ΕΛΛΑΔΑ
Στους 167 έφτασαν οι θάνατοι στη χώρα μας-Βρέφος 8 μηνών διασωληνωμένο –Εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ θετικός στον κορονοϊό (video)

Σε 167 ανέρχονται οι θάνατοι από τον κορονοϊό, στη χώρα μας, ενώ χθες Τετάρτη επιβεβαιώθηκαν 10 νέα κρούσματα, με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 2.850. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 22 ασθενείς. Ένα βρέφος μόλις οκτώ μηνών νοσηλεύεται , διασωληνωμένο στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Το βρέφος εισήχθη στο νοσοκομείο με υποκείμενο νόσημα και πριν την εισαγωγή του στη ΜΑΦ, εξετάστηκε για κορονοϊό και βρέθηκε θετικό.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες την πορεία της υγείας του παρακολουθεί ο ίδιος ο κ.Σωτήρης Τσιόδρας. Ο καθηγητής επισκέφθηκε το νοσοκομείο καθώς τις τελευταίες δύο μέρες το 8 μηνών αγοράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο. Συνομίλησε με τους θεράποντες ιατρούς ενώ έδωσε και πρακτικές οδηγίες.
Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη θύμα του κορονοϊού καταγράφηκε στη χώρα μας, ανεβάζοντας τους καταγεγραμμένους θανάτους σε 167, ενώ 96 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Θετικό στον κορονοϊό εντοπίστηκε χθες ένα μέλος πληρώματος του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Σε καραντίνα τέθηκαν 20 άτομα από τις διοικητικές υπηρεσίες του ΕΚΑΒ με τις οποίες το μέλος του πληρώματος είχε έρθει σε επαφή.
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπατζάκη
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

-
ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες ago
Διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα: Σήμερα κηδεύονται τα δύο αδέλφια
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago
Σόκ 65 χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη στην Σκιάθο
-
VIDEO5 ημέρες ago
Ο Νότης Μηταράκης στο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ και στο Δημήτρη Μαρέδη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago
Εφυγε απο την ζωή ο Κώστας Βοσνάκης με την ψαροταβέρνα ο Κώστας στο Μαλάκι
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Νέα αποκάλυψη: Ο 32χρονος φονιάς της Μακρινίτσας είχε προσαχθεί την 1η Απριλίου αλλά αφέθηκε ελεύθερος
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ6 ημέρες ago
«Πάγωσε» ζευγάρι σε κλινική της Λάρισας με το σημείωμα ανθοδέσμης που έλαβε για τα γεννητούρια
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Έφυγε από την ζωή η Σοφία Ταλαδιανού
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago
Βόλος Άφησαν τον μακελάρη να κυκλοφορεί ελεύθερος με μαχαίρι για μήνες – Τεράστιες ευθύνες