοι μας και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για το τι θα κάνουμε το καλοκαίρι», κατέληξε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα.

Μετά το πέρας της ομιλίας, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Νέας Αγχιάλου.

Μοιράσου το άρθρο:

Πηγη:https://volos.ert.gr/blog/2019/05/22/nansy-kapoyla-synthima-nikis-edose-i-n-agchialos/

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα του Συνδυασμού της Κάτω Ελάτης «Αγαπώ το χωριό μου»

Δημοσιεύτηκε

on

By

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Περισσότερα Εδω

Continue Reading

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή