Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

516.000€ εισφέρει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για την B. Εύβοια

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η  ΚΕΔΕ αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας,  το καλοκαίρι του 2021, δημιούργησε ειδικό λογαριασμό διαθέτοντας  516.000 ευρώ από τα αποθεματικά της  στα οποία προστέθηκαν ορισμένα ποσά και  από συνεισφορές ιδιωτών.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Με δύο προγραμματικές συμβάσεις η ΚΕΔΕ και δια αυτής η Αυτοδιοίκηση της χώρας,  συμβάλει ουσιαστικά στην υλοποίηση του  Προγράμματος  Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Σήμερα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ ο επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Εύβοιας Σταύρος Μπένος παρουσίασε   τα προγράμματα «Politis»  και «Οικονομία Δάσους» στην υλοποίηση των οποίων θα συμβάλει οικονομικά η ΚΕΔΕ μέσω των δύο προγραμματικών συμβάσεων που συνάπτει με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και με το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ειδικότερα η  ΚΕΔΕ αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας,  το καλοκαίρι του 2021, δημιούργησε ειδικό λογαριασμό διαθέτοντας  500 χιλιάδες ευρώ από τα αποθεματικά της  στα οποία προστέθηκαν ορισμένα ποσά και  από ιδιώτες.


«Από την πρώτη στιγμή, τόνισε στη σημερινή συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, αναζητήσαμε τρόπους για να είμαστε χρήσιμοι, να μπορέσουμε να  βοηθήσουμε τις τοπικές κοινωνίες και τους δήμους της Βόρειας Εύβοιας. Δημιουργήσαμε έναν ειδικό λογαριασμό στον οποίο η ΚΕΔΕ κατέθεσε από τα αποθεματικά της 516.000 ευρώ, στα οποία προστέθηκαν κάποια ποσά  από ιδιώτες που θέλησαν να βοηθήσουν  την πρωτοβουλία μας αυτή. 

Από τότε γεννήθηκε ο προβληματισμός με ποιον τρόπο θα μπορούσαν τα χρήματα αυτά να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά. Να μη γίνει απλά μια δενδροφύτευση, αλλά να πιάσουν τόπο στο πλαίσιο ενός γενικότερου στρατηγικού προγράμματος για την αναδιοργάνωση, την αναδιάρθρωση της Βόρειας Εύβοιας. 

Η λύση και η απάντηση ήρθε από την πρωτοβουλία που πάρθηκε από την κυβέρνηση υπό την καθοδήγηση του πλέον ειδικού και κατάλληλου ανθρώπου, του Σταύρου Μπένου. 

Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν,  θεώρησα σωστό εκ μέρους της ΚΕΔΕ να ενημερώσω τον κ. Μπένο ότι τα χρήματα αυτά υπάρχουν  και  θα ήταν χαρά μας να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό. Από κοινού καταλήξαμε το ποσό αυτό να πάει στους δύο δήμους της Βόρειας Εύβοιας, με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία, να φέρουν ανάπτυξη, να επουλώσουν πληγές στο περιβάλλον και την τοπική ανάπτυξη».

Ο Σταύρος Μπένος αναφέρθηκε διεξοδικά  στα δύο προγράμματα «POLITIS» και «Οικονομία του Δάσους»  που αποτελούν τον πυρήνα των δύο προγραμματικών συμβάσεων.

Σε ότι αφορά τον πρόγραμμα «Πολίτης», ο κ. Μπένος παρουσίασε τις τρεις μείζονες μεταρρυθμίσεις που αφορούν:

Τη  νέα εποχή των ΚΕΠ,  που παραμένουν όπως είπε, η ποιο δημοφιλής υπηρεσία της χώρας μας «πλην όμως έχουμε ακόμα πολλά βήματα να κάνουμε και περιγράφονται αυτά τα βήματα στην προγραμματική σύμβαση». 

Βασικά χαρακτηριστικά της μεταρρύθμισης είπε, είναι να γίνουν τα ΚΕΠ πλήρη υποκαταστήματα του κράτους και το τεκμήριο αναζήτησης των δικαιολογητικών για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων, πλέον να είναι υπέρ του πολίτη. 

Επίσης η μεταρρύθμιση θα περιλαμβάνει τη διοικητική εξυπηρέτηση ανήμπορων πολιτών από το σπίτι καθώς και την καθιέρωση των «οικογενειών προϊόντων» ξεκινώντας από το αγροτικό πακέτο και το αναπτυξιακό πακέτο. 

Η υλοποίηση θα ξεκινήσει από 4 ΚΕΠ στη Βόρεια Εύβοια που έχουν υποδείξει οι δήμαρχοι και μετά θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.

Τη δημιουργία των Κέντρων Χωροταξίας και Περιβάλλοντος (ΚΕΧΩΠ) στην πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση. Ο θεσμός θα ξεκινήσει από τους δύο δήμους της Βόρειας Εύβοιας και θα έχει ως αποστολή να αναγορεύσει την πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ως τον  επιτηρητή, τον εγγυητή της εφαρμογής της περιβαλλοντικής, της χωροταξικής και αδειοδοτικής διαδικασίας. 

Όπως εξήγησε ο κ. Μπένος, «θα είναι ένας ομόλογος ρόλος όπως είναι η εφορίες του υπουργείου Πολιτισμού…Θα ξετυλίξουμε αυτόν τον θεσμό εγκαθιδρύοντας τα πρώτα ΚΕΧΩΠ στους δύο δήμους της Β. Εύβοιας, ξεκινώντας από μια γεωχωρική πύλη, μια γεωχωρική βάση δεδομένων, που θα είναι το πρώτο βήμα σε αυτήν τη μεγάλη μεταρρύθμιση».

Την ψηφιακή ενίσχυση των Αναπτυξιακών Οργανισμών, οι οποίοι περιλαμβάνουν τρεις βασικούς πυλώνες: την παραγωγή μελετών και έργων για αδύναμους δήμους στην περιοχή της αρμοδιότητάς τους, τον αναπτυξιακό πυλώνα και τους Φορείς Διαχείρισης Προορισμών, τα DMO .

«Εδώ, τόνισε ο κ. Μπένος, αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία  του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ θα κάνουμε ένα λογισμικό και για τους τρεις αυτούς πυλώνες ξεκινώντας από κάτι που είναι επείγον και είναι η ψηφιακή βοήθεια των Φορέων Διαχείρισης Προορισμού».

Το δεύτερο Πρόγραμμα «Οικονομία του Δάσους»,  αφορά στην δεύτερη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της ΚΕΔΕ με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ειδικότερα το Τμήμα Δασολογίας, στη βάση πρότασης που έχει κατατεθεί από τον καθηγητή δασολογίας και πρόεδρο του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και  Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιάννη Παπαδόπουλο για την οικονομική βιωσιμότητα και  αειφορία του δάσους  από την αξιοποίηση των πόρων το ίδιου του δάσους. 

Ειδικότερα η πρόταση προβλέπει τη δημιουργία πανεπιστημιακού δάσους στη Βόρεια Εύβοια,  που θα αποτελέσει πόλο έλξης για επιστήμονες από όλο τον κόσμο αλλά και για πρακτική άσκηση  φοιτητών. Κυρίως όμως θα αποτελέσει πόλο για πρότυπη διαχείριση της εκμετάλλευσης ενός δάσους, το οποίο είναι ήδη κατεστραμμένο κατά 80-85%. 

Παράλληλα θα δοθούν λύσεις για την ορθολογική αξιοποίηση των καμένων κορμών, την ανασύσταση της εκτακτικής κτηνοτροφίας, την εγκατάσταση πρότυπων δασογεωργικών συστημάτων σε επιλεγμένες περιοχές κ.λ.π.

 «Έχουμε λοιπόν τέσσερις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην αγκαλιά της πρωτοβάθμιας  Αυτοδιοίκησης, τόνισε ο Σταύρος Μπένος. Πιστέψτε με είναι μεγάλη στιγμή. Ήθελα πάρα πολύ να γίνει αυτό μέσω της ΚΕΔΕ, δηλαδή μέσω του κινήματος της Αυτοδιοίκησης γιατί έτσι είναι ο καλύτερος τρόπος μετά να εξαπλωθεί μέσα από την Αυτοδιοίκηση στην πατρίδα μας».

