Connect with us

ANAΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΣ Αναγέννηση: «Ανοιχτή πρόταση βοήθειας, πλαισίωσης ή ακόμη και προκήρυξη εκλογών»

Δημοσιεύτηκε

on

Ανακοίνωση με την οποία συνοψίζει το ιστορικό των Γενικών Συνελεύσεων που συγκλήθηκαν από το καλοκαίρι έως σήμερα και κάλεσμα για συμμετοχή, με οποιαδήποτε μορφή,«βοηθώντας, πλαισιώνοντας την υπάρχουσα, ή δημιουργώντας Νέα Διοικούσα Επιτροπή αρμόδια για την οργάνωση και οικονομική στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας, ή όποιος αμφιβάλλει ή ότι θεωρεί λάθος τις έως τώρα αποφάσεις του ΔΣ του Συλλόγου, και έχει νέα πρόταση διοίκησης του ΑΣ να παρουσιαστεί ενώπιον του ΔΣ και άμεσα να προκηρυχθούν διαδικασίες εκλογής νέου σχήματος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, απευθύνει ο ΑΣ Αναγέννηση.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη τονίζει ότι η τιτάνια προσπάθεια στήριξης όλων των τμημάτων θα συνεχιστεί, καλώντας όποιον αγαπά την  Αναγέννηση να τη στηρίξει έμπρακτα «αφήνοντας στην άκρη τις «τσάμπα μαγκιές» και την κριτική του καφενειακού επιπέδου και συμμετοχής στα δρώμενα από τον καναπέ».

Αναλυτικά:

«Μετά και την  άτυπη συνέλευση – συζήτηση για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, της προηγούμενης Πέμπτης το ΔΣ του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, θέλει να τονίσει φρεσκάροντας την μνήμη αρκετών στην πόλη μας ότι:

Ο ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 είναι ένας σύλλογος με νόμιμη σύσταση και με εγκεκριμένο από την Καταστατική Γεν. Συνέλευση, καταστατικό εναρμονισμένο με τον νέο αθλητικό νόμο. Σε αυτό προβλέπεται ο σκοπός λειτουργίας του συλλόγου και καθορίζονται όλες οι διαδικασίες όπως η εκλογή ΔΣ, ο τρόπος εγγραφής μέλους, κλπ..

Ο ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την πτώση της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας από την  Φούτμπολ Λίγκ η οποία συμμετείχε σαν ΠΑΕ δηλαδή επαγγελματική ομάδα , η οποία οριστικοποιήθηκε από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου την δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου 2018, όπως ορίζει ο νόμος και αφού πλέον με την πτώση διαλύεται η ΠΑΕ η ποδοσφαιρική ομάδα γίνεται ερασιτεχνική και ανήκει στο μητρικό ερασιτεχνικό σωματείο από το οποίο δημιουργήθηκε, συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 12η Ιουλίου 2018 δηλώνοντας ότι αδυνατεί για λόγους οικονομικούς να κατεβάσει την ομάδα μόνη της στην Γ Εθνική, που μπορεί να είναι νομικά ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αλλά τα ελάχιστα έξοδα συμμετοχής μόνο αγγίζουν τα 80000 ευρώ, προσκαλώντας όποιον ενδιαφέρεται να στηρίξει οικονομικά και οργανωτικά την συμμετοχή στην Γ Εθνική, προχωρώντας παράλληλα και  το ίδιο το ΔΣ σε επαφές  εξουσιοδοτώντας τον τότε πρόεδρο κ. Κορέλα σε αυτό τον σκοπό.

Στην 1η Γενική Συνέλευση με συμμετοχή περίπου 50 ατόμων, αφού έγινε συζήτηση επί του θέματος ο τότε πρόεδρος ανέφερε ότι από τις επαφές που έγιναν  υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, υπάρχουν άνθρωποι χωρίς να αναφερθούν ονόματα που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά και το μόνο που μένει είναι να καθοριστεί το οργανωτικό κομμάτι, και μάλιστα αφού αναφέρθηκε και από συμμετέχοντα φίλαθλο ότι υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος δόθηκε έγκριση ια συνέχιση των επαφών και  ραντεβού για την επόμενη Πέμπτη σε επαναληπτική ΓΣ για να εκδηλωθεί το ενδιαφέρον αυτό επίσημα και με ονόματα.

Με την πάροδο μιας μέρας το Σάββατο 14 Ιουλίου ο τότε πρόεδρος κ. Κορέλας και χωρίς ενδιάμεση σύγκληση ΔΣ, παραιτήθηκε από την θέση του για προσωπικούς λόγους, ακολουθώντας τον ο τότε Αντιπρόεδρος κ. Αγραφιώτης , παραιτήσεις που τα περισσότερα μέλη του ΔΣ έμαθαν από τον Τύπο, αφήνοντας στην μέση την όλη προσπάθεια.

