Συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες της τρίτης και τελευταίας ημέρας του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο Metropolitan Expo του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σήμερα σε δυο ζητήματα την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στις 2 μ.μ. με την οποία θα κηρυχθεί η λήξη των εργασιών του 12ου συνεδρίου της ΝΔ και στη ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

Έχουν κατατεθεί 209 υποψηφιότητες για 150 θέσεις. Όσοι εκλεγούν σήμερα στην Πολιτική Επιτροπή δεν θα είναι υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές.

O Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του αναμένεται να ανακοινώσει ότι στις 10 Ιανουαρίου– που είναι η ημέρα που θα συμπληρώνονται τρία χρόνια από την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ – θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα υποψηφίων βουλευτών σε ολόκληρη τη χώρα.

Χθες ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας με δημοσιογράφους αποτύπωσε την τακτική που θα ακολουθήσει η ΝΔ σε αυτή την άτυπη προεκλογική περίοδο που έχει ξεκινήσει, ενώ σημείωσε ότι «δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο της πόλωσης και του διχασμού που έχει χαράξει ο πρωθυπουργός». Επίσης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι το πιθανότερο σενάριο είναι εκείνο των εθνικών εκλογών τον Μάιο.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Γιάννης Τρουπής

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω