Ο γυναικείος  φιλανθρωπικός όμιλος του Δήμου Κιλελέρ  καλεί τους προέδρους των 52 κοινοτήτων και οικισμών του Δήμου , να προσέλθουν την Τετάρτη 12-12-2018 από τις 15:30 έως τις 18:30 , στη Νίκαια,  οδός Πανός 14 , για να παραλάβουν  τρόφιμα. Η παράδοση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε 250 οικογένειες που επιλέχθηκαν μέσω  προγράμματος του ομίλου Αρωγή Αλληλεγγύη , σε συνεννόηση με τους προέδρους των κοινοτήτων.

Παρακαλούνται να προσέλθουν για την παραλαβή με το κατάλληλο μέσο μεταφοράς , λόγω του μεγάλου όγκου των αγαθών που θα παραλάβουν . Συγκεκριμένα κάθε δικαιούχος θα παραλάβει από μια κούτα τρόφιμα μακράς διάρκειας βάρους 20 περίπου κιλών, 3 κιλά κάστανα , 2,5 κιλά κρέας , 2 κιλά τυρί φέτα, 0,5 κιλό τυρί γκούντα , και 750γρ γιαούρτι .

Το κάθε κιβώτιο περιέχει 25 είδη , (λάδι γάλα αλεύρι ζάχαρη ζυμαρικά , όσπρια κονσέρβες σάλτσες κομπόστες ελιές χαλβά μερέντα μαρμελάδα ρύζι χυμό λεμόνι, ξύδι κ.ο.κ )

Όλα τα τρόφιμα είναι δωρεά των επιχειρήσεων παραγωγής τους .

Σε περίπτωση που υπάρχουν αλλαγές στις καταστάσεις των δικαιούχων της κάθε κοινότητας , θα παρακαλούσαμε τους προέδρους να μας ενημερώσουν εγκαίρως.

Τηλ. επικοινωνίας  6946 505570 Βάνα Χλιάπη Γκουνιαρούδη.

Περισσότερα Εδω