Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Αμβλώσεις: Μπορεί να ανατραπεί στην πράξη η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ;

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να ανατρέψει την ιστορική απόφαση του 1973 «Ρόου εναντίον Γουέιντ» για τις αμβλώσεις έχει προκαλέσει οργή στη χώρα, ενώ κινητοποιήσεις έχουν ξεσπάσει σε πολλές πόλεις, όπως και σε άλλες χώρες του πλανήτη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Guardian, με άρθρο – ρεπορτάζ του Έντουαρντ Χέλμορ, επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα αν αυτή η απόφαση μπορεί να αλλάξει.

Ο Τζο Μπάιντεν, επισημαίνει αρχικά ο Χέλμορ, ανανέωσε το Σάββατο την κριτική του προς το Ανώτατο Δικαστήριο, μία ημέρα μετά την έκδοση μιας ιστορικής απόφασης από τους δικαστές, η οποία ανέτρεψε την απόφαση που εξασφάλιζε το συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση για σχεδόν μισό αιώνα.

«Το Ανώτατο Δικαστήριο έχει λάβει ορισμένες τρομερές αποφάσεις», δήλωσε ο Μπάιντεν σε εκδήλωση όπου υπέγραψε το διακομματικό νομοσχέδιο για τον έλεγχο της οπλοκατοχής της περασμένης εβδομάδας. Ο πρόεδρος είπε ότι ο ίδιος και η πρώτη κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, γνωρίζουν «πόσο οδυνηρή και καταστροφική είναι η απόφαση για τόσους πολλούς Αμερικανούς» και υποσχέθηκε ότι η κυβέρνησή του θα επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο οι πολιτείες εφαρμόζουν την απόφαση.

Περιορισμένες οι επιλογές του Λευκού Οίκου

Όμως, ο Λευκός Οίκος έχει περιορισμένες επιλογές, αφήνοντας συνταγματικούς και νομικούς εμπειρογνώμονες να προειδοποιήσουν το Σάββατο ότι δεν υπάρχει βραχυπρόθεσμος τρόπος εκτός καταστατικού νόμου να αποκατασταθούν οι ομοσπονδιακές εγγυήσεις για το δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε την Παρασκευή την απόφαση «Ρόου εναντίον Γουέιντ».

Οι ευκαιρίες να αμφισβητηθεί η απόφαση των δικαστών ή να παρουσιαστούν εκ νέου επιχειρήματα συνταγματικού δικαίου με βάση τα ίσα δικαιώματα είναι προς το παρόν περιορισμένες, τονίζεται στο άρθρο.

«Μας περιμένει ένας μακρύς, μπερδεμένος, χαοτικός και, όσον αφορά τον ανθρώπινο πόνο, τρομερά δαπανηρός αγώνας», λέει ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου του Χάρβαρντ, Λόρενς Τράιμπ, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση της Παρασκευής ως «χωρίς αρχές».

Ίσως χρειαστούν γενιές και γενιές

Ο Τράιμπ δήλωσε στον Guardian ότι μπορεί να χρειαστούν γενιές και γενιές για να αποκατασταθούν πλήρως τα δικαιώματα στις αμβλώσεις, αλλά μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις της απόφασης.

Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι το Κογκρέσο να δώσει εξουσίες στο υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών ή στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων να παρακάμπτει τους πολιτειακούς νόμους.

Το θέμα αυτό προέκυψε την Παρασκευή, όταν ο γενικός εισαγγελέας, ο Μέρικ Γκάρλαντ, τόνισε σε δήλωσή του ότι οι πολιτείες δεν μπορούν να απαγορεύσουν τη μιφεπριστόνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την πρόκληση έκτρωσης, με βάση τη διαφωνία με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

Η μιφεπριστόνη και η μισοπροστόλη, ένα άλλο φάρμακο που χρησιμοποιείται για την πρόκληση έκτρωσης, έχουν εγκριθεί από τον FDA για χρήση κατά τις πρώτες 10 εβδομάδες της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, ορισμένες πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Λουιζιάνα, έχουν υιοθετήσει νομοθεσία που καθιστά παράνομη την ταχυδρομική αποστολή των φαρμάκων από τους γιατρούς.

