Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ

Εμφύλιος στη Ν.Δ. με φόντο της φοιτητικές εκλογές

Δημοσιεύτηκε

on

Τα μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ το Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταγγέλλουν τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και του υπευθύνου πόλης της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Βόλου για παραγοντισμό και προσπάθεια «ελέγχου» διαμόρφωσης του ψηφοδελτίου ενόψει των φοιτητικών εκλογών, μέσα από επιλογές «υποψηφίων που τους κάνουν τα χατίρια» και αποκλεισμό άλλων.  Επίσης, κατήγγειλαν ότι οι δύο αυτοί παράγοντες απείλησαν με μηνύσεις τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, που αναγκάστηκαν τελικά να παραιτηθούν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Δύο χρόνια απραγίας, μηδενικών προτάσεων, παράδοσης στα αντίπαλα δέοντα χωρίς σχεδόν καμία αντίσταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα 14 τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα το Βόλο, δεν ήταν αρκετά για τον Υπεύθυνο Πόλης ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΒΟΛΟΥ και τον πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας.
Οι ανωτέρω κύριοι που εμφανίζονται σε αίθουσες Πανεπιστημίων με δικηγόρους για να μηνύσουν την αποτελούμενη απο τέσσερις ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ Εφορευτική Επιτροπή, φωνάζοντας τους «θα πάς φυλακή» θέλουν να αποκαλούνται εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ.
Μια προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος με πολύ αγάπη και πολλές ελπίδες νίκης στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΒΟΛΟΥ για την ΔΑΠ ΝΔΦΚ χθες το βράδυ «εκτελέστηκε» απο τους, κατά δήλωση τους, αληθινούς Δαπίτες στο βωμό του «ελέγχου» και του παραγοντισμού.
Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Όπως χθές άφησε 25 άτομα εκτός ψηφοδελτίου της ΔΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ επειδή δεν ήταν του χεριού του, για να κατέβει μόλις με 4 υποψηφίους που του κάνουν τα χατίρια, έτσι ακριβώς είχε πράξει και ο τότε Υπέυθυνος Πόλης της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΒΟΛΟΥ, νυν πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, το 2016 «κόβοντας» ΔΑΠΙΤΕΣ & ΔΑΠΙΤΙΣΕΣ απο τα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΒΟΛΟΥ.
Η δική μας πρόταση να κατέβουμε όλοι οι υποψήφιοι μαζί με τους 4 εκλεκτούς του κ.Γραμματέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΒΟΛΟΥ σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο έπεσε στα βράχια.
Η αντιπρόταση να κατέβουμε με άλλο όνομα ή με ανεξάρτητη παράταξη κρίθηκε γελοία και απο τους 25 υποψηφίους. Η παραταξή μας είναι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και καμία άλλη.
Φυσικά η δίωρη χθεσινή παρωδία είχε ως αποτέλεσμα της παραίτηση της εφορευτικής επιτροπής. οπού καμία απο τις τέσσερις σπουδάστριες δεν ήθελε να ρισκάρει την σωματική της ακεραιότητα καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν και απο την πλευρά της ΠΑΣΠ.
Πιστοί στο χρέος μας προς την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καλούμε όλους τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ μαχητές της ΔΑΠ ΝΔΦΚ απο άκρη σε άκρη της Ελλάδας να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ την ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ μια νεοσύστατης οργάνωσης απο «ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ» οργανώσεων σφραγίδας και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ κάθε τέτοιο φαινόμενο οπουδήποτε και αυτό συμβεί στην επικράτεια.
Καλούμε επίσης τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και τον Γραμματέα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΑΕΙ να λάβει το μέρος των ευθυνών του για τις «μεσοβέζικες» λύσεις και τις διφορούμενες οδηγίες εκ των κεντρικών.
Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ η μεγάλη και φιλελεύθερη φοιτητική παράταξη ανήκει σε όλους τους φοιτητές ΚΥΡΙΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ και είναι ΝΤΡΟΠΗ να κλείνουμε πόρτες για προσωπικές συμπάθειες ή εμπάθειες σε φοιτητές οι οποίοι θέλουν να μπούνε στην μεγάλη αγκαλιά της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.

Ο καίρος γαρ έγγυς! Καλή επιτυχία σε όλους τους υγιής ΔΑΠΙΤΕΣ που θέλουν την πουλάδα ψηλά και την οργάνωση ΑΝΟΙΧΤΗ σε όλους και όλες.
Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή