Connect with us

A.E.Λ.

Α.Ε.Λ.: «Επιθετική» και προσβλητική δήλωση Κούγια εναντίον Ντελόπουλου!

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο Ζήσης Ντελόπουλος παραιτήθηκε από το πόστο του αντιπροέδρου αφήνοντας αιχμές κατά του Αλέξη Κούγια αναφορικά με την πρόσφατη δήλωση του, που ανέβηκε στο επίσημο site της Α.Ε.Λ.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως αναφέρει ο Ντελόπουλος η ανακοίνωση-δήλωση που παρουσιάστηκε ως διάψευση του για ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, δεν ήταν δική του!

Το γεγονός αυτό έφερε αντίδραση από τον Αλέξη Κούγια που απάντησε στον πρώην παράγοντα των «βυσσινί» με αιχμηρό τρόπο, ξεκαθαρίζοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Πληροφορήθηκα σήμερα από δημοσίευμα στην εφημερίδα ”Ελευθερία” και από ανάρτηση ενός σάϊτ, που δημιουργήθηκε από ένα νοσηρό περιβάλλον που χρόνια καταδυναστεύει την Α.Ε.Λ. και το οποίο από την πρώτη ημέρα που αγόρασα τις μετοχές και το προπονητικό κέντρο προσπαθεί να με εκβιάσει να φύγω για να έλθει και πάλι αυτός, του οποίου όλο αυτό το περιβάλλον υπήρξαν υπάλληλοι και συνεργάτες, ότι παραιτήθηκε από τη θέση του υπεύθυνου των ομάδων Under της Α.Ε.Λ. ο αυτόκλητος συνεργάτης μου από το 2015, Ζήσης Ντελόπουλος, γιατί δήθεν μία προσωπική του δήλωση, για την οποία ο ίδιος συνεργάστηκε με τον οικονομικό διευθυντή της Α.Ε.Λ., κ. Χριστακόπουλο, για να δημοσιοποιηθεί, δεν έγινε από αυτόν αλλά του υπαγορεύτηκε και χωρίς να το πολυσκεφτεί, λόγω πιέσεως, την ενέκρινε.

Η πραγματικότητα είναι η εξής: Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Ντελόπουλος εμφανιζόμενος ως Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, χωρίς ουδέποτε να είναι γιατί η Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού τον απέκλεισε από τη συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο λόγω των αμετάκλητων ποινικών αποφάσεων σχετικώς με ακάλυπτες επιταγές στο ποινικό του μητρώο, εκμεταλλευόμενος τη δική μου ευπρέπεια επί 7 χρόνια να μη δημοσιοποιήσω το κώλυμά του και χωρίς ποτέ να έχει προηγηθεί έστω και συζήτηση μεταξύ εμού και αυτού για την αγορά από τον ίδιο ή από ανθρώπους που εκπροσωπούσε των μετοχών μου, είτε μέσω του δημοσιογράφου και εκπροσώπου τύπου της Α.Ε.Λ. κ. Γιάννη Καλογιάννη, είτε με διάφορες διαρροές δημοσιοποιούσε ότι δήθεν το επόμενο καλοκαίρι θα είναι αυτός ο επόμενος ιδιοκτήτης των μετοχών της Α.Ε.Λ. δημιουργώντας μία σύγχυση γύρω από αυτό το θέμα.

Μάλιστα προσέλαβε προς έκπληξή μου πρώην υπάλληλο της Α.Ε.Λ., απολυθέντα από εμέ, τον Σωτήρη Μάρκου, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση αφού ο Σωτήρης Μάρκου είναι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο της εργασίας του Ζήση Ντελόπουλου, που είναι μεταφορές με φορτηγά, αφού και ο ίδιος υπήρξε οδηγός φορτηγών στο παρελθόν δημοσίας χρήσεως χωρίς ιδιαίτερες γραμματικές γνώσεις.

Για να διαλυθούν εντελώς αυτού του είδους οι ανυπόστατες φήμες στο συμβούλιο της προηγούμενης Τρίτης, 21/12/2021, παρουσία και του κ. Ντίνου Λαμπρογιώργου, ζήτησα να κάνει μία ρητή διάψευση αυτών των φημών γιατί εφόσον δεν είναι αλήθεια δεν είναι σωστό να αυτοδιαφημίζεται ως δήθεν επόμενος ιδιοκτήτης ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε καν κάτοχος ούτε μίας μετοχής, δεν έχει αγοράσει ούτε καν ένα ακριβό διαρκείας για τον ίδιο, την οικογένεια ή τους φίλους του που φιλοξενεί κάθε Κυριακή στο γήπεδο στη θέση των επισήμων είτε στα εντός είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια, φιλοξενούμενος δωρεάν ακόμα σε σουίτες, και εκτός της χορηγικής δαπάνης των 10.000 ευρώ τον χρόνο με αντικαταβολή σε αυτόν τεράστια διαφήμιση, στα led του γηπέδου ή με διαφημιστικές πινακίδες, δεν έχει καταβάλει είτε για τη λειτουργία της Α.Ε.Λ., είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο έστω και ένα ευρώ, ενώ συγχρόνως επί 7 ολόκληρα χρόνια δημοσιοποιείται το όνομά του και η φωτογραφία του μόνο στις εκδηλώσεις της Α.Ε.Λ. και για κανένα άλλο λόγο.

Ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος αυτοδιαφημίστηκε τις τελευταίες ημέρες με τεράστιο δημοσίευμα και φωτογραφίες στην εφημερίδα ”Ελευθερία”, χρησιμοποιώντας για τη δική του διαφήμιση την φιλανθρωπική επίσκεψη της Α.Ε.Λ. στο σεισμόπληκτο Δαμάσι δημοσιοποιώντας άκομψα μάλιστα και έναν λόγο που διάβασε από ένα χαρτί που λόγω των περιορισμένων γραμματικών του γνώσεων του του έγραψε ο εκπρόσωπος τύπου της Α.Ε.Λ., κ. Γιάννης Καλογιάννης.

Η ενέργειά του αυτή να μεταβεί μόνος του στο Δαμάσι σε χρόνο που ο ίδιος επέλεξε συνοδεία δημοσιογράφων και φωτογράφων, αλλά και να εκφωνήσει έναν λόγο που γράφτηκε για τον ίδιο, ενόχλησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Λ., αλλά λόγω της ευπρέπειας και της ανοχής μου δεν υπήρξε καμία αντίδραση για αυτή την άκομψη επιλογή του και κατόπιν απόφασής μου το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Η σημερινή του ενέργεια να χρησιμοποιήσει Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να δημοσιοποιήσει ακόμα ένα ψέμα δήθεν σχετικά με τη δήλωσή του, που δεσμεύτηκε από τον ίδιο ότι θα γίνει στο Δ.Σ. της προηγούμενης Τρίτης και την οποία ο ίδιος μαζί με τον κ. Χριστακόπουλο έγραψαν περιλαμβάνοντας σε αυτή μόνο αλήθειες, μου δημιουργεί την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος αυτός ο οποίος μόνος του με πλησίασε και όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε τίποτα άλλο από το να με συγχαίρει για όλες τις επιλογές μου, να εκφράζει το σεβασμό του προς εμένα για ό,τι έχω κατακτήσει στην προσωπική μου ζωή, στο επάγγελμα, στην καριέρα μου και στο ποδόσφαιρο, είναι ένας υποκριτής άνθρωπος και χρησιμοποιούσε τόσο εμένα όσο και την Α.Ε.Λ., και κυρίως τη δημόσια συνύπαρξή μας, μόνο για να αυτοδιαφημιστεί και μάλιστα χωρίς κανένα οικονομικό κόστος αφού εάν δεν υπήρχε η Α.Ε.Λ. για να κλείσει ραντεβού στο γραφείο μου και να με συναντήσει και πολύ περισσότερο για να φωτογραφηθεί μαζί μου θα ήταν αδύνατο.

Δυστυχώς κάθε μέρα στη Λάρισα με δοκιμάζουν από το παλιό περιβάλλον της Α.Ε.Λ. μόνο δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλά όπως έχω δηλώσει οποιαδήποτε ενέργεια που έχει παράνομη υποδομή θα την αντιμετωπίζω διά της προσφυγής μου στη Δικαιοσύνη, έτσι και τώρα με την υποβολή μηνύσεως εις βάρος του κ. Ντελόπουλου, τόσο από τον κ. Χριστακόπουλο όσο και από εμένα, αλλά και με την άσκηση αγωγής αποζημιώσεώς μας για την προσβολή της προσωπικότητάς μας.

Όσο για την τελευταία προσπάθεια αυτοδιαφημίσεώς του ότι είναι έτοιμος να αγοράσει τις μετοχές της Α.Ε.Λ. θέλω να του δηλώσω ότι είμαι και εγώ έτοιμος να τις πουλήσω και εφόσον γνωρίζει όλα τα οικονομικά μεγέθη και όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της Α.Ε.Λ., τόσο ο ίδιος όσο και μέσω του Σωτήρη Μάρκου, τον οποίο φαίνεται ότι για αυτό προσέλαβε, και ζητώ να μου κάνει σήμερα μία γραπτή οικονομική πρόταση, την οποία του επιτρέπω να δημοσιοποιήσει στην εφημερίδα ”Ελευθερία”, όπως έκανε και σήμερα, για να μην παραμένει τίποτα κρυφό.

Αρκετά με όλα αυτά τα ποδοσφαιρικά νούμερα που χρησιμοποιούν και εμένα και την Α.Ε.Λ. μόνο για να αυτοδιαφημίζονται και τίποτα παραπάνω.»

