Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ

Στις 20 Απριλίου ο Ημιμαραθώνιος Βόλου

Δημοσιεύτηκε

on

Μοιράσου το άρθρο:

Καλύτερος από ποτέ θα είναι ο Ημιμαραθώνιος Βόλου, που θα γίνει το Σάββατο 20 του Απρίλη, το απόγευμα. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ο 26ος Δρόμος 5 χιλιομέτρων, ο αγώνας που ήταν η απαρχή όλης της διοργάνωσης 26 χρόνια πριν. Οι μικροί μας φίλοι θα τρέξουν και θα διασκεδάσουν στη δική τους διαδρομή απόστασης 500 μέτρων. Δυόμισυ μήνες πριν διεξαχθεί το μεγαλύτερο γεγονός μαζικού αθλητισμού της πόλης μας, η δράση έφτασε στο αποκορύφωμα με το άνοιγμα των εγγραφών από τη διοργάνωση του αγώνα.

Οι εγγραφές γίνονται στο σάιτ του αγώνα voloshalfmarathon.gr (εκεί βρίσκεται και η πλήρης προκήρυξη του αγώνα), ενώ προς διευκόλυνση όσων βρίσκονται στον Βόλο, οι πληρωμές μπορούν να γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

Ένα ευρώ από κάθε συμμετοχή θα δοθεί στη Κιβωτό του Κόσμου, παράρτημα Βόλου. Μάλιστα ως κατώτερο όριο συμμετοχών στους αγώνες του Ημιμαραθωνίου και των 5 χιλιομέτρων τέθηκε ο αριθμός των 2.000 δρομέων, και αυτό σημαίνει ότι αν οι συμμετοχές θα είναι λιγότερες θα δοθούν στη Κιβωτό οπωσδήποτε 2.000 ευρώ, ενώ αν είναι περισσότερες θα δοθεί και το επιπλέον ποσό. Ειδική εκδήλωση θα γίνει την επόμενη του Ημιμαραθωνίου Βόλου.

Ο Σύλλογος Ευ Ζην Λεμεσού από την Κύπρο, αδελφοποιημένος με τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου από τη διοργάνωση του 2017, θα συμμετέχει στη διοργάνωση με 55μελή αποστολή.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινώνεται κάθε νέο και κάθε έκπληξη που θα επιφυλάσσει ο φετινός αγώνας. Η διοργάνωση παρουσίασε από τώρα το τεχνικό t-shirt που θα πάρουν οι δρομείς του Ημιμαραθωνίου και του Δρόμου 5 χιλιομέτρων, μάρκας luanvi, βάρους 90 γραμμαρίων dry fit.

Οι συμμετοχές των δρομέων του ΣΔΒ την Κυριακή

Ένας ακόμη Ημιμαραθώνιος με επίδοση κάτω από 1.20 για τον Αχιλλέα Γιαννούλα. Ο δρομέας του ΣΔΒ έτρεξε στον 8ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας και τερμάτισε 7ος με 1.19.15. Ο αγώνας είχε άριστη διοργάνωση και 252 συμμετοχές, ενώ άλλοι 199 δρομείς έτρεξαν την απόσταση των 5 χιλιομέτρων.

Στη Θεσσαλονίκη με εκκίνηση και τερματισμό τη Γέφυρα της Περραιβού στην Άνω Τούμπα έγινε το 6ο Cycle Mtb-Trail Race. Στο τρέξιμο οι συμμετοχές ήταν 269 στα 10 χιλιόμετρα και 40 στα 3 χιλιόμετρα. Στη μεγάλη απόσταση έτρεξε από τον ΣΔΒ ο Σπύρος Βλαχόπουλος και τερμάτισε 113ος με 1.21.07.

Με 173 τερματισμούς ολοκληρώθηκε ο αγώνας 5,5 χιλιομέτρων Πάρνηθα-Βασιλικά του Salomon Mountain Cup 2019. Από τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου 61ος τερμάτισε ο Βασίλης Ζαφειρίου με 39’16. Ακόμη 386 δρομείς έτρεξαν στα 11 χιλιόμετρα.

Το Σάββατο θα υπάρξει η πρώτη συμμετοχή σε αγώνα υπεραπόστασης για το 2019 από δρομέα του ΣΔΒ, καθώς ο Νίκος Σιδηρόπουλος θα τρέξει τα 100 χιλιόμετρα στον 14ο Πανελλήνιο αγώνα 100χλμ εις μνήμη Αλέξανδρου Θεοφανίδη. Την Κυριακή σειρά θα πάρει το 3ο Gentiki trail στη Λάρισα όπου δρομείς του ΣΔΒ θα τρέξουν στις διαδρομές των 20 και 5 χιλιομέτρων. Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» όπου ο ΣΔΒ θα πραγματοποιήσει εκδρομή με λεωφορείο στις 24 Φεβρουαρίου.

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδρομές με λεωφορείο, στο Κατερίνη Run, και τον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα, με ποσό για το πούλμαν ανά άτομο 10 ευρώ. Οι εγγραφές για τους αγώνες και η κράτηση για το λεωφορείο γίνονται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160. Οι αγώνες για τους οποίους γίνονται ομαδικές εγγραφές από τον ΣΔΒ και τα ποσά συμμετοχής που όρισαν οι διοργανωτές είναι:

10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου ΑΠΣ Ζευς Κατερίνη Run 3 Μαρτίου: 10 ευρώ τα 21χλμ, 3 ευρώ τα 5 χλμ. (λήξη εγγραφών 27/2)

2ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας 14 και 5χλμ 3 Μαρτίου (ποσό συμμετοχής 5 ευρώ ανεξαρτήτως αγώνα, λήξη εγγραφών 25/2)

12ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα 17 Μαρτίου: 12 ευρώ τα 21χλμ, 12 ευρώ τα 5χλμ. (λήξη εγγραφών 10/3)

8ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αθήνας 17 Μαρτίου: Ημιμαραθώνιος 10 ευρώ, αγώνας 5χλμ 6 ευρώ, αγώνας 3χλμ 5 ευρώ. (ενισχυμένο πακέτο 25-21-20 ευρώ αντίστοιχα. Λήξη εγγραφών 21/2)

14ος Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος 14 Απριλίου: Μαραθώνιος 15 ευρώ, αγώνες 10 & 5 χιλιομέτρων 8 ευρώ (προσοχή: λήξη εγγραφών αρκετά νωρίς, στις 15 Μαρτίου).

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Δρομέων Βόλου. Εγκρίθηκε το νέο καταστατικό του συλλόγου, που θα αποσταλεί στο Πρωτοδικείο προς έγκριση. Ήταν μια τυπική αλλά πολύ ουσιαστική διαδικασία, πολύ ωφέλιμη για τον ΣΔΒ που συμπλήρωσε 30 χρόνια ύπαρξης και που θα έχει πλέον καταστατικό το οποίο συντάχθηκε από νομικούς, εναρμονισμένο με τη σύγχρονη νομοθεσία. Παράλληλα ο σύλλογος θα κατοχυρώσει και τυπικά το τωρινό του όνομα «Σύλλογος Δρομέων Βόλου» που αποφάσισαν οι Γενικές Συνελεύσεις του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2018 και χρησιμοποιούταν όλο αυτό το διάστημα στις ανακοινώσεις ως μεταβατική περίοδος.

Μοιράσου το άρθρο:

Πηγη:https://volos.ert.gr/blog/2019/02/12/stis-20-aprilioy-o-imimarathonios-voloy/

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ

Το Γαρδίκι στηρίζει τον Θεόδωρο Χήρα – Trikalaola.gr

Δημοσιεύτηκε

on

By

Ο Γεώργιος Πλεξίδας του Θεοφάνη είναι ένας αξιόλογος νέος άνθρωπος, ένας πετυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας, με όρεξη για δουλειά ώστε να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει. Είναι 42 ετών, Υδραυλικός – Εγκαταστάτης Φυσικού Αερίου στο επάγγελμα, είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Μπρέντα και είναι πατέρας δύο τέκνων.

Ο Γεώργιος Πλεξίδας σε δήλωσή του επισημαίνει πως:

«Δηλώνω παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ως υποψήφιος Πρόεδρος της Κοινότητας Γαρδικίου για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Θέλω να εργαστώ για την αναβάθμιση της περιοχής, πιστεύω στο όραμα που έχει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας και θα στηρίξω την προσπάθεια του συνδυασμού «Πύλης Όραμα» για το νικηφόρο αποτέλεσμα.»

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα στηρίζουν εξάλλου ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι Γαρδικιώτες: ο Ιωάννης Κουτσονάσιος, ιατρός και πρώην Αντιδήμαρχος που κατέρχεται στη Δ.Ε. Πύλης και ο Ευάγγελος Κουτής, Δημοτικός υπάλληλος που κατέρχεται στη Δ.Ε. Αιθήκων.Περισσότερα Εδω

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθησαν οι δράστες των διαρρήξεων σε καταστήματα στην περιοχή γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου

Δημοσιεύτηκε

on

By

 

Δυο «γνώριμοι» των Διωκτικών Αρχών,, ηλικίας 34 και 19 ετών, είναι οι δράστες των έξι διαρρήξεων σε καταστήματα στην περιοχή γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου και οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, ενώ αναζητείται και ένας τρίτος, ως συνεργός τους. (περισσότερα…)

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ

Έξι οι καταγγελίες για διαρρήξεις σε καταστήματα του Βόλου

Δημοσιεύτηκε

on

By

Στις έξι έφτασαν – μέχρι στιγμής – οι καταγγελίες από επαγγελματίες του Βόλου για διάρρηξη στα καταστήματά τους, ενώ από πλευράς της Αστυνομίας, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη ή δραστών που έδρασαν τις βραδινές ώρες, στην περιοχή των Δικαστηρίων.

Ο δράστης – ες προκάλεσαν φθορές στις προσόψεις εμπορικών καταστημάτων, πέριξ των Δικαστηρίων Βόλου, αφαιρώντας σύμφωνα με πληροφορίες, χρήματα από ταμειακές μηχανές και προϊόντα.

 

Continue Reading

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

ΕΛΛΑΔΑ13 λεπτά πριν

Συνελήφθη 24χρονος φυγόποινος διακινητής μεταναστών

ΕΛΛΑΔΑ49 λεπτά πριν

Πορεία κατά του… πασχαλινού εθίμου του σουβλιστού αρνιού

ΤΟΠΙΚΑ60 λεπτά πριν

Το Γαρδίκι στηρίζει τον Θεόδωρο Χήρα – Trikalaola.gr

COVER STORY2 ώρες πριν

Ανείπωτη τραγωδία στην Φθιώτιδα: 19χρονη έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της

COVER STORY2 ώρες πριν

Σάββατο του Λαζάρου: Γιατί τον Λάζαρο τον έλεγαν αγέλαστο και τετραήμερο

ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Αστυνομική επιχείρηση κατά της παιδικής πορνογραφίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες πριν

Κ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ στέκεται δίπλα στον αγώνα των Ποντίων (video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες πριν

Σ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι έχει πάρει σαφή θέση για την Ευρώπη που οραματίζεται

ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες πριν

«Να μεταφερθούν σε θέσεις φιλοξενίας όσοι έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία Συντάγματος»

ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες πριν

Πήγε να βάλει βενζίνη με κλεμμένη πιστωτική και τον «τσίμπησαν»

Χωρίς κατηγορία7 ημέρες πριν

Η Σταυρούλα Σπύρου υπ Δημ. Σύμβ. με τον Αχιλλέα Μπέο μίλησε στον ASTRA δείτε το video

Χωρίς κατηγορία6 ημέρες πριν

13 χρονη Προσπαθησε να βάλει τέλος πηδώντας από γέφυρα και την έσωσε Αστυνομικος πιάνοντας την στον αέρα

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του πιλότος των εναέριων μέσων

ΜΠΑΣΚΕΤ7 ημέρες πριν

Sold out από τους φίλους του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια του τρίτου αγώνα με τη Ρεάλ!

ΜΠΑΣΚΕΤ7 ημέρες πριν

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

ΤΟΠΙΚΑ4 ημέρες πριν

Στις 24.000 ευρώ το ομοίωμα της Αργούς στον κόμβο δημαρχείου με απευθείας ανάθεση

ΜΠΑΣΚΕΤ6 ημέρες πριν

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

ΤΟΠΙΚΑ1 ημέρα πριν

Παραδόθηκε ο νέος κυκλικός κόμβος στο Δημαρχείο

LIFESTYLE4 ημέρες πριν

Πρωτομαγιά από τον Δήμο Βόλου με τον Γιώργο Μαργαρίτη

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 20χρονη

Δημοφιλή