OIKONOMIA
Τραυματίστηκε ηλικιωμένος ποδηλάτης που ενεπλάκη σε τροχαίο

Ηλικιωμένος ποδηλάτης τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα στις 11 το πρωί σε τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών στην στροφή για Προφήτη Ηλεία, στο ύψος επιχείρησης μεταχειρισμένων οχημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατος και φέρεται να έπεσε στο οδόστρωμα. Ο ποδηλάτης, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αλλοδαπός, χτύπησε στο κεφάλι και είχε τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με μάρτυρες, ο αναβάτης του ηλεκτρικού ποδηλάτου, βρισκόταν δίπλα – δίπλα με αυτοκίνητο και κάποια στιγμή φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Επί τόπου πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε από μάρτυρες και παρέλαβε τον τραυματία, τον οποίο μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαίο Βόλου για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο κι ο τραυματισμός του ποδηλάτη.

-
VIDEO6 ημέρες ago
Βόλος: Πέθανε ο Χαράλαμπος Τσιμάς
-
VIDEO6 ημέρες ago
Θέλω την Υγεία μου 14/01/2021
-
VIDEO6 ημέρες ago
Βόλος: Προετοιμασία για την κακοκαιρια απο Περιφέρεια και Δημο.
-
VIDEO6 ημέρες ago
Κυκλοφορία των επετειακών προϊόντων με το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα
-
VIDEO6 ημέρες ago
Ο Θάνος Τζήμερος εφ’ όλης της ύλης στο Astra
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Στη ΜΕΘ Λαμίας με εγκεφαλική αιμορραγία η 25χρονη Βολιώτισσα έγκυος επειδή δεσμευουν κρεβάτια στην ΜΕΘ μονο για covid
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Εφυγε απο την ζωή ο Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας ετών 46 Ιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου
-
VIDEO4 ημέρες ago
Κήρυγμα Ιγνατίου – Ιερος Ναος Αγίου Αντωνίου Λάρισας – 17 Ιανουάριου 2021