ΚΟΣΜΟΣ
Οι Gadjo Dilo γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους στον Κήπο του ΜεγάρουΟι Gadjo Dilo γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους στον Κήπο του Μεγάρου

10 χρόνια Gadjo Dilo- Gypsody: Oι Gadjo Dilo φέτος έχουν επέτειο και τη γιορτάζουν μαζί μας την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στον Κήπο του Μεγάρου.
Πριν από 10 χρόνια συναντήθηκαν έξι φίλοι με κοινή αγάπη για την gypsy jazz παράδοση. Έτσι δημιουργήθηκαν οι Gadjo Dilo –πήραν το όνομά τους από την ομώνυμη ταινία του Tony Gatlif–, το συγκρότημα που κατάφερε, μέσα από τις διασκευές του, να συστήσει τη manouche μουσική στο ελληνικό κοινό και να το κάνει να την αγαπήσει.
10 χρόνια αργότερα…
Ύστερα από δύο studio album με ξεχωριστές διασκευές που κάπου έχουμε σιγοτραγουδήσει οι περισσότεροι, αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και σημαντικές συνεργασίες, οι Gadjo Dilo αρχίζουν τις φετινές καλοκαιρινές τους εξορμήσεις από τον Κήπο.
Στους σταθμούς του μουσικού ταξιδιού τους θα ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια αλλά και καινούργια από το τρίτο τους album, το οποίο αποτελείται κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις του συγκροτήματος και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.
10 χρόνια Gadjo Dilo, 10 χρόνια Gypsody!
Gadjo Dilo
Σωτήρης Πομόνης: κιθάρα
Κώστας Μητρόπουλος: κιθάρα
Γιώργος Ρούλος: κοντραμπάσο
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: βιολί
Γιώργος Τσιατσούλης: ακορντεόν
Ηλιάνα Τσαπατσάρη: φωνητικά
Τιμές εισιτηρίων
10 € (προπώληση), 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας)
Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει
Eισιτήρια
Τηλ. 210 7282333, megaron.gr

-
VIDEO1 εβδομάδα ago
Λάρισα: προβλήματα εργαζομένων στη ΔΕΗ
-
VIDEO1 εβδομάδα ago
Λάρισα: Ρυθμίσεις οφειλών στην εφορία
-
VIDEO1 εβδομάδα ago
Λάρισα: Συμπόρευση με Καραλαριώτου η ΝΕΑ ΛΑΡΙΣΑ
-
VIDEO1 εβδομάδα ago
Σραντάπορο: Μνημόσυνο για το δυστυχημα με το χιουι
-
VIDEO5 ημέρες ago
Δείτε ζωντανη εικόνα απο την Χιονόπτωση στα Χάνια Πηλίου
-
VIDEO1 εβδομάδα ago
Λάρισα: Διαμαρτυρια ΕΛΜΕ
-
VIDEO1 εβδομάδα ago
Η Ελένη Γιαννούκου στο Παράθυρο στη Θεσσαλία 21/03/2019
-
VIDEO1 εβδομάδα ago
Βόλος: Κατάσχεση ποτών απο το τελωνείο