LIFESTYLE
Αφροδίτη Γραμμέλη: Αποκαλύπτει τη μάχη της με την κατάθλιψη – “Είχα 6-7 κρίσεις πανικού την ημέρα” (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 12 Ιουνίου και προχώρησε σε μια από τις πιο προσωπικές και συναισθηματικά φορτισμένες εξομολογήσεις της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας για μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της ζωής της, κατά την οποία ήρθε αντιμέτωπη με έντονη κατάθλιψη και πολλαπλές κρίσεις πανικού, σε συνδυασμό με μια μεγάλη απώλεια που τη σημάδεψε βαθιά. Με ειλικρίνεια και συγκίνηση, περιέγραψε πώς βίωσε όλη αυτή τη διαδρομή, αλλά και πώς κατάφερε σταδιακά να σταθεί ξανά στα πόδια της.
Αφροδίτη Γραμμέλη: Η απώλεια που την οδήγησε στην κατάθλιψη
Η Αφροδίτη Γραμμέλη, εξηγώντας τι ήταν αυτό που λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογική της κατάρρευση, στάθηκε στον θάνατο του πατέρα της, ένα γεγονός που, όπως είπε, τη βρήκε εντελώς απροετοίμαστη και την έφερε αντιμέτωπη με πρωτόγνωρα συναισθήματα.Πριν προχωρήσει στην περιγραφή της εμπειρίας της, μίλησε για το σοκ της απώλειας και το πώς αυτό επηρέασε την καθημερινότητά της:«Ήταν μετά ο χαμός του μπαμπά μου. Είχα 6-7 κρίσεις πανικού την ημέρα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η κατάσταση. Είμαι ευαίσθητη. Με το θάνατο του μπαμπά μου βίωσα την κατάθλιψη με όλα τα συμπτώματα. Ήμασταν πολύ δεμένοι, ήταν πολύ απροσδόκητο και ο τρόπος που συνέβη, δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη. Δεν ήταν άρρωστος. Για τους γονείς μας πιστεύουμε ότι είναι αθάνατοι. Για τους ανθρώπους της οικογένειάς μας πιστεύουμε ότι δεν θα φύγουν ποτέ. Όταν γίνεται μπροστά στα μάτια σου είναι σοκ».
Η μάχη με την ψυχική υγεία και η επιστροφή στην ισορροπία
Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δύσκολη πορεία της αποκατάστασης, παραδεχόμενη πως στην αρχή προσπάθησε να διαχειριστεί μόνη της την κατάσταση, κάτι που τελικά επιδείνωσε τα συμπτώματα. Όπως τόνισε, χρειάστηκε τη βοήθεια ειδικού για να μπορέσει να ξαναβρεί σταδιακά την ισορροπία της.Με λόγια γεμάτα ειλικρίνεια περιέγραψε τη διαδικασία που ακολούθησε:«Πέρασα βαρβάτη κατάθλιψη. Δεν την αντιμετώπισα από την αρχή σωστά, πίστευα ότι θα το ξεπεράσω μόνη μου. Αυτό επιδείνωσε την κατάσταση. Άρχισα σιγά σιγά να το ξεπερνάω, πήγα σε κάποιον ειδικό, με συμβούλευσε και άρχισα να τα βλέπω και λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Άρχισα να προσπαθώ να εκλογικεύσω κάποια πράγματα, να μην πιέζομαι πολύ». Παράλληλα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο απαιτητικό περιβάλλον της τηλεόρασης, σημειώνοντας πως δεν λειτούργησε βοηθητικά σε αυτή τη δύσκολη φάση, αλλά πλέον έχει καταφέρει να βρει μια πιο σταθερή ισορροπία στην καθημερινότητά της και στη δουλειά της.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

VIDEO21 ώρες agoΒόλος: Ουρές στα πλυντήρια αυτοκινήτων για καθαρό ΙΧ σε χαμηλές τιμές
LIFESTYLE22 ώρες agoΕλιάνα Χρυσικοπούλου: Ο πρώην σύζυγός της, Νικόλας Φαράκλας παντρεύτηκε ξανά – “Έχουμε φτιάξει μία mixed οικογένεια”, αποκαλύπτει η σύντροφός του (Εικόνες & Βίντεο)
MEDIA23 ώρες agoΗ Θάλεια κάνει την ανατροπή στο φινάλε
LIFESTYLE23 ώρες agoΑλεξάνδρα Νίκα: Η τρυφερή πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της που “έλιωσε” το Instagram (Εικόνα)
VIDEO23 ώρες agoΠρωινή Ατζέντα 09/06/2026
ΒΟΛΟΣ20 ώρες agoΛιμεναρχείο Βόλου: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αύριο Παρασκευή
ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες agoΆγιο είχε ο οδηγός αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με θεριζοαλωνιστική μηχανή
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΚαταιγίδες, χαλάζι και θερμοκρασίες έως 33 βαθμούς την Παρασκευή












