ΕΛΛΑΔΑ
Αυτός είναι ο τράπερ που εμπλέκεται σε “αλισβερίσι”ναρκωτικών

Έντονο παρασκήνιο κρύβει η υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που κατέληξε στη σύλληψη ενός 25χρονου ελληνικής υπηκοότητας και αλβανικής καταγωγής. Ο συλληφθείς φέρεται να οργάνωσε την παράνομη εισαγωγή 5,5 κιλών ακατέργαστης κάνναβης από τις ΗΠΑ μέσω ταχυδρομείου, ωστόσο ο χειρισμός των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία.
Διαβάστε: “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Νεαρός έλαβε ναρκωτικά από τις ΗΠΑ μέσω ταχυδρομείου – Συνελήφθη και αναζητείται ο συνεργός του (Εικόνες)
Κι αυτό διότι κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, έπεσε στο τραπέζι το όνομα του DH, ενός πασίγνωστου Κύπριου τράπερ, ο οποίος κάνει καριέρα και στην Ελλάδα. Τα στοιχεία που έφερε στην επιφάνεια ο φερόμενος ως συνεργός του ήταν συντριπτικά.
Όπως ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε, ο 30χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της νεολαίας και των εναλλακτικών Μέσων ενημέρωσης, ήταν ο απόλυτος ενορχηστρωτής της λήψης του σημαντικού φορτίου ναρκωτικών. Ο 25χρονος φέρεται να τονίζει κατηγορηματικά πως εκτελεί εντολές του DH, τόσο για την παραγγελία όσο και για την παραλαβή του πακέτου, το οποίο θα διοχετευόταν στην αγορά.
Οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών επιδίωξαν να διασταυρώσουν κάθε πληροφορία πριν παραδώσουν τη δικογραφία στις εισαγγελικές Αρχές και καθ’ υπόδειξη του συλληφθέντα, πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του τράπερ στην Αθήνα, εκεί όπου εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων αντικείμενα που υποπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών. Ο 30χρονος όμως ήταν άφαντος.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του parapolitika.gr, ο 30χρονος πιθανότατα βρίσκεται στην Κύπρο και έχει ήδη ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας με τις κυπριακές Αρχές. Παράλληλα στην ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε αναμονή καθώς αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τις δικαστικές Αρχές και φυσικά η μετατροπή του σε διεθνές ένταλμα.
Ποιος είναι ο τράπερ
Ο DH πάντως φαίνεται να είναι λάτρης της καλής ζωής, ιδιαίτερα δραστήριος στη νυχτερινή ζωή και με αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ξεχωρίζει ένα πανίσχυρο μοντέλο Mustang πολλών ίππων ενώ συνηθίζει να επιδεικνύει κι άλλα οχήματα τα οποία κατά καιρούς έρχονται στην κατοχή του.
Ο ίδιος δειχνει να φέρεται με σεβασμό στην υπόλοιπη κοινότητα της τραπ μουσικής, ωστόσο δεν έχει κρύψει κατά καιρούς την ανταγωνιστική του φύση, προσπαθώντας ν’ ανοίξει κόντρες με Ελλαδίτες τράπερ, ενώ οι τελευταίες του δουλειές έλαβαν έντονη δημοσιότητα στην Ελλάδα. Μάλιστα κατά καιρούς έχει κάνει περιοδείες σε όλη τη χώρα, ενώ λάνσαρε το προφίλ του τράπερ ο οποίος δεν χρησιμοποιεί τη συνηθισμένη γλώσσα. Οξύμωρο είναι το γεγονός πως σε πρόσφατη συνέντευξη είχε τονίσει πως δεν κατέχει όπλα, αφού δεν έχει κόντρες με κανέναν, ωστόσο στο σπίτι του στην Αθήνα βρέθηκαν αντικείμενα που υποδεικνύουν το αντίθετο.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τη σύλληψη του 25χρονου και τα ευρήματα, μεταξύ άλλων, στο σπίτι του τράπερ στην Αθήνα:
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, 11 Αυγούστου 2025, 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή ακατέργαστης κάνναβης στην ελληνική επικράτεια με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, μέσω ταχυδρομικού δέματος.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ένας 30χρονος υπήκοος Κύπρου, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, συνέργεια, καθώς και για τα όπλα. Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα, ταχυδρομικό δέμα το οποίο περιείχε -10- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους -5.625- γραμμαρίων, προερχόμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με τελικό προορισμό την ελληνική επικράτεια.
Κατόπιν έγκρισης του αρμόδιου Εισαγγελέα Εφετών, ανατέθηκε από το Συντονιστικό Όργανο Δίωξης Ναρκωτικών (Σ.Ο.Δ.Ν.) στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Δ.Α.Ο.Ε., η διενέργεια «ελεγχόμενης παράδοσης» του δέματος, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη ο ανωτέρω 25χρονος τη στιγμή παραλαβής του δέματος και για λογαριασμό του συγκατηγορούμενού του. Επισημαίνεται ότι από την έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν οργανώσει από κοινού την εισαγωγή και αποστολή του επίμαχου ταχυδρομικού δέματος. Πέραν των ανωτέρω ναρκωτικών ουσιών, συνολικά, από τις έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, καθώς και από την κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-2- αναδιπλούμενα μαχαίρια,
ξύλινο όπλο πολεμικών τεχνών,
-5- αυτοσχέδια δισκία αναβολικού σκευάσματος,
αυτοκίνητο,
-6- τρίφτες κάνναβης,
-3- κινητά τηλέφωνα καθώς και
-1.200- Λεκ Αλβανίας.
Η διαδικασία για τη διενέργεια εργαστηριακής εξέτασης των κατασχεθέντων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, από την αρμόδια Χημική Υπηρεσία, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Φωτιά τώρα στον Άγιο Στέφανο
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Αποπνικτικές στιγμές με τον καπνό της πυρκαγιάς να “καλύπτει” τον ουρανό
-
ΒΟΛΟΣ20 ώρες ago
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα με τον θάνατο της Σεβαστής Σταθακοπούλου- Πέθανε μία ημέρα μετά τα γενέθλιά της
-
LIFESTYLE10 ώρες ago
Γενέθλια στην Ίμπιζα για την Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με λευκό μπικίνι στην πισίνα
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και κατέληξε σε μανάβικο
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago
Εικόνες αποκάλυψης από την πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago
“Μας άφησαν χωρίς ρεύμα να καούμε”, λέει κάτοικος
-
LIFESTYLE3 ώρες ago
Θοδωρής Μαραντίνης και Φίλιππος Μαραντίνης: Οι βόλτες πατέρα και γιου στα σοκάκια της Μυκόνου