ΕΛΛΑΔΑ
35 γραμμάρια κοκαΐνης στον Πειραιά οδήγησαν σε… “θησαυρό” 950.000 ευρώ σε υποκατάστημα εταιρείας real estate

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Διαβάστε: Ρόδος: Συνελήφθη 24χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Βρήκαν στο σπίτι του πάνω από ένα κιλό κάνναβης και 14.900 ευρώ
Η έρευνα οδήγησε στη Ρόδο
Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, οι Αρχές οδηγήθηκαν σε 45χρονο Αλβανό, ο οποίος, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, φέρεται ως ο αποστολέας της ποσότητας κοκαΐνης και διαπιστώθηκε ότι εργαζόταν σε μονοπρόσωπη ΙΚΕ που εμφανιζόταν να δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate. Ακολούθησε επιχείρηση στη Ρόδο από μικτό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου του λιμενικού και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, με τη συνδρομή της ομάδας Κ9 Ν049 «ΣΕΙΡΗΝΑ» του Λιμεναρχείου Κω. Οι έρευνες έφθασαν στο υποκατάστημα της εταιρείας και, μετά την ενημέρωση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία εισαγγελέα.
Εντοπίστηκαν 949.658 ευρώ, POS και τραπεζικές κάρτες
Εκεί εντοπίστηκε, σύμφωνα με το Λιμενικό, χρηματικό ποσό 949.658,38 ευρώ, χωρίς να έχουν βρεθεί δικαιολογητικά έγγραφα για την κατοχή και αποθήκευση των συγκεκριμένων μετρητών. Κατασχέθηκαν επίσης μεγάλος αριθμός συσκευών POS, κάρτες διαφόρων πιστωτικών ιδρυμάτων, κάρτες και συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μέσα αποθήκευσης δεδομένων και χειρόγραφες σημειώσεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, από τα ευρήματα, την αντιπαραβολή τους με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας, τη σύνδεση του 45χρονου υπαλλήλου με την αποστολή των ναρκωτικών και έγγραφα, στα οποία φέρεται να αναφέρεται μεγάλος αριθμός προσώπων προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις που διερευνώνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και εγκληματική οργάνωση. Ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκαν επιπλέον 3.750 ευρώ. Τα κατασχεθέντα χρηματικά ποσά κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, καθώς και του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

LIFESTYLE15 ώρες agoΘυμάστε τον Δημήτρη Βλάχο από τους “Λατρεμένους μας γείτονες”; Δείτε πως ειναι σήμερα 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς – Με τι ασχολείται (Εικόνες & Βίντεο)
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago“Φεύγουμε γιατί το παιδί μας δέχθηκε ισχυρό bullying από την τοπική κοινωνία” (Βίντεο)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ώρες agoΤο συγκινητικό αντίο του Ροντινέι: «Έκανα τα πάντα για να γίνω ένας από εσάς – Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω»
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες agoΡομά μπλόκαραν λεωφορείο και προπηλάκισαν οδηγό (Βίντεο)
LIFESTYLE7 ώρες agoΒίκυ Σταυροπούλου: Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “Κάμπινγκ”, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει γιαγιά
LIFESTYLE17 ώρες agoΤον Μιχάλη Τουρατζίδη παντρεύεται η Ιουλία Καλλιμάνη – Το επάγγελμα του και η γνωριμία τους (Εικόνα)
ΘΕΣΣΑΛΙΑ6 ώρες agoΚαρδίτσα: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 500.000 ευρώ για ζημιές από τ ον Daniel
ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ώρες agoΠρώτη επιλογή ο Λάμπρου για την ενίσχυση του ΟΦΗ