Σε δήλωσή του, ο Γκάρλαντ σημείωσε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης «υποστηρίζει σθεναρά τις προσπάθειες του Κογκρέσου να κωδικοποιήσει τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των Αμερικανών, κάτι που διατηρεί την εξουσία να κάνει». Αλλά ο ομοσπονδιακός νόμος είναι ασαφής ως προς το αν οι πολιτείες μπορούν να απαγορεύσουν το φάρμακο και το ζήτημα θα επιστρέψει πιθανότατα στην ίδια έδρα που εξέδωσε την απόφαση της Παρασκευής.

Ανατρέχουν στην απόφαση για την υπόθεση «Ρόου εναντίον Γουέιντ»

Κάποιοι μελετητές έχουν ανατρέξει στην υπόθεση «Ρόου εναντίον Γουέιντ» για να βρουν πού αυτή η απόφαση έδωσε χώρο στη σημερινή πλειοψηφία στο δικαστήριο να ακυρώσει την απόφαση.

Μια ιδέα που έχει προκύψει είναι ότι η αρχική απόφαση μιλούσε για ελευθερία αλλά όχι για ισότητα.

«Είναι πραγματικά ανόητο να προσπαθήσει κανείς να εξηγήσει γιατί η απόφαση δεν θα έπαιρνε τον υψηλότερο βαθμό σε ένα μάθημα συνταγματικού δικαίου», λέει ο Tribe, ο οποίος αναφέρεται τέσσερις φορές στην απόφαση της Παρασκευής. «Το δικαστήριο θα έπρεπε να έχει μιλήσει για την ισότητα, χωρίς αμφιβολία, αλλά μίλησε επίσης για την ελευθερία και η ελευθερία ενσωματώνει την ιδέα της ισότητας».

Μια οδός που θα μπορούσε να είναι πιο γόνιμη για την αποκατάσταση του δικαιώματος στην άμβλωση είναι τα πολιτειακά συντάγματα που έχουν τις δικές τους προστασίες γύρω από την ελευθερία και την ισότητα.

«Θα περίμενα από δημιουργικούς διαδίκους να αμφισβητήσουν τους κρατικούς νόμους που απαγορεύουν τις αμβλώσεις με βάση το ίδιο το σύνταγμα της πολιτείας. Αν τα πολιτειακά δικαστήρια, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι εκλεγμένα, το δουν αυτό μέσα από τον ίδιο φακό με τον οποίο το είδε το Ανώτατο Δικαστήριο, δεν θα καταλήξουν πουθενά.

Αλλά είναι πιθανό ότι σε ορισμένες πολιτείες υπάρχουν πιο φιλελεύθερα, προοδευτικά ή υπέρ της ισότητας των φύλων πολιτειακά δικαστήρια που θα ερμήνευαν το πολιτειακό σύνταγμα δίνοντας περισσότερα δικαιώματα στις γυναίκες από αυτά που τους έχει δώσει το ομοσπονδιακό σύνταγμα», πρόσθεσε ο Τράιμπ.

Μεγάλο χρονικό διάστημα για το συνταγματικό δίκαιο

Ο Κέβιν Ο’ Μπράιεν, εταίρος της Ford O’Brien Landy, μιας δικηγορικής εταιρείας boutique, επεσήμανε ότι η υπόθεση «Ρόου εναντίον Γουέιντ» γράφτηκε πριν από 50 χρόνια – ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όσον αφορά το συνταγματικό δίκαιο.

«Γράφτηκε σε μια καλοπροαίρετα φιλελεύθερη εποχή όπου δεν υπήρχαν ιδεολογικές εντάσεις. Επί δικαστηρίου Γουόρεν, η γραφή ήταν λίγο πιο χαλαρή και οι δικαστές έγραψαν πιο γενικά. Έβαλαν τη Ρόου κάτω από αυτή τη μάλλον ασαφή έννοια ότι υπήρχε ένα συμφέρον ιδιωτικής ζωής που εμπεριέχεται στο σύνταγμα».

Ο O’Brien επικαλέστηκε την αείμνηστη δικαστή Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπουργκ, η οποία σημείωσε ότι η υπόθεση «Ρόου εναντίον Γουέιντ» υποστηρίχθηκε με βάση το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και όχι τα δικαιώματα των γυναικών.

«Η υπόθεση δεν αφορά πραγματικά την επιλογή της γυναίκας, έτσι δεν είναι;» είπε κάποτε η Γκίνσμπουργκ. Αυτό ίσχυε, φυσικά, μέχρι που δεν ίσχυε. «Δεν φαινόταν να απαιτείται πολλή επιχειρηματολογία μεταξύ των πολιτισμένων ανθρώπων ότι οι άνθρωποι είχαν αυτονομία στις κρεβατοκάμαρές τους και οι γυναίκες είχαν δικαίωμα να ελέγχουν το σώμα τους, αλλά μετά είχαμε αυτή την επανάσταση στη σκέψη μεταξύ των συντηρητικών δικαστών».

Πώς αντέδρασαν στην απόφαση μεγάλες εταιρείες

Καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και ορισμένες πολιτειακές κυβερνήσεις προσπαθούν να ξεπεράσουν τα νέα νομικά εμπόδια, οι ιδιωτικές εταιρείες έχουν δηλώσει ότι θα προσπαθήσουν να γεφυρώσουν το χάσμα. Ορισμένες από τις πιο αναγνωρισμένες αμερικανικές εταιρείες, όπως η JPMorgan Chase, η Meta (μητρική εταιρεία του Facebook και του Instagram), η Walt Disney, η Tesla και η Apple, έχουν δηλώσει ότι θα επεκτείνουν την κάλυψη σε εργαζόμενες που χρειάζονται πρόσβαση σε ασφαλείς, νόμιμες αμβλώσεις.

Οι συντηρητικοί νομοθέτες έχουν προειδοποιήσει ότι οι εταιρείες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν νομικές επιπτώσεις εάν υποστηρίξουν τα ταξίδια των εργαζομένων για την άμβλωση. Η Citigroup προειδοποιήθηκε από νομοθέτη του Τέξας ότι σύμφωνα με τον νόμο περί αμβλώσεων της εν λόγω πολιτείας η τράπεζα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις. Στη σύμφωνη γνώμη του δικαστή Μπρετ Κάβανο στην απόφαση του δικαστηρίου της Παρασκευής, ο διορισμένος από τον Τραμπ δικαστής δήλωσε ότι οι πολιτείες δεν μπορούν να απαγορεύουν στους κατοίκους τους να ταξιδεύουν για να κάνουν αμβλώσεις.

Αλλά, όπως επισημαίνει ο Τράιμπ, πέρα από τη νομοθετική ρύθμιση που εγγυάται τα δικαιώματα άμβλωσης, χωρίς την οποία λίγοι πιστεύουν ότι είναι δυνατή, οι επιλογές είναι περιορισμένες.

«Αν εννοείτε την προσφυγή για την πλήρη επαναφορά στην κατάσταση πριν από την απόφαση, αυτό μπορεί να πάρει γενιές και γενιές», λέει. «Αν εννοείτε την ελαχιστοποίηση της ζημίας της απόφασης, τη λήψη μέτρων στο περιθώριο για να μειωθεί η καταστροφή της απόφασης, τότε, ναι, αυτό σίγουρα μπορεί να γίνει», τονίζει.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ

Νοσοκομείο Μπαλουκλί: Βοήθεια 350.000 δολ. συγκέντρωσε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την αποκατάσταση των ζημιών

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Την εξασφάλιση ενός αρχικού ποσού ύψους 350.000 δολ. και την άμεση διάθεσή του για την ανοικοδόμηση του Νοσοκομείου του Μπαλουκλί, που υπέστη εκτεταμένες ζημιές από την καταστροφική πυρκαγιά της 4ης Αυγούστου, αλλά και «για την ανακούφιση των ηλικιωμένων και ασθενών αδελφών μας που φιλοξενούνταν στο ίδρυμα», ανακοίνωσε την Τρίτη ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, από τον οποίο έγινε δεκτός στην Κωνσταντινούπολη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά, πληροφορώ τον Παναγιώτατο ότι η Ομογένειά μας ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή μας για την ανοικοδόμηση του ιστορικού κτιρίου του νοσοκομείου και για την ανακούφιση των αδελφών μας στην Πόλη που φιλοξενούνται σε αυτό», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Το νοσοκομείο των Ρωμιών μετρά 270 χρόνια ζωής

Οι δωρεές

Όπως σημείωσε, η Αρχιεπισκοπή Αμερικής έχει δεσμεύσει αρχικά 100.000 δολ. και αναμένει το ποσό αυτό να αυξηθεί μέσω διαφόρων δωρεών, ενώ το Ταμείο Ηγεσίας των Εκατό έχει και αυτό δεσμεύσει, από την πλευρά του, επιπλέον 100.000 δολάρια.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου προσφέρει αρχικά το ποσό των 100 χιλιάδων δολ., πιστό στην αποστολή του να υποστηρίζει και να υπερασπίζεται τη Μητέρα Εκκλησία.

Παράλληλα, το Εθνικό Συμβούλιο του Φιλόπτωχου Ταμείου διαθέτει 50.000 δολάρια ως μια πρώτη πράξη υποστήριξης αυτής της εμβληματικής πατριαρχικής διακονίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, που έφθασε σήμερα το πρωί στην Κωνσταντινούπολη για το τρίτο προσκυνηματικό ταξίδι των ομογενών μας, που διοργανώνεται φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 ετών από την ίδρυση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, προγραμματίζει να επισκεφθεί τις προσεχείς ημέρες το Νοσοκομείο του Μπαλουκλί.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Στην πόλη Μπούκα κατά τη διάρκεια της ρωσικής κατοχής σκοτώθηκαν τουλάχιστον 458 άνθρωποι

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Κατά τη διάρκεια της ρωσικής κατοχής στην πόλη Μπούκα, που βρίσκεται κοντά στο Κίεβο, σκοτώθηκαν 458 άμαχοι εκ των οποίων οι 419 εκτελέσθηκαν ή πέθαναν από βασανιστήρια, δήλωσε η αναπληρώτρια δήμαρχος της Μπούκα Μιχαηλίνα Σκόρικ- Σκαρόφσκαγια κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Στην επικράτεια της κοινότητας Μπούκα βρήκαμε και ταυτοποιήσαμε 458 πτώματα, ανθρώπους που σκοτώθηκαν κατά τη ρωσική στρατιωτική εισβολή. Από αυτούς οι 419 σκοτώθηκαν από Ρώσους στρατιωτικούς. Μεταξύ των νεκρών είναι 12 παιδιά, έως ηλικίας 21 ετών», δήλωσε η αντιδήμαρχος.

Μεταξύ των νεκρών 366 είναι άνδρες και 86 γυναίκες. Σύμφωνα με την Σκαρόφσκαγια, οι περισσότεροι εκτελέσθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους ενώ προσπαθούσαν να φύγουν από την πόλη, 116 πτώματα βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο κοντά στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα και Αγίων Πάντων.

Πόσοι βρίσκονται στα νεκροτομεία

Επίσης περισσότεροι από 50 σοροί δεν είχαν ταφεί, και βρίσκονται ακόμη στα νεκροτομεία δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι πέντε εξ αυτών δεν κατέστη δυνατόν να ταυτοποιηθούν, μάλιστα οι εμπειρογνώμονες δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν στις περιπτώσεις αυτές και το φύλο.

Μεταξύ των νεκρών υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι, οι οποίοι όσο ζούσαν «ήσαν πολύ αδύναμοι, άρρωστοι και δεν μπορούσαν να κινηθούν ώστε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», δήλωσε ιερέας ο οποίος βοήθησε να ταφούν οι κάτοικοι στον ομαδικό τάφο κοντά στην εκκλησία.

Η Σκαρόφσκαγια πρόσθεσε ότι αιχμαλωτίσθηκαν 14 κάτοικοι, ενώ 10 θεωρούνται αγνοούμενοι.

Στα τέλη Ιουλίου η αστυνομία της περιοχής του Κιέβου είχε ανακοινώσει ότι στην περιοχή από την έναρξη του πολέμου εντοπίσθηκαν τα πτώματα 1.448 αμάχων, εκ των οποίων 216 δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Ο διευθυντής της αστυνομίας της περιοχής του Κιέβου Αντρέι Νεμπίτοφ δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή 300 άνθρωποι θεωρούνται αγνοούμενοι κατά την διάρκεια των εχθροπραξιών.

Τα ρωσικά στρατεύματα βρισκόντουσαν στην πόλη Μπούτσα περισσότερο από ένα μήνα. Μετά την οπισθοχώρησή τους στα τέλη Μαρτίου οι τοπικές αρχές και οι δημοσιογράφοι βρήκαν στην πόλη δεκάδες πτώματα και μαζικούς τάφους. Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν ότι τα πτώματα στους δρόμους της πόλης υπήρχαν κατά τη διάρκεια της ρωσικής κατοχής. Η Ρωσία αρνείται τη συμμετοχή του ρωσικού στρατού στις δολοφονίες αμάχων, χαρακτηρίζοντας τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας «προβοκάτσια και σκηνοθεσία».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, NovayaGazeta.europe, Sboboda.org

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΕΛΛΑΔΑ5 λεπτά ago

Διονύσης Σιμόπουλος: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον διάσημο αστροφυσικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11 λεπτά ago

Επική πρόκριση η Ρέιντζερς – Στην παράταση η Αϊντχόφεν

ΕΛΛΑΔΑ25 λεπτά ago

Θεσσαλονίκη: Άνδρας χτύπησε στην κοιλιά την έγκυο πρώην σύντροφό του

ΜΠΑΣΚΕΤ30 λεπτά ago

Παπανικολάου: «Δεν νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι» (video)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31 λεπτά ago

Τιμήθηκε για την παρουσία του στο τουρνουά ο Αστέρας Τρίπολης

ΕΛΛΑΔΑ45 λεπτά ago

Blue Horizon: Έφτασε στον Πειραιά με έξι ώρες καθυστέρηση – Ταλαιπωρία για τους 930 επιβάτες

ΜΠΑΣΚΕΤ50 λεπτά ago

Κολόμ για Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω δει κάποιον σαν αυτόν στη ζωή μου»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ51 λεπτά ago

Ο Ατρόμητος απάντησε με… Βέλλιο στο ψαλιδάκι του Μέσι (video)

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα ago

Κως: Χειροπέδες σε τουρίστα που κάπνιζε στις τουαλέτες αεροπλάνου

ΜΠΑΣΚΕΤ1 ώρα ago

ΦΩΤΟρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ – www.ertsports.gr

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Την Πέμπτη 4/8 στις 11 η απολογία του Υποδ.Πυροσβεστικής Δικηγόρος των ανηλίκων ο Σάκης Κοκκίνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

LIFESTYLE3 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ8 ώρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού- Στην παραλία Σάρες κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Θλιψη για την 56χρονη Αναστασία Μήσια από Βελεστίνο

Δημοφιλή