ΕΛΛΑΔΑ
Ανακοινώνει την Πέμπτη το κόμμα της και απευθύνει κάλεσμα στη Θεσσαλονίκη

Η Μαρία Καρυστιανού με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν το «παρών» στην επίσημη παρουσίαση του νέου της κόμματος, αύριο Πέμπτη (21/5), στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε: Αυγερινός για τη μήνυση που κατέθεσε με την Καρυστιανού στον Καραχάλιο: “Ζήτησα από τον αρμόδιο εισαγγελέα να κλητεύσει τη Μαρία Ζαχάροβα”
Μαρία Καρυστιανού για την παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη – Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες
Στο μήνυμά της, η Μαρία Καρυστιανού, εξέφρασε την έντονη ανησυχία, αλλά και την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν κακόβουλες απόπειρες υπονόμευσης της ενότητας και της αξιοπιστίας του νέου πολιτικού κινήματος. Ειδικότερα, η ίδια τόνισε ότι αναμένει την παρουσία «ανθρώπων φυτευτών και κακοπροαίρετων» που θα επιχειρήσουν να αμαυρώσουν την εικόνα του κινήματος. Ωστόσο, διαβεβαίωσε τους υποστηρικτές της ότι τέτοιες προσπάθειες δεν πρόκειται να επιτύχουν τον στόχο τους.
Από την άλλη, η Μαρία Καρυστιανού με θερμά λόγια ευχαρίστησε όλους όσους έχουν στείλει μηνύματα υποστήριξης και αγάπης προς το πρόσωπό της και το κίνημα. Υπογράμμισε ότι καθημερινά το πολιτικό της σχήμα μεγαλώνει και κερδίζει νέους οπαδούς, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους πολιτικούς της αντιπάλους. Αυτή η ανάπτυξη, σύμφωνα με την ίδια, είναι ο λόγος που «τους τρομάζει πολύ» και τους ωθεί να μηχανεύονται διάφορες ενέργειες εναντίον της.
Η επίσημη παρουσίαση του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 18:30 το απόγευμα. Ο χώρος που έχει επιλεγεί είναι το «Ολύμπιον», το οποίο βρίσκεται στην εμβληματική Πλατεία Αριστοτέλους. Η επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό πολιτών που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το πολιτικό πρόγραμμα και τις θέσεις του νέου πολιτικού σχήματος.
Το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού
«Σας ευχαριστώ θερμά για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης προς το κίνημά μας. Καθημερινά γινόμαστε όλο και περισσότεροι και αυτό τους τρομάζει πολύ. Έτσι μηχανεύονται διάφορα και θα κάνουν ακόμα περισσότερα αλλά ούτε να μας αναχαιτίσουν ούτε να σταματήσουν τον αγώνα μας για δικαιοσύνη μπορούν. Γνωρίζουμε ότι δίπλα μας θα βρεθούν άνθρωποι φυτευτοί και κακοπροαίρετοι με σκοπό να αμαυρώσουν την καθαρή και ενωτική εικόνα του κινήματος. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Έτσι λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλώ αύριο, Πέμπτη, 18:30 στον κινηματογράφο Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους, στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη, να γίνουμε όλοι μια αγκαλιά και να δώσουμε το πιο δυνατό μήνυμα πραγματικής ελπίδας για μια νέα αρχή» αναφέρει η Μαρία Καρυστιανού στο μήνυμά της.
— Maria Karystianou (@mkaristianou) May 20, 2026

ΒΟΛΟΣ21 ώρες agoΣυναγερμός στην παλιά εθνική οδό Βόλου- Λάρισας- Ντεραπάρισε νταλίκα
LIFESTYLE18 ώρες agoΑπόστολος Ρουβάς: Τέλος εποχής για τον γνωστό σεφ – Η ανακοίνωσή του αδερφού του Σάκη Ρουβά (Εικόνα)
ΚΟΣΜΟΣ16 ώρες agoΟ ανώτατος ηγέτης του Ιράν καλεί τους πολίτες να κάνουν παιδιά και ελπίζει σε «καρποφόρα αποτελέσματα»
ΘΕΣΣΑΛΙΑ9 ώρες agoΑΕΛ: Κρούση από Λαρισαίο επιχειρηματία και fund του εξωτερικού – Ξεκάθαρη η πρόθεση για πώληση από τον Αχιλλέα Νταβέλη (φώτο)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ19 ώρες agoΚαλαφάτης: Στόχος μας να καταστήσουμε την Ελλάδα αναδυόμενο κόμβο βιοτεχνολογίας
VIDEO18 ώρες agoΤραυματισμένος σε ακτή του Ανατολικού Πηλίου εντοπίστηκε Σουηδός που διέσχιζε με SUP το Αιγαίο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ16 ώρες agoΓκουαρδιόλα: «Συγχαρητήρια στην Άρσεναλ – Θα μιλήσω με τον πρόεδρο, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος εδώ»!
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΘλίψη στη ΔΕΥΑΜΒ για τον θάνατο της Ρούλας Χατζηχαραλάμπους











