Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Αυτός είναι ο 60χρονος που κατέληξε στο αυτοκίνητο του αδερφού του καθ’ οδόν για το Κέντρο Υγείας στον Τύρναβο (φωτο)

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Τραγική κατάληξη είχε ο 60χρονος Δημήτρης Μαγαλιός του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, την ώρα που ο αδερφός του τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, καθώς είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία όταν βρισκόταν στο σπίτι του στο Βλαχογιάννι .

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όμως ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και τελικά όταν έφτασαν στο Κέντρο Υγείας στον Τύρναβο, ήταν ήδη νεκρός. Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά ήταν ήδη αργά.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αναμένονται αύριο Δευτέρα τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να  διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου 60χρονου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή