ΕΛΛΑΔΑ
Αγρότες Λάρισας: “Η πρόταση του μπλόκου της Νίκαιας θα είναι η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα”
«Η πρόταση του μπλόκου της Νίκαιας θα είναι η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα, ξεκαθάρισε ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Κώστας Χατζής, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη. Σημείωσε επίσης ότι με υπαιτιότητα της κυβέρνησης ματαιώθηκε η συνάντηση. Αναφερόμενος στους βανδαλισμούς των τρακτέρ αγροτών που συμμετείχαν στην χθεσινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είπε ότι η ενέργεια αυτή είναι καταδικαστέα και ότι η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου ανέλαβε ήδη να αποκαταστήσει τις ζημιές.
Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζής, ανέφερε: «Έχουμε σχεδόν 50 μέρες στο δρόμο, φτάσαμε δύο φορές να συναντηθούμε με τον Πρωθυπουργό και δεν συναντηθήκαμε με υπαιτιότητα της κυβέρνησης. Δυναμίτισε την ίδια την συνάντηση.
Κώστας Χατζής για τους βανδαλισμούς τρακτέρ αγροτών
Αναφορικά με τους βανδαλισμούς τρακτέρ αγροτών που συμμετείχαν στην χθεσινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, δήλωσε: «Χθες κάναμε ξεκάθαρο γιατί ακούγονταν και άναρχες κραυγές από αγανάκτηση ίσως γιατί και με το δίκιο τους κάποιοι συνάδελφοι αισθάνονταν προδομένοι από τη στάση κάποιων οι οποίοι στην χθεσινή συνάντηση εκπροσώπησαν τον εαυτό τους και τίποτα άλλο, μάλιστα κότσαραν κι ένα τίτλο «μέλος του αγροτικού συλλόγου δήμου τάδε» χωρίς καμία εξουσιοδότηση ούτε από τον αγροτικό σύλλογο ούτε από το μπλόκο άρα έκαναν του κεφαλιού τους για να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια στην πλάτη των χιλιάδων συναδέλφων που είναι στο δρόμο. Εμείς είπαμε ότι θα τους αποβάλλουμε από το μπλόκο, ο σύλλογος τους τους διέγραψε ήδη με απόφαση ΔΣ αλλά είπαμε ότι δεν θα προβούμε σε καμία άλλη ενέργεια. Η ενέργεια αυτή είναι καταδικαστέα. Η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου ανέλαβε ήδη να αποκαταστήσει τις ζημιές και να έρθουν οι συνάδελφοι να πάρουν τα τρακτέρ τους και να φύγουν με σκυμμένο κεφάλι για αυτό που κάνανε».
Αγρότες Λάρισας: “Εμείς επιμένουμε στο διάλογο”
«Εμείς επιμένουμε στο διάλογο και τον ζητάμε για ακόμη μια φορά αλλά για να είναι αντιπροσωπευτικό, με τη σύσταση και με την επιτροπή που εμείς αποφασίσαμε. Απ’ ότι είδαμε χθες μια χαρά συνεδρίασαν 25 άτομα που σε εμάς έλεγαν ότι δεν χωράνε κι ότι δεν θα γίνει ουσιαστικός διάλογος. Η κυβέρνηση αποφεύγει τον διάλογο με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων γιατί ξέρει ότι είναι το κίνημα το διεκδικητικό που θα τους βάλει δύσκολα», πρόσθεσε.
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο της Κατερίνας Μπατζιάκα
-
LIFESTYLE23 ώρες agoΣτην Ευελπίδων ο Χρήστος Μάστορας για την επικίνδυνη οδήγηση – Το αλκοτέστ 0,83 και όσα υποστήριξε (Βίντεο)
-
ΒΟΛΟΣ24 ώρες agoΑπό μικρούς αστρονόμους αναμένεται να «πλημμυρίσει» ο Βόλος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
-
VIDEO23 ώρες ago🚨 Βόλος: Προφυλακίζονται 10 από τους 14 για την εγκληματική οργάνωση ναρκωτικών
-
LIFESTYLE20 ώρες agoΚυκλοφόρησαν από την Panik Records τα τραγούδια των Rikki, Stella Kay, Rosanna Mailan, D3lta, TIANORA, Kianna και Zaf από την Eurovision
-
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΜε εντολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, σαρωτικοί έλεγχοι για πυροπροστασία – Κλιμάκια «οργώνουν» από εργοστάσια έως γυμναστήρια στον Βόλο μετά την τραγωδία στη «Βιολάντα»
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες agoΠΑΣΟΚ: Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Αναστασία Χατζηδάκη που ελέγχεται για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ – Η δήλωσή της
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΑστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ: Στο Αυτόφωρο οι 38 συλληφθέντες