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: «Έτσι βίωσα το stalking» – Γροθιά στο στομάχι οι φωτογραφίες με τα σημάδια

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τα όσα βίωσε με το stalking που της έκανε ένας 34χρονος άνδρας ο οποίος δήλωνε μεγάλος θαυμαστής της. Ο εμμονικός «θαυμαστής» παρακολουθούσε την Κορακάκη επί πέντε χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικά χρόνια είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο συντρόφου της.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο stalker της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη καταδικάστηκε τελικά σε πέντε χρόνια φυλάκισης χωρίς ελαφρυντικά…

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ίδια

«Δεν είναι θαυμαστής. Προσβάλλονται όσοι πραγματικά θαυμάζουν και σέβονται την αθλητική μου πορεία και τις προσπάθειές μου. Δεν είναι ερωτευμένος· προσβάλλεται ο έρωτας, που είναι τόσο όμορφος. Είναι εμμονικός και δυνητικά επικίνδυνος. Παρακολουθούσε κάθε μου κίνηση, τους φίλους και τον σύντροφό μου· είχε γίνει η σκιά μου. Έβρισκα παντού ανθοδέσμες. Ήταν διαρκώς γύρω μου. Παρά τις συστάσεις όλων μας, ακόμη και του πατέρα μου, αλλά και της αστυνομίας, να σταματήσει κάθε του ενέργεια, εκείνος συνέχιζε.

Ώσπου, επιχείρησε με φίλο του να μπουν στο διαμέρισμά μου, όταν ήμουν μόνη. Παλεύω με μετατραυματικό στρες και ψυχοσωματικά νοσήματα. Υποφέρω από αϋπνίες, κόπωση, καταθλιπτικά επεισόδια, έντονο αίσθημα ανασφάλειας, αγωνίας και γενικευμένο άγχος. Αυτά προκαλεί το “stalking”. Η προσπάθεια να παραμείνω παραγωγική και σε άριστο επίπεδο αθλητικά, με εξουθένωνε. Οι φοβίες μου εντάθηκαν, όταν πληροφορήθηκα, ότι ασκούσε στο παρελθόν σωματική βία στην πρώην σύζυγό του.

Ξημερώματα 13 Ιουλίου 2021· η κορύφωση. Βάζει φωτιά και καίει ολοσχερώς το αυτοκίνητο του συντρόφου μου. Όλα αυτά, πέντε ημέρες πριν μπω στο αεροπλάνο για το Τόκιο. Ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, είχα «παραλύσει» ψυχικά. Βλέποντας το αυτοκίνητο στάχτη, έτρεμα στη σκέψη ότι μπορεί να βλάψει τους δικούς μου. Έτσι, ενώ βρισκόμουν στην Ιαπωνία, πνευματικά ήμουν στην Ελλάδα. Αγωνίστηκα με κάκιστη ψυχολογία κι ελάχιστη συγκέντρωση. Το ότι μπήκα σε δύο τελικούς Ολυμπιακών και τερμάτισα με δύο 6ες θέσεις, για ‘μένα ήταν άθλος. Πολλοί ίσως καταλάβετε τώρα, γιατί μετά τους αγώνες δήλωσα στα μέσα: «Καλό είναι ο κόσμος να μην είναι αυστηρός με τους αθλητές». Γενικώς μην (κατά-)κρίνετε. Δεν ξέρεις ποτέ τί περνάει ο άλλος.

Υ.Γ 1): Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών. Τους ευχαριστώ θερμά, διότι δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό και δεν χορήγησαν ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση. Έκαναν από μεριάς τους το καλύτερο δυνατό· δυστυχώς όμως, βάσει νομοθετικού πλαισίου, ο πραγματικός χρόνος που θα εκτίσει, είναι τρομακτικά μικρότερος των 5 χρόνων.

Υ.Γ 2): Οι φωτογραφίες είναι ό,τι πιο «ωμό» έχω αναρτήσει. Κάπως έτσι βίωσα το “stalking”».

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Νορβηγία στην Ελλάδα και πάλι πίσω – Από την αντιδικία των γονεών, στα πλαστά διαβατήρια και τη μαφιοζικη απαγωγή

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Θύμα μίας περίπλοκης και όπως φαίνεται αδιέξοδης κόντρας με σκοπό την διεκδίκηση του είναι ο 6χρονος Ράινερ, ο οποίος μέσα σε δύο χρόνια έχει αλλάξει δύο φορές χώρα επειδή οι γονείς του δεν έχουν καταφέρει να βρουν μία ισορροπημένη λύση και να του προσφέρουν ένα σταθερό και υγιές περιβάλλον, ώστε να μεγαλώσει φυσιολογικά.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Ράινερ δεν είναι το μόνο παιδί του οποίου οι γονείς έχουν δικαστική αντιδικία για την επιμέλειά του, ωστόσο αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση επειδή σε αυτή τη διαμάχη έχουν εμπλακεί τα δικαστήρια δύο χωρών, της Νορβηγίας και της Ελλάδας, όπως πλέον και η ελληνική αστυνομία, ενώ ενεργό παραμένει ακόμη και το amber alert του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο 6χρονος Ρέινερ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νορβηγία μαζί με τους γονείς του, μέχρι που το 2018 το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Τότε ξεκίνησε μία ζωή σαν σενάριο ταινίας για το μικρό παιδί ή αλλιώς μία ταλαιπωρία την οποία σίγουρα ακόμη δεν μπορεί να αιτιολογήσει.

