Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

O ΣΕΓΑΣ βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2018

Δημοσιεύτηκε

on

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινιού, του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, του βουλευτή και πρώην υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή, Περιφερειαρχών, Δημάρχων και ανθρώπων του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ η ετήσια γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ.

Τιμήθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν με τις επιτυχίες τους μέσα στο 2018, αλλά και όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στο έργο της ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Η είδηση που έδωσε ο κ. Βασιλειάδης στην εκδήλωση, ήταν ότι εγκρίθηκε η χωροθέτηση του αθλητικού κέντρου στο Σχιστό, για την κάλυψη των αναγκών του στίβου, ένα όνειρο πολλών ετών για το άθλημα που δείχνει ότι επιτέλους μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο γενικόςγΓραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, o Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης και Αθήνας Γιώργος Καραμέρος, οι δήμαρχοι Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης παράγοντες του ΣΕΓΑΣ και αθλητές.

«Το 2018 ήταν εξαιρετική χρονιά η καλύτερη των τελευταίων ετών. Αγωνιστικά είχαμε 48 πανελλήνια ρεκόρ, 100 μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις. Αναπτυξιακά είχαμε 9.500 νέα δελτία και μεγάλη αύξηση στο δρομικό κίνημα. Παράλληλα το 2018 αναδείχθηκε μια μεγάλη ομάδα νέων αθλητών κι αθλητριών που δείχνουν πως θα πρωταγωνιστήσουν στα χρόνια που έρχονται. Στα σημαντικά του 2018 είναι η παραλαβή εξοπλισμού για το Πανθεσσαλικό στάδιο χάρη στην βοήθεια της Εθνικής Πανγαία.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, χωρίς την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, όλων των μελών της οικογένειας του στίβου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές και τους προπονητές τους, τα σωματεία και τους γονείς, τους θεσμικούς μας εταίρους, την πολιτεία, τους τοπικούς φορείς και φυσικά τους χορηγούς και υποστηρικτές μας, χωρίς την βοήθεια των οποίων πολύ λιγότερα θα είχαμε κάνει πραγματικότητα. Οι σπουδαίες διακρίσεις αποκτούν μεγαλύτερη αξία σε μια χρονιά, όπου εξακολουθούν να μας ταλανίζουν πολλά προβλήματα. Οι αθλητές μας διαπρέπουν παρά το γεγονός ότι δεν έχουν κλειστό στίβο, δεν έχουμε στάδιο την Αθήνα που να μπορεί να φιλοξενήσει πρωτάθλημα και όλα αυτά τη στιγμή, που το εκπαιδευτικό σύστημα είναι εχθρικό στον αθλητισμό, ενώ έχουν μειωθεί τα κίνητρα. Συνεχίζουμε στο δρόμο της συνεργασίας και περιμένουμε στα επόμενα χρόνια περισσότερα βήματα σε όλα τα επίπεδα», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.

«Θέλω να μείνω στην προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και κυρίως θέλω να μιλήσω για τη δική μου θητεία, όταν σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα καταφέραμε να βρίσκουμε λύσεις για όλα τα μεγάλα προβλήματα που πραγματικά υπάρχουν και ήταν αποτέλεσμα ενός εσφαλμένου σχεδιασμού δεκαετιών, για τον οποίο τότε δεν υπήρχαν όπως τώρα οι φωνές να πουν “Που πηγαίνουμε; ”

Τα τελευταία 2,5 χρόνια καταφέραμε να σταθεροποιήσουμε και κάθε χρόνο να αυξάνουμε κατά τι τις χρηματοδοτήσεις προς τις ομοσπονδίες για να διατηρήσουμε το οικοδόμημα όρθιο.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά είναι δεδομένο ότι αυτόν τον δρόμο δεν θα τον διανύσουμε με άλματα, θέλει προσοχή, σύνεση και κυρίως θέλει να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

Σε κομβικές περιόδους όπως είναι οι εκλογές να μην χτίζουμε πάνω στην άμμο. Κι έτσι πορευόμαστε! Είμαι χαρούμενος γιατί αυτά τα δυόμισι χρόνια κάναμε πολύ μεγάλες παρεμβάσεις στις στιβικές υποδομές βάσης.

Οι παρεμβάσεις που έγιναν στα ταρτάν τα τελευταία χρόνια -και έχουν εγκριθεί κι άλλα -είχαν να γίνουν πάρα πολλά χρόνια. Το 28% των χρημάτων των δημοσίων επενδύσεων πηγαίνει στις τεχνικές υποδομές.

Δεν καταφέραμε να λύσουμε το θέμα του κλειστού στίβου. Μολονότι από κοινού (σ.σ με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο) προσπαθήσαμε, πολλές φορές τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι τόσο μεγάλα και τόσο ισχυρά και τα προβλήματα τόσο περίπλοκα που δεν μπορέσαμε να λύσουμε το θέμα. Δεν το βάζουμε κάτω!

Οι μάχες που δώσαμε είναι πολλές και μπορούμε να τις κερδίσουμε αν είμαστε όλοι μαζί.

Έχουμε καταφέρει πράγματα, να αναφέρω ότι από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, έφυγε η έγκριση προς τον Δήμαρχο Κορυδαλλού για να χωροθετηθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Σχιστού.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ανηφορικό! Με σοβαρότητα, με σύνεση, με προσπάθεια και με συνεργασία μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι μία καλύτερη μέρα ξημερώνει για τον αθλητισμό μας, όπως για τη χώρα και τους πολίτες. Στη νέα εποχή που βγαίνουμε από τα μνημόνια, στο ξέφωτο που χαράσσεται μπροστά μας έχουμε υποχρέωση όλοι μας να είμαστε σοβαροί να μην κάνουμε τα ίδια λάθη, να μιλάμε με ειλικρίνεια, να συνεργαζόμαστε και να χαράσσουμε ένα μέλλον σε στέρεες βάσει για τα παιδιά μας.

Για τα παιδιά αυτής της πολύπαθης χώρας, για να μην ξαναζήσουμε γενιές Ελλήνων που θα εγκαταλείπουν τη χώρα. Για τα παιδιά μας είμαστε πολύ περήφανοι, είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο. Φέτος εξασφαλίσαμε υποτροφίες για όλα τα παιδιά, του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα για τον ελληνικό αθλητισμό.

Συγγνώμη όταν σας απογοητεύουμε! Το χαμόγελο σας και η προσπάθεια σας μας δίνει δύναμη να στεκόμαστε κι εμείς όρθιοι και να παλεύουμε μαζί», είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Με αφορμή το άκουσμα της είδησης για την έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή σταδίου στο Σχιστό, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, αφού τίμησε τον αντιπεριφερειάρη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη και τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σπύρο Κασιμάτη, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την αθλητική ηγεσία ,τον Δήμαρχο Κορυδαλλού και τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά , με τους οποίους δουλεύουμε εδώ και μήνες για αυτό το έργο. Πραγματικά σήμερα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και τις υποχρεώσεις για να υλοποιηθούν τα επόμενα βήματα για αυτό το έργο. Ο δρόμος για αυτό το όνειρο είναι μακρύς, εμείς θα είμαστε εδώ για να το προχωρήσουμε με όσους πιστεύουν σε αυτό«.

Στην εκδήλωση δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν οι πρωταθλητές μας Κατερίνα Στεφανίδη, Μίλτος Τεντόγλου, Νικόλ Κυριακοπούλου και Κώστας Φιλιππίδης που βρίσκονται για αγώνες στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι αθλητές και αθλήτριες που βραβεύθηκαν

Κατερίνα Στεφανίδη/Μίτσελ Κρίερ (επί κοντώ – ΑΟ Φιλοθέης) 1η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, 3η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού
Βούλα Παπαχρήστου/Γιώργος Πομάσκι (τριπλούν – ΑΕΚ) 1η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, 6η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού
Μίλτος Τεντόγλου/Γιώργος Πομάσκι (μήκος – ΓΣ Γρεβενών) 1ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού
Μαρία Μπελιμπασάκη/Κώστας Ηλίας (400 μ. – Πανναξιακός) 2η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού
Νικόλ Κυριακοπούλου/Ανδρέας Τσώνης (επί κοντώ – ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009) 2η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού
Δημήτρης Τσιάμης/Δημήτρης Σιούντρης (τριπλούν – ΟΣΦΠ) 3η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού
Κώστας Φιλιππίδης/Δημήτρης Κυτέας (επί κοντώ – ΠΓΣ) 6ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, 7ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού
Αντώνης Μέρλος/Πέτρος Κυπριανού (ύψος – Ποσειδών Λουτρακίου) 1ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20
Εμμανουήλ Καραλής/Βασίλης Μεγαλοοικονόμου (επί κοντώ – ΓΣ Κηφισιάς) 5ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού
Οδυσσέας Μουζενίδης/Γιώργος Μποτσκαριώβ (σφαιροβολία- Κένταυρος Χαλκιδικής) 3ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20
Ελίνα Τζένγκο/Γιώργος Μποτσκαριώβ (ακοντισμός – Κένταυρος Χαλκιδικής) 1η Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων
Ολγα Φιάσκα/Γρηγόρης Κοντός (5.000 μ. βάδην – Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) 3η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, 3η Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων
Σπυριδούλα Καρύδη/Παύλος Σκορδίλης (τριπλούν/μήκος – Κερκυραϊκός ΓΣ) 3η μήκος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, 4η τριπλούν Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Σοφία Κεσσίδη/Γιώργος Μποτσκαριώβ (δισκοβολία – Κένταυρος Χαλκιδικής)
Παναγιώτα Δόση/Θοδωρής Δόσης (ύψος – ΑΟ Κέρκυρας 2015) 8η Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων
Γεράσιμος Καλογεράκης/Γιάννης Αντωνακάκης (ακοντισμός – ΟΦΗ) 2ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Σταυρούλα Κοσμίδου/Κώστας Κοροσίδης (σφυροβολία – Αίολος Μακεδονίας) 3η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Γιάννης Καμαρινός/Κυριακή Τσακίρη (110 μ. εμπ. – Ολυμπιακή Δομή) 5ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Ανθιμος Κελεπούρης/Νίκος Κελεπούρης (βάδην – Φίλιππος Βέροιας) 5ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Βασιλεία Σπύρου/Μάρκος Παππάς (3.000 μ. -Πανιώνιος) 5η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Μαρία Σεφεριάδη/Γιώργος Σεφεριάδης (5.000 μ.βάδην – Ολυμπιάδα Πάτρας) 6η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Αντώνης Σάντας/Φώτης Στεφανή (επί κοντώ – ΑΟ Φιλοθέης) 8ος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18

Επαθλο Ιωάννης Σταματόπουλος (κορυφαίος ανερχόμενος αθλητής): Μίλτος Τεντόγλου
Επαθλο Κώστας Σπανίδης (κορυφαίος ρίπτης): Οδυσσέας Μουζενίδης
Επαθλο Ευάγελου Μιχαήλ (αθλητισμός και εκπαίδευση): Σοφία Κεσσίδη
Επαθλο Ευάγγελου Δεπάστα (ευ αγωνίζεσθαι): Αθανάσιος Παρασκευάς
Στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου στο έκτο κατά σειρά αγώνισμα του Δεκάθλου, στα 110μ εμπόδια ο αθλητής Βασίλης Μπουτσιούκης που μέχρι τότε προηγείτο στη βαθμολογία, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λευκωσίας. Με την αποχώρηση του Μπουτσιούκης την πρώτη θέση κατέλαβε ο Παρασκευάς, που όμως με το τέλος των αγώνων ο Θανάσης Παρασκευάς επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο τον Βασίλης Μπουτσιούκης και του παρέδωσε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε λέγοντάς του ότι ανήκει σε αυτόν.

Σωματεία που βραβεύθηκαν

ΓΣ Κηφισιάς: Πρώτη θέση γενική βαθμολογία Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Πρωτάθλημα Νέων Κ23
ΣΑΚΑ: πρωταθλητής στη γενική βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20
ΑΓΣ Ιωαννίνων: νικητής στη γενική βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18
ΓΣ Σέρρες 93: νικητής στη γενική βαθμολογία του Βορείου Ομίλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 16
ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος: νικητής στη γενική βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16

Ειδικές βραβεύσεις

Νεκτάριος Σαντορινιός (Αναπληρωτής Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής)
Κώστας Αγοραστός (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας)
Σταύρος Αρναουτάκης (Περιφερειάρχης Κρήτης)
Γιώργος Χατζημάρκος (Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου)
Γιώργος Καμίνης (Δήμαρχος Αθηναίων)
Σταύρος Κασιμάτης (Δήμαρχος Κορυδαλλού)
Σάββας Χιονίδης (Δήμαρχος Κατερίνης)
Αλέξανδρος Παρίσης (Δήμαρχος Κεφαλλονιάς)
Γιώργος Γαβρίλης (Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά)
Στέφανος Μπίρος (Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας)
Κώστας Πουλάκης (Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης)
Εθνική ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ, Τερέζα Μεσσάρη Γενική Διευθύντρια

Για την προσφορά τους βραβεύθηκαν ακόμη:
Γιάννης Θεοδωρακόπουλος (Δημοσιογράφος)
Γιάννης Μαμουζέλος (Δημοσιογράφος)

Σωτήρης Κέλλας (Δημοσιογράφος)
Ζωή Λαρεντζάκη (πρώην Πρόεδρος ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI

Περισσότερα Εδω

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

O Ολυμπιακός νίκησε 3-0 σετ τον Πανναξιακό και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών

Δημοσιεύτηκε

on

By

Νικηφόρα ξεκίνησε τη σειρά των τελικών απέναντι στον Πανναξιακό ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» του συλλόγου των Κυκλάδων με 3-0 και σημείωσαν την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (24 Απριλίου, 19:00) στη Νάξο και ο τρίτος την 1η Μαΐου (19:00), στο κλειστό του Ρέντη.

Τα σετ: 25-14, 25-21, 25-17.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε 9-3, αλλά η ομάδα της Νάξου μείωσε σε 13-10. Με ένα ξέσπασμα, όμως, οι πρωταθλήτριες ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (21-11), για να κλείσει το σετ στο 25-14 με μπλοκ της Βλαχάκη. Στο δεύτερο και σαφώς πιο αμφίρροπο σετ, οι δύο ομάδες συμβάδισαν ως τον 17ο πόντο. Ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 3 (20-17, 21-18), η Σκοτ ανέβασε τη διαφορά στους 4 πόντους (23-19) και η Ζακχαίου «σφράγισε» σε πρώτο χρόνο την κατάκτηση του δευτέρου σετ με 25-21.

Ο Πανναξιακός προσπάθησε να παραμείνει στο παιχνίδι, έφτασε να προηγηθεί με 14-12, αλλά στο σημείο εκείνο αντιμετώπισε πρόβλημα στην πίσω ζώνη. Ο Ολυμπιακός πίεσε στο σερβίς κι έγραψε σερί 8-0 για το 20-14, με πρωταγωνίστρια στην ανατροπή από τη γραμμή του σέρβις την Λαμπρούση. Το σετ ολοκληρώθηκε στο 25-17 με επίθεση της Σκοτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κοβάτσεβιτς): Λαμπρούση 6 (4/9 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Βλαχάκη 15 (14/28 επ., 1 άσος, 19% υπ. – 6% άριστες), Χριστοδούλου 6 (4/6 επ., 2 μπλοκ), Ζακχαίου 14 (10/13 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ), Έμοντς 14 (10/23 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 50% υπ. – 33% άριστες), Χουντ 10 (9/28 επ., 1 άσσος, 75% υπ. – 62% άριστες) / Κονόμι (λ, 56% υπ. – 50% άριστες), Κοκκινάκη (λ).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κωστακόπουλος): Ριντ 8 (4/26 επ., 4 μπλοκ, 53% υπ. – 32% άριστες), Κένετι 4 (417 επ.), Βεργίδου, Χατζηευστρατιάδου 3 (1/7 επ., 2 άσσοι), Τσομπανίδου 8 (3/5 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Στεντίλ 9 (7/19 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 53% υπ. – 28% άριστες) / Κακουράτου (λ, 25% υπ. – 25% άριστες), Λάβδα, Λιάγκη 6 (6/13 επ.).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Περισσότερα Εδω

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Kυπελλούχος Ελλάδος για δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ που νίκησε 3-1 τον Ηρακλή

Δημοσιεύτηκε

on

By

Ο ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας, στον τελικό του φάιναλ φορ της Ιεράπετρας. Όπως πέρυσι στη Ρόδο (3-0), έτσι και φέτος ο «Δικέφαλος» νίκησε στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης τον συμπολίτη του Ηρακλή, με 3-1 σετ, κατακτώντας το δεύτερο στη σειρά τρόπαιο και συνολικά τρίτο στην Ιστορία του μακεδονικού συλλόγου.

Τα σετ: 20-25, 25-12, 25-20, 27-25.

ΠΗΓΕΣ: ΕΡΤSPORTS HD, ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Περισσότερα Εδω

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Χάρης Βαρθακούρης στην ΕΡΑσπορ!

Δημοσιεύτηκε

on

By

Τη Μ. Δευτέρα, 22 Απριλίου, στις 10 το βράδυ στην Ελληνική Ραδιοφωνία και για δύο ώρες, ο Χάρης Βαρθακούρης «κάνει παιχνίδι μόνος του»!

Ο ταλαντούχος δημιουργός και ερμηνευτής πολλών επιτυχιών, θα μιλήσει με… νότες και θα παρουσιάσει το δικό του μουσικό πρόγραμμα μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΑσπορ. Φυσικά το «ρεπερτότιο» θα έχει και μπόλικη κουβέντα για μπάλα…

Καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες και φυσικά αθλητές έχουν τη δική τους εκπομπή! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

«Κάνε Παιχνίδι Μόνος σου», κάθε Δευτέρα, στις 22:00

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

 

Περισσότερα Εδω

Continue Reading

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

ΤΟΠΙΚΑ5 ημέρες πριν

Παραδόθηκε ο νέος κυκλικός κόμβος στο Δημαρχείο

COVER STORY4 ημέρες πριν

Βόλος: Δείτε νέο εναέριο βίντεο από τα εγκαίνια του κυκλικού κόμβου

COVER STORY6 ημέρες πριν

Νέο μπάχαλο – 1.100 υποψήφιοι οδηγοί στον Βόλο περιμένουν να πάρουν το δίπλωμά τους!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ημέρες πριν

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση του Α. Λοβέρδου από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Πέταξε τη σύζυγό του από το αυτοκίνητο μπροστά στα παιδιά τους

ΜΠΑΣΚΕΤ6 ημέρες πριν

Kρίμα! Έχασε τεράστια ευκαιρία για το break o Παναθηναϊκός που λύγισε 75-72 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Νεκρή 19χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 ημέρες πριν

Τα φώτα στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής

Χωρίς κατηγορία5 ημέρες πριν

Άναψαν τα φώτα στο συντριβάνι με την Αργω στο νέο κόμβο αποκλειστικές εικόνες και βίντεο

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ημέρες πριν

Διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού προς Ευρωλίγκα και ΚΕΔ

Δημοφιλή