Η 30χρονη Χ.Μ. μητέρα ενός παιδιού και έγκυος στο δεύτερο παιδί της επισκέφτηκε το βράδυ της Τετάρτης με  ελαφρά συμπτώματα γρίπης την κλινική ΑΝΑΣΑ στο Βόλο.Το τεστ κορωνοϊού που της έγινε βγήκε  θετικό και αμέσως μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλεύεται σε πολύ καλή κατάσταση σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.Νεώτερο δείγμα από την ίδια και τον σύζυγο της πάρθηκε και στο πανεπιστημιακό και σήμερα  το μεσημέρι αναμένονται τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγός της, ο οποίος είναι γνωστός γυμναστής του Βόλου και προπονητής σε αθλητικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της πόλης έχει εμφανίσει συμπτώματα και έχει υποβληθεί στο τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται σήμερα. πεθερικά της 25χρονης που προσβλήθηκε από κορωνοϊό   είναι εκπαιδευτικοί , Διευθυντές σε Δημοτικά Σχολεία της Ν Ιωνίας

Πανικός επικράτησε στις υπηρεσίες εκπαίδευσης του Βόλου καθώς τα  συγγενικά πρόσωπα της 25χρονης είναι εκπαιδευτικοί και μάλιστα Διευθυντές σε μεγάλα Σχολεία της Ν. Ιωνίας. Βέβαια η συγγενική σχέση δεν αποτελεί και κριτήριο για την μετάδοση του ιού.

Έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα των επαφών της 25χρονης και αναμένεται να γίνουν τεστ και σε συγγενικά πρόσωπα και πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος.

Το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως ορφανό περιστατικό δηλαδή δεν είναι γνωστό από ποιο πρόσωπο μολύνθηκε η κοπέλα.