Ο πατέρας του 6χρονου, λοιπόν, είχε αναφέρει πως μόλις χώρισαν με την πρώην σύζυγό του, ο ίδιος είχε αναλάβει την φροντίδα και την ευθύνη του γιου, πράγμα που σημαίνει πως στην αρχή ο Ράινερ ζούσε με τον πατέρα του.

Το 2020 ο Ράινερ ήρθε μαζί με τη μητέρα του στην Ελλάδα.

Η «αρπαγή» (συμφωνα με την μία πλευρά) από την Νορβηγία για την Ελλάδα

Τότε ο πατέρας του δίνοντας συνέντευξη σε ένα νορβηγικό μέσο υποστήριξε πως η πρώην σύζυγός του άρπαξε τον μικρό από τη Νορβηγία και αφού κατάφερε να του εκδώσει διαβατήριο από τη νορβηγική αστυνομία, χωρίς εκείνος να τον γνωρίζει, τον μετέφερε στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη καταγγελία επιβεβαιώθηκε και από την ελληνίδα δικηγόρο του πατέρα, η οποία είχε αναφέρει πως «οι πρώτες αποφάσεις που είχαν βγει, δηλαδή η πρωτόδικη και η εφετειακή, λένε ότι η μητέρα παρανόμως κρατεί το παιδί στην Ελλάδα».

Μάλιστα ο πατέρας είχε αναφέρει πως είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού στη Νορβηγία, γεγονός που δεν έχει σχολιάσει η άλλη πλευρά.

Ο μικρός Ράινερ ερχόμενος λοιπόν στην Ελλάδα ζει με τη μητέρα του, πανεπιστημιακός στο επάγγελμα, ενώ περνά χρόνο και με τη γιαγιά του η οποία ζει στη Κηφισιά, ειδικά όταν η μητέρα του πρέπει να κάνει επαγγελματικά ταξίδια λόγω δουλειάς.

Η δικαστική διαμάχη στην Ελλάδα

Ωστόσο στην Ελλάδα δεν ήρθε μόνο η μητέρα του Ράινερ με τον μικρό, καθώς στη συνέχεια έρχεται και ο πατέρας με σκοπό να ξεκινήσει μία δεύτερη δικαστική διαμάχη στη χώρα μας, η οποία συνεχίστηκε μέχρι και προ ολίγων εβδομάδων.

Όπως υποστήριξε, λοιπόν, ο πατέρας -ονόματι Πέντερσεν- , ο ίδιος προσέφυγε στο ελληνικό δικαστήριο και ζήτησε να επιστραφεί το παιδί στη Νορβηγία, καθώς η Σύμβαση της Χάγης αναφέρει ότι τέτοιες υποθέσεις πρέπει να επιλυθούν.

Επί ελληνικού εδάφους, όμως, το δικαστήριο αποφάσισε η επιμέλεια του παιδιού να παραμείνει στη μητέρα.

Για την δικαστική υπόθεση του ζευγαριού στην Ελλάδα είχε μιλήσει λεπτομερώς ο δικηγόρος της μητέρας.

«Είναι αντιδικία διετίας, η οποία έχει κριθεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό όσον αφορά στα ελληνικά αστικά δικαστήρια, που έχουν κρίνει και πρωτόδικα και εφετειακά ότι το συμφέρον του παιδιού είναι να παραμείνει στην Ελλάδα με τη μητέρα του», σημείωσε ο δικηγόρος της μητέρας του 6χρονου, Χρήστος Οικονομάκης.

«Προ δύο εβδομάδων, εκδόθηκε διάταξη του εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών επί μηνύσεως του πατέρα κατά της μητέρας, με την οποία ο εισαγγελέας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, καθώς έκρινε ότι δεν υπάρχουν παράνομες πράξεις της μητέρας. Και 15 μέρες μετά, έγινε αυτό το συμβάν.

