ΜΠΑΣΚΕΤ
Μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα (25/5) η απόφαση για επανεκκίνηση

Η πολυαναμενόμενη απόφαση ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με τη σεζόν στη Euroleague θα ληφθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη Δευτέρα (25/5). Οι εκπρόσωποι των συμμετεχουσών ομάδων με συμβόλαιο τύπου Α (ανάμεσά τους η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός) και ο διευθύνων σύμβουλος Τζόρντι Μπερτομέου θα «βάλουν στο τραπέζι» όλα τα δεδομένα, όπως αυτά έχουν προκύψει μέχρι τώρα, όσον αφορά στους κινδύνους ελέω κορονοϊού, και θα συναποφασίσουν για το αν θα ολοκληρωθεί ή όχι η σεζόν 2019-20.
Δεδομένη είναι η πρόθεση να ολοκληρωθεί εντός παρκέ η σεζόν με την ανάδειξη πρωταθλητή 2020. Το πιο πιθανό σενάριο φαίνεται πως είναι η διεξαγωγή των αγώνων της κανονικής φάσης που απομένουν και εν συνεχεία του final-8 σε μία και μόνο ευρωπαϊκή πόλη στα τέλη Ιουνίου.
Υποψηφιότητα έχουν καταθέσει η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Βελιγράδι, το Κάουνας, η Λιουμπλιάνα, το Βερολίνο, καθώς και η Κολονία, με την τελευταία να είναι η πόλη που θα διοργάνωνε το φάιναλ φορ τον Μάιο, αν δεν είχε προκύψει η πανδημία του κορονοϊού.
Στη σύσκεψη της Euroleague τη Δευτέρα (25/5) αναμένεται να παρουσιαστούν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα και όλα τα πιθανά σενάρια για την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Η τελική απόφαση για το αν θα επαναρχίσει η σεζόν που είχε διακοπεί στις 13 Μαρτίου θα ληφθεί μέσω ψηφοφορίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-
VIDEO5 ημέρες ago
Αγάπη Τηλεοπτική 10/04/2021
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Έφυγε από την ζωή 67 χρονη γυναίκα από την Σκιαθο
-
VIDEO4 ημέρες ago
Κυριακάτικη Αρένα 11/04/2021
-
VIDEO3 ημέρες ago
Πολιτικό Forum 12/04/2021
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Δαφνη Στεφανιδη μεσίστια η σημαία στο Δήμο Σκιαθου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Έφυγε από την ζωή ο Δημητρης Σκλειδης από την Πορταρια Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Έφυγε από την ζωή η Δαφνη Ξυλοπόδαρου Στεφανιδη πρώην προεδρος Δημ συμβουλίου Σκιαθου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Δήμος Σκιάθου: Ενημέρωση για τη δημοπρασία παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού 2021