Η πανδημία Covid-19 απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει. Αλλά η ζωή από πολλές απόψεις έχει επιστρέψει σε κάτι που μοιάζει φυσιολογικό για πολλούς. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό επειδή υπάρχουν πλέον πολλά εμβόλια για τον κοροναϊό , συμπεριλαμβανομένου ενός από την Pfizer.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το εμβόλιο βοήθησε στη σταθεροποίηση της οικονομίας

Και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που το CNN Business ανακήρυξε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Άμπερτ Μπουρλά ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της χρονιάς.

Το CNN Business εξέτασε πολλούς άλλους σημαντικούς CEO για τη φετινή διάκριση, όπως τον Τζιμ Φάρλεϊ της Ford, τον Μάρβιν Έλισον της Lowe’s, τον Ντέιβιντ Σόλομον της Goldman Sach, και βέβαια το πρόσωπο της χρονιάς σύμφωνα με το Time, Ίλον Μασκ της Tesla/SpaceX.

Διαβάστε επίσης: Άλμπερτ Μπουρλά – « Έρχεται ειδικό εμβόλιο για την παραλλαγή Όμικρον τον Μάρτιο»

Διαβάστε επίσης: Κοροναϊός – Το χάπι της Pfizer θα είναι αποτελεσματικό και για την Όμικρον, ισχυρίζεται ο Μπουρλά

«Αλλά ο Μπουρλά ήταν η επιλογή μας για όλα όσα έκανε η Pfizer σε μια χρονιά όπου τα εμβόλια Covid έγιναν κυρίαρχα (το εμβόλιο ονομάστηκε λέξη της χρονιάς από τη Merriam-Webster) και βοήθησε στη σταθεροποίηση της οικονομίας της Αμερικής — και του κόσμου για αυτό το θέμα» γράφει το CNN Business.

«Η Pfizer έκανε πολύ καλό [για] την ανθρωπότητα και είμαστε πολύ, πολύ περήφανοι για αυτό», είπε ο Μπουρλά σε συνέντευξή του στο CNN Business.

Πηγή ot.gr