Μετά λοιπόν την απόφαση του εισαγγελέα να μπει η υπόθεση στο αρχείο ξεκινά αρχικά η καταστροφή ενός σχεδίου απαγωγής του μικρού και στη συνέχεια η εκτέλεσή του.

Η απαγωγή από την Ελλάδα στην… Νορβηγία

Ήταν βράδυ της Τρίτης, όταν ο 6χρονος έπαιζε στην αυλή της γιαγιάς του και ξαφνικά είδε έναν άνδρα με κουκούλα να τον βουτάει και να τον βάζει μέσα σε ένα βανάκι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα ίχνη του 6χρονου Ράινερ δεν κατάφερε να εντοπίσει η Ελληνική Αστυνομία, παρά μόνο το λευκό βαν από κάμερες ασφαλείας.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώθηκε  από την πρώτη στιγμή στο σενάριο της γονεϊκής αρπαγής, κάτι το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνεται σήμερα, καθώς ο 6χρονος φέρεται να έχει γυρίσει πίσω στον πατέρα του, στη Νορβηγία.

Συγκεκριμένα, ο νορβηγικής καταγωγής πατέρας του 6χρονου έστειλε e-mail στη δικηγόρο που τον εκπροσωπούσε στο παρελθόν στην Ελλάδα και ισχυρίστηκε πως ο Ράινερ είναι μαζί του στη Νορβηγία και είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος που τον άρπαξε, τον έβγαλε από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο, πετώντας σε πρώτη φάση από τη Θεσσαλονίκη στη Δανία.

Σύμφωνα με τις έρευνες, οι δύο άνδρες που από ό,τι φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την αρπαγή του παιδιού, πρέπει να διέφυγαν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς στην Μακεδονική πόλη εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα του κινητών τους τηλεφώνων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας πως ένας άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του νορβηγού πατέρα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία.

Ζήτησε μάλιστα να «κατεβάσουν» το amber alert για τον εντοπισμό του 6χρονου, με το Χαμόγελο του Παιδιού να απαντά ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μετά από εντολή εισαγγελέα.

Πάντως σε περίπτωση που συνέβησαν τα παραπάνω θα αποτελεί ερώτημα πως κατάφερε ο άνδρας που πήρε τον μικρό  να βγει μαζί του από την Ελλάδα, καθώς η κινητοποίηση των Αρχών ήταν από την πρώτη στιγμή τεράστια και γίνονταν εξονυχιστικοί έλεγχοι ακόμα και στα σύνορα.

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
LIFESTYLE7 λεπτά ago

Ο Τζάστιν Μπίμπερ δείχνει τη νέα οδοντοστοιχία του που είναι φτιαγμένη από… διαμάντια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 λεπτά ago

Τσίπρας: Ο κλιματικός νόμος «παράθυρο ευκαιρίας για τα συμφέροντα» – Δεσμεύει τη χώρα από το εισαγόμενο φυσικό αέριο

ΕΛΛΑΔΑ14 λεπτά ago

Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: «Έτσι βίωσα το stalking» – Γροθιά στο στομάχι οι φωτογραφίες με τα σημάδια

OIKONOMIA21 λεπτά ago

Τουρκία: Στα τάρταρα η λίρα – «Καίει» ο πληθωρισμός με 70% [γράφημα]

ΚΟΣΜΟΣ22 λεπτά ago

Ισπανία: Περιορίζει τη χρήση κλιματιστικών στα δημόσια κτίρια

LIFESTYLE26 λεπτά ago

Οι θαυμαστές του στρέφονται εναντίον της κόρης του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ32 λεπτά ago

Τσαβούσογλου κατά Ελλάδας: Δεν μπλοφάρουμε για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών

ΕΛΛΑΔΑ33 λεπτά ago

Από τη Νορβηγία στην Ελλάδα και πάλι πίσω – Από την αντιδικία των γονεών, στα πλαστά διαβατήρια και τη μαφιοζικη απαγωγή

ΚΟΣΜΟΣ41 λεπτά ago

Βρετανία – Partygate: Δύο ακόμη βουλευτές των Τόρις απέσυραν την υποστήριξή τους, στον Τζόνσον

ΘΕΣΣΑΛΙΑ42 λεπτά ago

Πρόγραμμα Erasmus του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου – Πέθανε ο σπουδαίος Βολιώτης μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

ηλικιωμένος
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Βόλος: Ηλικιωμένος κατέρρευσε στη μέση του δρόμου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας

Δημοφιλή