Τα εναπομένοντα 9 μέλη του ΔΣ συναισθανόμενα το ιστορικό βάρος των στιγμών αφού ενδεχόμενη παραίτηση όλου του ΔΣ σήμαινε ότι Σύλλογος φτάνει στα πρόθυρα της διάλυσης και αφού δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από κάποιον αποφάσισαν σαν θεματοφύλακες της ύπαρξης του Ιστορικού Συλλόγου μας , να βάλουν μπροστά το καλό του συλλόγου και να παραμείνουν στις θέσεις τους, αναδιαρθρώνοντας το ΔΣ και συνεχίζοντας την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για Το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Έτσι ανανεώνοντας την πρόσκληση για τυχόν ενδιαφερόμενους να αναλάβουν την ποδοσφαιρική ομάδα συγκάλεσε 2Η Γενική Συνέλευση στην οποία και παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον των κ. Μπίρδα, Μπαλτά και Κατσίκη βα αναλάβουν την οργάνωση και στήριξη ποδοσφαιρικής ομάδας που θα συμμετάσχει στην Γ Εθνική. Αφού η πρόταση αυτή ήταν και η μοναδική που κατατέθηκε επίσημα και δημόσια ενώπιον της ΓΣ του Συλλόγου, ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των παρόντων και ξεκίνησε η υλοποίηση της.

Το ΔΣ του Συλλόγου ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904  δηλώνει δημόσια ότι λειτουργώντας ως θεματοφύλακας της ιστορίας και της ύπαρξης του Συλλόγου, ότι θα συνεχίσει την τιτάνια προσπάθεια στήριξης και λειτουργίας των τμημάτων μας σε ποδόσφαιρο , μπάσκετ και βόλει .  Έχοντας στις τάξεις μας εγγεγραμμένους 200 αθλητές και αθλήτριες, 8 προπονητές και τμήματα αγωνιστικά και ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα, εκπροσωπώντας την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε έχοντας την ευθύνη αθλητικής διαπαιδαγώγησης τόσων παιδιών και απέναντι στις οικογένειες των αθλητών μας , είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την εκπλήρωση του οράματος της δημιουργίας ενός μεγάλου αθλητικού συλλόγου που να ενώνει τους Καρδιτσιώτες απανταχού της γής.

Ο ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας με περιουσία τα γραφεία του που μόνος του συντηρεί και λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, και τα οποία έχει προσφέρει αφιλοκερδώς σε όλες τις ΠΑΕ των τελευταίων χρόνων, με επίσης περιουσία το αθλητικό κέντρο Γ. Μπαζής που δημιούργησε μόνος του στο παραχωρημένο χώρο από τον Δήμο Καρδίτσας στον Σταυρό Καρδίτσας, με τρία γήπεδα ποδοσφαίρου , αποδυτήρια και χώρους υγιεινής, που μόνος του συντηρεί και λειτουργεί , στεγάζοντας την ποδοσφαιρική Ακαδημία του Συλλόγου, αθλητικό κέντρο που παραχωρεί σε όλες τις ΠΑΕ αφιλοκερδώς τα τελευταία χρόνια για τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας, και τέλος περιουσία την υπόσχεση για απόκτηση νέου αθλητικού κέντρου στον ιστό της πόλης μας που βαίνει προς υλοποίηση, νέο αθλητικό κέντρο που θα είναι η αφετηρία για την δημιουργία ισχυρού και αυτόνομου αθλητικού συλλόγου για την δεύτερη εκατονταετία της ζώης του συλλόγου μας, δηλώνει επίσης προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν σκοπεύει να αφήσει να διαλυθούν και να απαξιωθούν όλα αυτά.

Τέλος όσον αφορά τα συμπεράσματα που προέκυψαν μετά την ανοικτή συζήτηση της προηγούμενης Πέμπτης προκύπτουν τα εξής:

Μετά την δήλωση του κ. Κατσίκη ότι η Διοικούσα Επιτροπή στην ουσία αποτελείται μόνο από τον ίδιο, ο οποίος έχει φτάσει και ο ίδιος σε οριακό σημείο για την συμμετοχή του στο εγχείρημα, το ΔΣ του ΑΣ Αναγέννηση κάνει κάλεσμα  σε όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει στην αναγέννηση της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου μας,, της σημαίας και πηγή υπερηφάνειας για χιλιάδες Καρδιτσιωτών των τελευταίων γενεών, να παρουσιαστεί εντός 10ημέρου από σήμερα  ενώπιον του ΔΣ και της  ΓΣ του Συλλόγου, βοηθώντας, πλαισιώνοντας την υπάρχουσα, ή δημιουργώντας Νέα Διοικούσα Επιτροπή αρμόδια για την οργάνωση και οικονομική στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας, η όποιος αμφιβάλλει ή ότι θεωρεί λάθος τις εως τώρα αποφάσεις του ΔΣ του Συλλόγου, και έχει νέα πρόταση διοίκησης του ΑΣ να παρουσιαστεί ενώπιον του ΔΣ και άμεσα να προκηρυχθούν διαδικασίες εκλογής νέου σχήματος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη διατήρησης της έμψυχης και άψυχης περιουσίας του σημερινού ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, όπως παραπάνω αναλύθηκε.

