Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ

Υπόσχεση για μαγειρική πανδαισία σήμερα Παρασκευή στο Miele Point Λάρισας με τη Master Chef Μάγκυ Ταμπακάκη (φωτο)

Δημοσιεύτηκε

on


Μια μεγάλη γιορτή υπέροχων γεύσεων αναμένεται σήμερα στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Miele Point που βρίσκεται Παλαιολόγου 11-13 (περιοχή Σταθμού) όπου η γνωστή και αγαπημένη Master Chef Μάγκυ Ταμπακάκη την οποία γνωρίσαμε από την τηλεοπτική εκπομπή του STAR MasterChef, αλλά και φέτος την παρακολουθούμε στο MasterChef Junior GR, πρόκειται να μεταδώσει τις γνώσεις της σε όσους Λαρισαίους φίλους των ωραίων γεύσεων θα βρεθούν στο κατάστημα για να την δουν επί τω έργω.

Μάλιστα αναμένονται πολλές εκπλήξεις, λαχταριστές συνταγές και πολύ μαγειρική σήμερα Παρασκευή από τις 15.00 έως 21.00 στο Miele Point Λάρισας (Παλαιολόγου 11-13 Λάρισα τηλ.2410 239866).

«ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΜΑΓΚΥ…»

Η Μάγκυ ξεκίνησε όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, από νωρίς σήμερα το πρωί τις προετοιμασίες και το κατάστημα γέμισε με αρώματα από υπέροχες μαγειρικές. Η ίδια θα μας πει για το σημερινό event: «Δεν βλέπω την ώρα να μπορέσω να μαγειρέψω, να δώσω στον κόσμο που θα έρθει να δοκιμάσει τα πιάτα μου. Να γευτούν λίγο από Μάγκυ.

Ο Ηλίας Μπλιούμης, έχει κάνει απίστευτα πράγματα εδώ. Τον γνώρισα πριν από έναν μήνα και είναι σαν να τον ξέρω χρόνια. Εδώ οι ιδιοκτήτες έχουν κάνει πολύ όμορφα πράγματα τα οποία σχεδίασαν για τους Λαρισαίους, με πολύ μεράκι, αγάπη και πάθος. Είναι σαν να ανοίγουν το σπίτι τους στον κόσμο, οπότε και εγώ έχω το άγχος να μπορέσω να ανταποκριθώ. Πήρα με χαρά αυτή την ευθύνη και θέλω να τους αφήσω όλους ικανοποιημένους.

Ο κόσμος σήμερα εδώ θα δει πολύ μαγειρική, συνταγές, πως μπορεί κάποιος να προσαρμόσει συνταγές για τα γούστα των παιδιών, πως μπορούν κάποιες συνταγές να γίνουν πολύ νόστιμες και πολύ εύκολα. Επίσης, μπορεί να δει κάποιες παραδοσιακές ιταλικές συνταγές, όχι απαραίτητα αυτές που τρώμε στα εστιατόρια, αλλά της καθημερινότητας μιας ιταλικής οικογένειας που είναι λίγο διαφορετικές από τις δικές μας. Όπως πχ τα κεφτεδάκια που δεν είναι όπως τα ελληνικά, τα ναπολιτάνικα κεφτεδάκια μου. Γενικά ο κόσμος θα πάρει μια ιδέα από διαφορετικές γεύσεις».

ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Ο Ηλίας Μπλιούμης, ιδιοκτήτης του Miele Point Λάρισας, ενθουσιασμένος για το σημερινό event, θα σημειώσει : «Αρχικά, ευχαριστούμε πάρα πολύ τους πελάτες και τους καταναλωτές που μας υποστηρίζουν. Διοργανώνουμε μια γιορτή για να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας και έτσι φέραμε την πολύ αγαπητή στον κόσμο Μάγκυ Ταμπακάκη, δεν είναι μόνο ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά μου αρέσει και εμένα προσωπικά ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας σεφ.

Πέρα από το γεγονός ότι κάνουμε προώθηση στα ηλεκτρικά είδη τα οποία πουλάμε, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, δηλαδή να πληροφορούμε τον κόσμο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα μια συσκευή για να μπορέσουμε με αυτόν τον τρόπο να την αναδείξουμε και φυσικά να μπορεί ο καταναλωτής να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την χρήση του κάθε είδους.

Σήμερα λοιπόν κάνουμε αυτή τη γιορτή με ειδικούς ανθρώπους της μαγειρικής όπως η αγαπητή Μάγκυ η οποία θα μας δείξει σήμερα πάρα πολύ όμορφα πράγματα, υπέροχες γεύσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Να σημειώσω ότι το κατάστημα εδώ λειτουργεί από το 2011 στο κομμάτι των πωλήσεων στις δικές μας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, όμως εγώ είμαι 20 χρόνια στην εταιρεία ως τεχνικός, στο service.

Η αλήθεια είναι ότι επενδύσαμε μέσα στην κρίση, και ευτυχώς που έγινε έτσι, διότι μας δίνει μια επιπλέον ώθηση. Έχουμε μια θετική σκέψη, κοιτάμε την δουλειά μας και προχωράμε μπροστά. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, όμως είμαστε καλά και θα συνεχίσουμε. Μάλιστα θα κάνουμε και άλλα παρόμοια event για την εκπαίδευση του καταναλωτή, ο οποίος ανταποκρίνεται και του αρέσει αυτή η εμπειρία. Καλούμε λοιπόν και περιμένουμε και σήμερα τον κόσμο εδώ στις εγκαταστάσεις μας να γνωρίσουν και εμάς και τα είδη μας, αλλά και την Μάγκυ και τις υπέροχες μαγειρικές της».

ΑΘ.Π.

Περισσότερα Εδω

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ

Έκτακτα δρομολόγια για Φυτόκο από το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου

Δημοσιεύτηκε

on

By

Λόγω της εορτής του Ιερού Ναού Γεννήσεως Της Θεοτόκου Φυτόκου Ν. Ιωνίας  , την  Τρίτη 21/5/2019 το απόγευμα από ώρα 16:30 έως 21:45 και  την Τετάρτη 22/5/2019 το πρωί από ώρα 7:30 έως 13:00, ανά 30 λεπτά θα εκτελούνται δρομολόγια της «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» από την Κεντρική Αφετηρία προς τον Ιερό Ναό, για τη μεταφορά των προσκυνητών.

Οι επιβάτες θα επιβιβάζονται στην λεωφορειακή γραμμή Νο 2 έως το Π/μιο της Γεωπονικής Σχολής και στην συνέχεια με το ίδιο εισιτήριο θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορείο προς τον Ιερό Ναό.   

Στη διαδρομή αυτή δεν ισχύουν οι κάρτες ελεύθερης κυκλοφορίας των Α.Μ.Ε.Α., καθώς επίσης οι κάρτες μειωμένου εισιτηρίου των πολυτέκνων , των φοιτητών, μαθητών και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Α’ Ζώνης (χρώματος μπλε).

Το εισιτήριο είναι  Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου) και ισχύουν οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου).

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ

Τροποποίηση στο δρομολόγιο του «Πρωτέα»

Δημοσιεύτηκε

on

By

Το προγραμματισμένο δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ ́ ́ΠΡΩΤΕΥΣ ́ ́ Ν.Π. 4007, Τετάρτης 22-
05-2019 θα εκτελεστεί τροποποιημένο ως ακολούθως: από Γλώσσα 06.30 – Σκιάθο 07.00/07.15 – Μαντούδι
Ευβοίας 08.45/09.30 – Αγνώντα Σκοπέλου 10.45/11.00 – Αλόννησο 11.45/13.00 – Αγνώντα Σκοπέλου 13.45/14.00 –
Μαντούδι Ευβοίας 15.15/15.45 – Γλώσσα 17.15/17.30 – Σκιάθο 18.00/18.30 – Βόλο 21.15.

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ

Κλειστή λόγω εξετάσεων η Διεύθυνση Μεταφορών στον Βόλο

Δημοσιεύτηκε

on

By

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων θα παραμείνει κλειστή, εκτός των Τμημάτων Γραμματειακής Υποστήριξης και ΚΤΕΟ,  τις Τετάρτες 22-5, 29-5 και 5-6-2019 λόγω πραγματοποίησης εκτάκτων εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και οδηγών.

Continue Reading

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή