LIFESTYLE
Akylas: “Κοίτα, μαμά, πόσα καταφέραμε” – Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή στην Ελλάδα (Εικόνες)

Ανάρτηση αφιερωμένη στη μητέρα του έκανε, άρτι αφιχθείς από τη Βιέννη, ο Akylas. Μετά τη 10η θέση στη Eurovision 2026, ο Έλληνας τραγουδιστής μίλησε σε εκείνη στη λεζάντα της ανάρτησής του, στην οποία παρουσίασε εννιά φωτογραφίες μαζί της -η μία εν είδει βίντεο διάρκειας ενός δευτερολέπτου. Ο Akylas έκανε, ουσιαστικά, λόγο για το στήριγμά του και ζήτησε από τους γονείς να αγαπούν τα παιδιά τους για αυτό που είναι. Ο Akylas έγραψε: «Κοίτα μαμά, πόσα όντως καταφέραμε τους τελευταίους μήνες. Εύχομαι κανένα παιδί να μη φοβάται να ονειρεύεται. Εύχομαι όλοι οι γονείς να στηρίζουν τα παιδιά τους και να τα αγαπάνε γι αυτό που είναι».

LIFESTYLE23 ώρες agoΚαταπέλτης ο Σάκης Ρουβάς για τη Eurovision: “Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος” (Βίντεο)
VIDEO3 ώρες ago🚨 Οδηγός Παρέσυρε τη Μητέρα της με ΙΧ – Στο Νοσοκομείο η Ηλικιωμένη
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες agoΑνήλικοι πετούσαν πέτρες, μπουκάλια και νερομπαλόνια σε διερχόμενα αυτοκίνητα (Βίντεο)
VIDEO3 ώρες ago🏘️ Στο Διμήνι Βρέθηκε Χθες το Απόγευμα ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος
ΒΟΛΟΣ9 ώρες agoΤρεις Βολιώτες στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Χρ.Ιγγλέσης Κ.Τσαγκλιώτης Γ.Σκλιάς
Uncategorized8 ώρες agoΑΕΛ: Το «μαύρο κουτί» του υποβιβασμού, ο MVP και η δυσοίωνη επόμενη μέρα
LIFESTYLE5 ώρες agoΆρης Σερβετάλης: Σχεδόν αγνώριστος στο Άγιον Όρος – Η ζωή με τους μοναχούς και η βαθιά πίστη που άλλαξε τα πάντα (Βίντεο)
LIFESTYLE20 ώρες agoEurovision 2026: Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζει ντουέτο έκπληξη με τη νικήτρια Dara (Βίντεο)











