Επέστρεψαν σήμερα οι μαθητές στα σχολεία της Αττικής, μετά το «χτύπημα» της «Ελπίδας».

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί σε δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής, που άνοιξε χωρίς να έχει καθαριστεί από το χιόνι και τα κλαδιά.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι αντιδράσεις ήταν αναπόφευκτες, καθώς στο σχολείο δεν είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποχιονισμού και δεν είχαν καθαριστεί τα κλαδιά που είχαν πέσει, μετά την έλευση της «Ελπίδας», με αποτέλεσμα οι γονείς να εκφράζουν τις ανησυχίες τους.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σημειώνεται ότι τα σχολεία στην Αγία Παρασκευή άνοιξαν από τις 09:00 και μετά, με τους γονείς των μαθητών του 9ου Δημοτικού Σχολείου να αντιδρούν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επιστροφή των παιδιών στις αίθουσες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς των μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου στην Αγία Παρασκευή είχαν επικοινωνήσει με τον Δήμο από την περασμένη Παρασκευή, ενώ σήμερα πολλοί σκέφτονταν να μην στείλουν τα παιδιά στο σχολείο, λόγω του κινδύνου που ελλοχεύει από τον πάγο και τα κλαδιά που αιωρούνται.

Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια καθαρισμού του σχολείου.

Τελικά, οι μαθητές μπήκαν στις σχολικές αίθουσες, με τους γονείς να διαμαρτύρονται που λίγα λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος δεν είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο από το 2017 – Τι ισχυρίζεται η Πιονγκγιάνγκ