Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 22:00

Έρχεται το πιο αιματηρό παιχνίδι όλων των εποχών!

Η λέξη «Fatality» πιθανώς να σημαίνει κάτι για αρκετούς από εσάς. Για όσους δεν γνωρίζετε, πρόκειται για την τελική κίνηση στις μονομαχίες του video game Mortal Kombat, η οποία πάντα αποσκοπούσε στον δημιουργικό τρόπο δολοφονίας του αντιπάλου σας, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον γερές δόσεις υπερβολής, ώστε να σοκάρει και να διασκεδάσει τον θεατή.

Η σειρά με κάθε μέλος της κατάφερνε να κερδίζει τον ρόλο του πιο… αιματηρού, όμως αυτήν τη φορά φαίνεται πραγματικά να ξεπέρασε τον εαυτό του. Χθες παρουσιάστηκε για πρώτη φορά gameplay από το νέο παιχνίδι μάχης της Netherrealm Studios και τα Fatalities είχαν την τιμητική τους.

Έπειτα από το πρώτο τρέιλερ-έκπληξη που έκανε την εμφάνισή του κατά την παρουσίαση των The Game Awards 2018, στο οποίο είχαμε δει τον Scorpion και τον Raiden, ήρθε η ώρα να μάθουμε και για το υπόλοιπο roster.

Το νέο υλικό δείχνει τους Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Liu Kang, Baraka και Kung Lao, που αποτελούν μερικούς από τους πιο αγαπημένους της σειράς, ενώ έρχεται κι ένας νέος χαρακτήρας με το όνομα Geras.

Η συλλεκτική έκδοση του Mortal Kombat 11 θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One.

To Mortal Kombat 11 θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου 2019 για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ θα έρθει και στο Nintendo Switch λίγο αργότερα, στις 10 Μαΐου.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 22:06

Περισσότερα Εδω