ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας η οικογένεια του 33χρονου επιχειρηματία


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, 02:25
Πολλά και βασανιστικά είναι τα ερωτήματα της οικογένειας του 33χρονου Ρεθυμνιώτη, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία να αυτοπυροβολήθηκε εξ επαφής στην αποθήκη της επιχείρησης του, σε χωριό του Ρεθύμνου.
Το γεγονός ότι η οικογένεια του διόρισε τεχνική σύμβουλο-ιατροδικαστή προκειμένου να παραστεί στην νεκροτομή του άτυχου νέου καταδεικνύει ξεκάθαρα ότι από πλευράς τους υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις ότι πρόκειται πράγματι για αυτοκτονία.
Η ιατροδικαστής τόνισε ότι αναμένουν τα αποτελέσματα του συνόλου των εργαστηριακών εξετάσεων (τοξικολογικές, βαλλιστικές, δείγματα DNA από τα νύχια του θύματος) και θα τοποθετηθούν στην συνέχεια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πιστοποιητικό θανάτου γίνεται λόγος για «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με πυροβόλο όπλο, έρευνα περαιτέρω». Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου. Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι διεξάγεται έρευνα με πολύ προσοχή.
Υπάρχουν φήμες αλλά και πληροφορίες ότι ο 33χρονος δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από τοκογλυφικά κυκλώματα και αυτή είναι μία πτυχή που θα επιχειρήσει να «φωτίσει» η αστυνομική έρευνα αν και τέτοιες υποθέσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες να στοιχειοθετηθούν.
Το βέβαιο είναι ότι η οικογένεια παρά τον αβάσταχτο πόνο της για την απώλεια του 33χρονου, κινεί όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για να μάθει την αλήθεια.
Πηγή: cretalive.gra
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, 02:28

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Οι 3 λόγοι που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κινητό ως ξυπνητήρι


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι ειδικοί βέβαια λένε πως έχουν τρεις καλούς λόγους για τους οποίους καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούμε για ξυπνητήρι το τηλέφωνό μας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε, ας πούμε την αλήθεια… Πόσοι μας χρησιμοποιούμε κανονικό ξυπνητήρι ακόμα και όχι το ξυπνητήρι του κινητού μας; Με το χέρι στην καρδιά μάλλον… κανείς! Τα smartphone έχουν πολλαπλές λειτουργίες πλέον και μία από αυτές μας εξυπηρετεί και στο πρωινό ξύπνημα, με αποτέλεσμα να έχουν αντικαταστήσει και τα ξυπνητήρια.
Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Google: Παρουσίασε προβλήματα σύνδεσης | ΣΚΑΪ


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι χρήστες ανέφεραν προβλήματα και με άλλες υπηρεσίες της Google, όπως τα Gmail, Google maps and Google images, που εξαρτώνται από την μηχανή αναζήτησης για τη λειτουργία τους.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης της Google εμφάνισε προβλήματα διεθνώς το βράδυ της Δευτέρας και νωρίς την Τρίτη, καθώς αρκετοί δήλωσαν αδυναμία χρήσης της, σύμφωνα με την online πλατφόρμα Downdetector που καταγράφει διαδικτυακές βλάβες. Οι χρήστες ανέφεραν επίσης προβλήματα με άλλες υπηρεσίες της Google, όπως τα Gmail, Google maps and Google images, που εξαρτώνται από την μηχανή αναζήτησης για τη λειτουργία τους.
Η εταιρεία παρακολούθησης των δικτύων ThousandEyes Inc ανέφερε, σύμφωνα με τη βρετανική «Γκάρντιαν», ότι τα προβλήματα της Google είχαν επηρεάσει τουλάχιστον 1.338 υπολογιστές-εξυπηρετητές (servers) παγκοσμίως σε περισσότερες από 40 χώρες, μεταξύ άλλων σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Ν.Αφρική, Κένυα, Ισραήλ, Ευρώπη, Κίνα, Ιαπωνία κ.α.
Χρήστες που προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν τη μηχανή αναζήτησης, έπαιρναν το μήνυμα σφάλματος 502 ή 500 και καλούνταν να προσπαθήσουν ξανά αργότερα. Ορισμένοι κατέφυγαν στο Twitter για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους ή σε εναλλακτικές μηχανές αναζήτησης όπως η Bing.
Η Google δεν σχολίασε την αιτία των τεχνικών προβλημάτων της. Αν και η εταιρεία δεν δίνει στοιχεία για την «κίνηση» στη μηχανή αναζήτησής της, θεωρείται ότι είναι η συχνότερα χρησιμοποιούμενη ιστοσελίδα στον κόσμο, με πάνω από 80 δισεκατομμύρια επισκέψεις ετησίως.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα. Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος
-
LIFESTYLE3 ημέρες ago
ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ9 ώρες ago
Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πέθανε ο 50χρονος Αριστείδης Βογιατζής από το Βόλο- Εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ
-
MEDIA8 ώρες ago
Κόβει την ανάσα στα 55 της: Η Κατερίνα Λέχου μόλις ανέβασε τη φωτό που στέλνει στο ταμείο… ανεργίας τις instagrammers (Pic)