ΕΛΛΑΔΑ
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η συγκλονιστική ανάρτηση της οικογένειάς της

Διαβάστε: Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ποια ήταν η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη που έφυγε από τη ζωή στα 41 της (Εικόνες & Βίντεο)
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Την Τρίτη 26/08 η κηδεία της
Τα μέλη της οικογένειας προχώρησαν σε μία δημοσίευση την Κυριακή 24 Αυγούστου στο Facebook, αναφέροντας πως η κηδεία της Αλεξάνδρας θα τελεστεί την Τρίτη 26 Αυγούστου στις 12:30 στο κοιμητήριο Χολαργού. Παράλληλα, δήλωσαν ότι η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.
Η ανάρτηση συνοδευόταν από δύο φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας, σε μία εκ των οποίων παρουσιάζεται με ξυρισμένο κεφάλι.
Χαρακτήρισαν τον καρκίνο που εμφανίστηκε στη ζωή της ως «τέρας» και τόνισαν ότι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ήταν μαχήτρια όλο το διάστημα που αντιμετώπιζε την ασθένεια.
Όπως έγραψαν αναλυτικά: «Εχθές αποχαιρετήσαμε τη μικρή μας αδερφή, Αλεξάνδρα. Ένα κορίτσι με καρδιά μικρού παιδιού. Γιατί αυτό ήταν η Αλεξάνδρα μας, ένα παιδί. Μέσα στην τρέλα, στο χαμόγελο, στην ανεμελιά, πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους πάντες, ευαίσθητη και συμπονετική. Ένα τέρας βρέθηκε μπροστά της και τότε αυτό το παιδί στάθηκε δυνατό, γενναίο και πάλεψε μέχρι τέλους. Πάντα με το χαμόγελο και τη θετική ενέργεια που τη διακατείχε. Μια μαχήτρια που μας έμαθε να χαιρόμαστε το κάθε λεπτό που περνάει στη ζωή μας. Το πέρασμά της δεν μετριέται σε χρόνια, αλλά σε στιγμές που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στις ζωές μας. Αδερφούλα μας πάντα και παντού θα σε έχουμε δίπλα μας. Είσαι το φως που θα μας καθοδηγεί και θα μας προστατεύει. Θα αποχαιρετήσουμε την Αλεξάνδρα μας την Τρίτη 26/08, 12:30 στο κοιμητήριο Χολαργού. Αντί στεφάνων τα έσοδα να δοθούν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα. (στο χώρο θα διατίθεται κουτί δωρεών). Οι αδερφές και η οικογένειά της».
Η τελευταία της ανάρτηση
Έξι μήνες πριν από τον θάνατό της, ανάρτησε μια φωτογραφία με κοντά μαλλιά και τη φράση: «Μια μικρή υποψία ροζ». Ένα μήνυμα απλό, αλλά γεμάτο συμβολισμό, που σήμερα διαβάζεται σαν αποχαιρετισμός και υπενθύμιση να βρίσκουμε χαρά ακόμη και μέσα στη δυσκολία.
Η σχέση με τον Ντέμη Νικολαΐδη
Με τον Ντέμη Νικολαΐδη γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 μέσω κοινών φίλων. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους έγινε στη φιέστα της ΑΕΚ τον Μάιο του 2023. Από τότε πορεύτηκαν μαζί, με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο πλευρό της σε όλη τη δύσκολη διαδρομή.
Μια ζωή που αφήνει παρακαταθήκη
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έζησε με αξιοπρέπεια και θάρρος, δίνοντας έμπνευση σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα της. Η τελευταία της ανάρτηση, οι σκέψεις της για τη δύναμη και την πίστη, παραμένουν παρακαταθήκη αισιοδοξίας και ανθρωπιάς.

-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Ακρωτηριασμό υπέστη 40χρονος οδηγός μηχανής
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ22 ώρες ago
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Βίντεο από τη σύλληψη του συζυγοκτόνου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ14 ώρες ago
Το Skiathos Palace κοντά στους φυλακισμένους με δωρεά – 1.000 τεμάχια ιματισμού στους κρατούμενους της κασσαβετειας
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Υπερχείλιση λυμάτων από αγωγό της ΔΕΥΑΜ στον Πλατύ Γυαλο
-
LIFESTYLE1 ώρα ago
Στέλιος Διονυσίου: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του για την πρόωρη γέννηση των παιδιών τους – “Ένας χρόνος με τις μαχήτριές μας”
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες ago
Η διαταραχή του 28χρονου που σκότωσε τη 47χρονη, τα συσσίτια και τα δύο μαχαίρια
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι τους μητέρα και γιος