MEDIA
Τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλευρό της Μαλέσκου και η ρήτρα στο συμβόλαιο της (video)

Συμπληρώθηκε αισίως η τηλεοπτική παρέα που θα πλαισιώσει τη «Μενεγάκη της Κρήτης» στο πρώτο βήμα της σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.
Η Ιωάννα Μαλέσκου, στην οποία έχει επενδύσει ο Σκάι, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου με την ψυχαγωγική εκπομπή «Love it».
Πριν από περίπου έναν μήνα άρχισαν οι προτάσεις και τα δοκιμαστικά για να επιλεγούν τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό της και θα δυναμώσουν την παρουσία της.
Τελικά, όπως αποκάλυψε χθες στο blog του ο τηλεκριτικός Γρηγόρης Μελάς, η διοίκηση του σταθμού του Φαλήρου επέλεξε μαζί της να είναι ο Μάνος Μαγιάτης, που ήταν επί σειρά ετών στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν μαζί με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και η Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές, μεταξύ των οποίων και εκείνες του Μένιου Φουρθιώτη.
Στον αέρα
Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής του στο Open μια πληροφορία που είχε σχετικά με το συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Σκάι.
«Κάτι άλλο που μου είπαν ότι αφορά την εκπομπή -δεν ξέρω αν ισχύει, μου το είπε έγκυρος άνθρωπος…- είναι ότι στο συμβόλαιό της η Ιωάννα έχει υπογράψει ρήτρα με βάση τις τηλεθεάσεις. Δηλαδή υπάρχει ένα πλαφόν τηλεθέασης. Αν το περάσει, θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση κι αν είναι κάτω από εκεί, θα έχει άλλη οικονομική αντιμετώπιση. Ο Σκάι, νομίζω, το έχει ξανακάνει αυτό» ανέφερε ο παρουσιαστής του «Καλοκαίρι #not».
Πηγή: Espresso

-
VIDEO7 ημέρες ago
Ο Μιχάλης Κατρίνης Βουλευτής ΚΙΝΑΛ στον Astra
-
VIDEO7 ημέρες ago
Θέλω την Υγεία μου 07/01/2021
-
VIDEO6 ημέρες ago
Αγάπη Τηλεοπτική 09/01/2021
-
VIDEO5 ημέρες ago
Θεία Λειτουργία 10/01/2021
-
VIDEO4 ημέρες ago
Κυριακάτικη Αρένα 11/01/2021
-
VIDEO3 ημέρες ago
Πολιτικο Forum 12/01/2021
-
VIDEO3 ημέρες ago
Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης στον Astra
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago
Εφυγε απο την ζωή ο Καπετάν Γιάννης Διολέττας