Περισσότερα εδω!

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

A.E.Λ.

Σε ποια γνωστή ομάδα του Β.Ο. της S.L.2 καταλήγει άραγε ο Αργεντινός Alexis Cuello?

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Βόλος εξέτασε και ήταν έτοιμος να κάνει μια σπουδαία επένδυση με έναν ταλαντούχο επιθετικό (εξτρέμ), τον Alexis Cuello (Αλέξις Κουέγιο).

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Cuello (Κουέγιο) είναι 22 ετών και ανήκει στην Racing Club (Ρασίνγκ Κλουμπ), ομάδα με την οποία υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μετά τον δανεισμό του Νίκολας Ορόζ. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε αποστολές της πρώτης ομάδας χωρίς να έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με αυτή, έχοντας συμμετοχές στην 2η κατηγορία της χώρας.

Σύμφωνα λοιπόν και με το ρεπορτάζ του regista, ο Βόλος είχε συμφωνήσει σε πρώτη φάση με τη Racing (Ρασίνγκ), όμως η μεταγραφή ναυάγησε.

Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση, ωστόσο ο Cuello (Κουέγιο) θα έρθει τελικά στη χώρα μας!

Αυτό θα γίνει για γνωστή ομάδα του Βορείου ομίλου της Super League 2, με το deal να έχει ουσιαστικά “κλείσει” και να ανακοινώνεται άμεσα.

Ποια να είναι άραγε αυτήν η ομάδα;

Υπομονή και θα μάθουμε σύντομα….

 

Περισσότερα εδω!

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

A.E.Λ.

«Πρώτη» και στα Δένδρα για τους παίκτες της ΑΕΛ

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Tο τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, συνεχίζουν το πρώτο στάδιο προσαρμογής σε συνθήκες προπονήσεων, στο προπονητήριο της ομάδας στα Δένδρα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήθηκε πρόγραμμα με χρήση μπάλας διάρκειας 80 περίπου λεπτών κι αφού είχε προηγηθεί ομιλία για βασικά θέματα λειτουργίας αλλά και αγωνιστικής τακτικής από τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη. 

Παρόντες ήταν φυσικά και ο τεχνικός διευθυντής, Τάσος Βενέτης, με τον αθλητικό διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά και ο scout της ομάδας, Σωκράτης Μπουντούρης και φυσικά, σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο, ενώ υπήρξε επίσκεψη και του προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη, που έδωσε σε όλους για μια ακόμη φορά τις ευχές του για την σεζόν που ξεκίνησε.

Οι παίκτες θα παραμείνουν σε στάδιο προσαρμογής με μια απογευματινή προπόνηση το Σάββατο (30/07) και την Κυριακή (31/07) με αντίστοιχη πρωϊνή, ενώ η Δευτέρα θα είναι η πρώτη μέρα με διπλές προπονήσεις.

 

Περισσότερα εδω!

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΚΟΣΜΟΣ10 δευτερόλεπτα ago

Μαϊάμι: Μοντέλο του OnlyFans συνελήφθη για τη δολοφονία του συντρόφου της

LIFESTYLE4 λεπτά ago

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Η οικογένειά μου»

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ5 λεπτά ago

Η Disney ξεπέρασε σε συνολικούς συνδρομητές streaming παγκοσμίως το Netflix για πρώτη φορά

VIDEO9 λεπτά ago

Συμβαίνει Τώρα 22/07/2022

ΕΛΛΑΔΑ11 λεπτά ago

Κατεχόμενα: Τους τάζουν σπουδές και τις σπρώχνουν στην πορνεία – Πώς λειτουργεί το κύκλωμα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17 λεπτά ago

Ψάχνει… ανατροπή ο Άρης – www.ertsports.gr

ΚΟΣΜΟΣ20 λεπτά ago

Παγιδευμένοι ανθρακωρύχοι στο Μεξικό: Άκαρπη προσπάθεια δύτη να μπει σε πλημμυρισμένη στοά

ΘΕΣΣΑΛΙΑ21 λεπτά ago

Λάρισα: Ό… κρυφός καταρράκτης στο Πολυδένδρι με φόντο ένα τοπίο βγαλμένο από ταινία (φωτο

VIDEO29 λεπτά ago

Συμβαίνει Τώρα 27/07/2022

ΕΛΛΑΔΑ31 λεπτά ago

Εξάρχεια: Νέα ένταση στην περιοχή – Προσαγωγές από την αστυνομία σε συγκέντρωση για το μετρό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

LIFESTYLE4 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Πέθανε ο 50χρονος Αριστείδης Βογιατζής από το Βόλο- Εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Έρχεται διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ και Τράπεζες

ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago

Μερομήνια: Πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας – Ποιοι θα είναι οι «σκληρότεροι» μήνες

Δημοφιλή