Αφήνοντας στην άκρη τις «τσάμπα μαγκιές» και την κριτική του καφενειακού επιπέδου και συμμετοχής στα δρώμενα από τον καναπέ και με λόγια του αέρα και με υπαρκτό ενδιαφέρον μόνο με λάικ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτέλους, οι Αναγεννησιώτες της πόλης μας ας έρθουν κοντά στον Σύλλογο που αγάπησαν οι παππούδες και προπαππούδες μας , ας δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στηρίζοντας ο καθένας με τον τρόπο του, για να αναγεννηθεί από τις στάχτες της για μια ακόμα φορά και η ποδοσφαιρική μας ομάδα, συνυφασμένη με το Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο στο Πανελλήνιο».

Περισσότερα Εδώ

Continue Reading

ANAΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συλλυπητήρια για τον Παναγιώτη Κωστόπουλο από τους Ultras Gate 3

Δημοσιεύτηκε

on

By

Τη συμπαράστασή τους στους φιλάθλους της Παναχαϊκής και την οικογένειά του εκφράζουν οι Ultras Gate 3, με αφορμή την απώλεια του Πατρινού φιλάθλου, Παναγιώτη Κωστόπουλου.

Η ανακοίνωση:

«Έφυγε προχθές από τη ζωή ο Παναγιώτης Κωστόπουλος…

Ένας αγωνιστής της ζωής, ένας σύγχρονος ήρωας του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχοντας γυρίσει όλα τα γήπεδα ακολουθώντας πιστά την αγαπημένη του Παναχαϊκή καθηλωμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι, χωρίς να το βάζει κάτω έδινε το δικό του στίγμα όπου και αν πήγαινε !

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από αγώνα Β΄ εθνικής το 2017 με αντίπαλο την ομάδα της Πάτρας, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου δίνοντας φαγητό και νερό στους οπαδούς της Παναχαϊκής, είχαμε τη τιμή να ανταλλάξουμε χειραψίες με τον Παναγιώτη καλωσορίζοντας μας στο πέταλο…

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει

Καλό ταξίδι»

Περισσότερα Εδώ

Continue Reading

ANAΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

-3 και πρόστιμο 2.000 στην Αναγέννηση

Δημοσιεύτηκε

on

By

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην Αναγέννηση.

Η ποινή αφορά τον εξ’αναβολής αγώνα των Κιτρινόμαυρων με τον ΓΣ Αλμυρού για την 14η αγωνιστική του 4ου Ομίλου, ενώ θυμίζουμε ότι η ομάδα της Καρδίτσας έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Η απόφαση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Υπόθεση σε βάρος του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. τις ακόλουθες ποινές: α) απώλεια του εξ’ αναβολής αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΑΛΜΥΡΟΣ Γ.Σ. της 16ης.01.2019 με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή ποσού δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ, και γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου».

Περισσότερα Εδώ

Continue Reading

ANAΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Πανό αλληλεγγύης στην ΑΣΑ από τη Δόξα Δράμας στο ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό!

Δημοσιεύτηκε

on

By

Η 14η αγωνιστική εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στη Football League και στη Δράμα, η τοπική Δόξα υποδέχεται τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Οι φίλαθλοι των «Μαυραετών», γνωστοί για τις άριστες σχέσεις που έχουν με τους αντίστοιχους της Αναγέννησης σε βάθος ετών, ανάρτησαν πανό αλληλεγγύης στην ιστορική ΑΣΑ, μετά την απόφαση που έλαβε για να αποσυρθεί από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το πανό αναφέρει: «Αδέρφια κρατάτε γερά – Λευτεριά στην ΑΣΑ» και έχει πάρει τη θέση του στο γήπεδο της Δόξας

Περισσότερα Εδώ

Continue Reading

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Χωρίς κατηγορία7 ημέρες πριν

Η Σταυρούλα Σπύρου υπ Δημ. Σύμβ. με τον Αχιλλέα Μπέο μίλησε στον ASTRA δείτε το video

Χωρίς κατηγορία6 ημέρες πριν

13 χρονη Προσπαθησε να βάλει τέλος πηδώντας από γέφυρα και την έσωσε Αστυνομικος πιάνοντας την στον αέρα

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του πιλότος των εναέριων μέσων

ΜΠΑΣΚΕΤ6 ημέρες πριν

Sold out από τους φίλους του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια του τρίτου αγώνα με τη Ρεάλ!

ΜΠΑΣΚΕΤ6 ημέρες πριν

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

ΤΟΠΙΚΑ4 ημέρες πριν

Στις 24.000 ευρώ το ομοίωμα της Αργούς στον κόμβο δημαρχείου με απευθείας ανάθεση

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ημέρες πριν

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

ΤΟΠΙΚΑ19 ώρες πριν

Παραδόθηκε ο νέος κυκλικός κόμβος στο Δημαρχείο

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 20χρονη

LIFESTYLE4 ημέρες πριν

Πρωτομαγιά από τον Δήμο Βόλου με τον Γιώργο Μαργαρίτη

Δημοφιλή