A.E.Λ.
ΑΕΛ: Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια διαρκείας 2022-23


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ διευκρινίστηκαν επισήμως τα εξής:

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
“Προς αποσαφήνιση προηγούμενων δηλώσεων και πρόσφατων ανακοινώσεων, η ΠΑΕ ΑΕΛ διευκρινίζει επίσημα τα ακόλουθα:
1) Η προσθήκη δύο ισογείων δομών με απόλυτη προσβασιμότητα για τη διάθεση των εισιτήριων διαρκείας, έγινε με στόχο την άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων συμπολιτών μας και κυρίως εκείνων με αναπηρίες, καθώς η πρόσβαση προς τον 5ο όροφο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ επί της Κύπρου 72 με τον ανελκυστήρα, μόνο ελκυστική και ισότιμη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
Η προσωρινή διάθεση των δύο ισόγειων δομών της Animus Α.Ε. και της 21 admedia (ιδιοκτησίας των μετόχων της ΠΑΕ), γίνεται αποκλειστικά και μόνο για λόγους άμεσης εξυπηρέτησης του κοινού, αυξάνοντας τα σημεία διάθεσης από ένα(1) σε τρία(3).
Ειδικότερα στην ισόγεια δομή της Animus πολυιατρείο, μας παρέχεται επιπροσθέτως η δυνατότητα της έκθεσης των ιστορικών τριών τροπαίων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, ώστε οι υποψήφιοι φετινοί αγοραστές(2022-2023) των καρτών διαρκείας, να μπορούν εφόσον το επιθυμούν να φωτογραφίζονται αναμνηστικά έμπροσθεν αυτών.
2) Η χρήση της προστατευτικής μάσκας εντός των κλειστών χώρων των υγειονομικών δομών που θα προσφερθούν προσωρινά για τη διάθεση των καρτών διαρκείας, μόνο σοβαρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, λαμβάνοντας υπόψην ότι ακόμη και εντός του θέρους πάνω από 270 συνάνθρωποι μας κάθε εβδομάδα δυστυχώς και άδικα χάνουν τη ζωή τους από κορονοιό.
Ένας από τους λόγους εάν όχι ο κυρίαρχος, είναι ότι πολλοί από εμάς επιπόλαια κυρίως το καλοκαίρι, θεωρούμε για τις όποιες προσωπικές απόψεις ότι ο αναμφίβολα θανατηφόρος ιός, έπαψε απλώς να υφίσταται.
Με τις ζωές των άλλων όμως δεν παίζουμε, ακόμη και εάν εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε άτρωτοι και παρότι η εμπειρία κατά τη πανδημία απέδειξε πόσο μύθος είναι η άποψη αυτή.
3) Η κατηγοριοποίηση των εισιτήριων διαρκείας, οφείλει να προβλέπει και τις ανάγκες οικογενειών με ανήλικα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς στο γήπεδο, καθώς και εκείνες των αναπήρων συμπολιτών μας.
Για όλους αυτούς τους συμπολίτες μας, θα υπάρξει νεότερη λεπτομερής ανακοίνωση, που θα καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις τους σε επίπεδο εξυπηρέτησης και κόστους των εισιτηρίων.
4) Το τελικό κόστος των καρτών διαρκείας έχει μελετηθεί προσεκτικά και με σεβασμό, στην επιθυμία των συμπολιτών για την απόκτηση τους.
Σεβόμαστε και το τελευταίο ευρώ(€) των υποψήφιων αγοραστών, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψην οι υψηλές υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ που οι νέοι μέτοχοι ανέλαβαν προσφάτως και κυρίως το τρέχον λειτουργικό κόστος μίας ομάδας που είναι ιστορικά καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και έχει να επιδείξει από τη πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης της νέας ηγεσίας, πόσο σοβαρά και μεθοδικά χτίζει το μοντέλο σε όλους τους τομείς διοίκησης, τόσο τεχνικά όσο και αγωνιστικά.
Μετά από επτά (7) χρόνια απουσίας του κόσμου μας από το γήπεδο, η κατανόηση μεταξύ όλων των πλευρών με τις αντίστοιχες μεγαλύτερες ή μικρότερες οικονομικές θυσίες, αναδεικνύουν πραγματικά τη προσήλωση όλων μας στην ΑΕΛ και τη προσδοκία μας ότι το νέο διοικητικό μοντέλο θα μας φέρει ξανά νίκες και χαμόγελα.
5) Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ήταν και θα παραμείνουν το ενεργό οξυγόνο της.
Η διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμεί να συνδράμει στο κόστος των εισιτηρίων των οργανωμένων οπαδών, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν όλα τα νόμιμα εχέγγυα για τη σύσταση ενός σωματείου φιλάθλων και όχι απλώς να επιθυμούν να δηλώνουν οργανωμένοι.
Η κείμενη νομοθεσία με σαφήνεια περιγράφει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις.
Επιπροσθέτως η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί πέρα από οικονομικά να συνδράμει και νομικά για την ταχεία σύσταση συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας με παλαιά ή νέα σύνθεση, αρκεί να σέβονται και να τηρούν τους νόμους και τους κανόνες περί δικαίου.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπό ίδρυση οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, θα δει αυτή τη πρόσκληση ως μία μεγάλη ιστορική ευκαιρία και θα συνεισφέρει τα μέγιστα.
Για την ΠΑΕ ΑΕΛ
Ο Πρόεδρος”

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

A.E.Λ.
Σε ποια γνωστή ομάδα του Β.Ο. της S.L.2 καταλήγει άραγε ο Αργεντινός Alexis Cuello?


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Βόλος εξέτασε και ήταν έτοιμος να κάνει μια σπουδαία επένδυση με έναν ταλαντούχο επιθετικό (εξτρέμ), τον Alexis Cuello (Αλέξις Κουέγιο).

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Cuello (Κουέγιο) είναι 22 ετών και ανήκει στην Racing Club (Ρασίνγκ Κλουμπ), ομάδα με την οποία υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μετά τον δανεισμό του Νίκολας Ορόζ. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε αποστολές της πρώτης ομάδας χωρίς να έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με αυτή, έχοντας συμμετοχές στην 2η κατηγορία της χώρας.
Σύμφωνα λοιπόν και με το ρεπορτάζ του regista, ο Βόλος είχε συμφωνήσει σε πρώτη φάση με τη Racing (Ρασίνγκ), όμως η μεταγραφή ναυάγησε.
Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση, ωστόσο ο Cuello (Κουέγιο) θα έρθει τελικά στη χώρα μας!
Αυτό θα γίνει για γνωστή ομάδα του Βορείου ομίλου της Super League 2, με το deal να έχει ουσιαστικά “κλείσει” και να ανακοινώνεται άμεσα.
Ποια να είναι άραγε αυτήν η ομάδα;
Υπομονή και θα μάθουμε σύντομα….

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
A.E.Λ.
«Πρώτη» και στα Δένδρα για τους παίκτες της ΑΕΛ


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Tο τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, συνεχίζουν το πρώτο στάδιο προσαρμογής σε συνθήκες προπονήσεων, στο προπονητήριο της ομάδας στα Δένδρα.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήθηκε πρόγραμμα με χρήση μπάλας διάρκειας 80 περίπου λεπτών κι αφού είχε προηγηθεί ομιλία για βασικά θέματα λειτουργίας αλλά και αγωνιστικής τακτικής από τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη.
Παρόντες ήταν φυσικά και ο τεχνικός διευθυντής, Τάσος Βενέτης, με τον αθλητικό διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά και ο scout της ομάδας, Σωκράτης Μπουντούρης και φυσικά, σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο, ενώ υπήρξε επίσκεψη και του προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη, που έδωσε σε όλους για μια ακόμη φορά τις ευχές του για την σεζόν που ξεκίνησε.
Οι παίκτες θα παραμείνουν σε στάδιο προσαρμογής με μια απογευματινή προπόνηση το Σάββατο (30/07) και την Κυριακή (31/07) με αντίστοιχη πρωϊνή, ενώ η Δευτέρα θα είναι η πρώτη μέρα με διπλές προπονήσεις.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος
-
LIFESTYLE3 ημέρες ago
ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ16 ώρες ago
Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
-
MEDIA14 ώρες ago
Κόβει την ανάσα στα 55 της: Η Κατερίνα Λέχου μόλις ανέβασε τη φωτό που στέλνει στο ταμείο… ανεργίας τις instagrammers (Pic)
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ20 ώρες ago
36χρονος απείλησε τη γυναίκα του με κατσαβίδι – «θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις»
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ15 ώρες ago
Έρχεται διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ και Τράπεζες