Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση-απάντηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών Πυγμαχίας

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

 

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ανακοίνωση-απάντηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών Πυγμαχίας στις ανυπόστατες κατηγορίες και τις ανακρίβειες του υποτιθέμενου και αυτοανακηρυγμένου «Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Προπονητών» κ. Χρήστου Τριάντη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως  Ομοσπονδιακοί Προπονητές Πυγμαχίας, είμαστε δεκτικοί σε οποιαδήποτε κριτική είτε θετική είτε αρνητική, απ’ οπού κι αν προέρχεται, αρκεί όμως αυτή να βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, και όχι να είναι μια κριτική που απώτερο σκοπό έχει τον αποπροσανατολισμό και τη λασπολογία, υπηρετώντας προφανείς σκοπιμότητες.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι ουδεμία σημασία και ουδεμία αξία έχει να ασχοληθούμε με πρόσωπα και καταστάσεις που καμία σχέση δεν έχουν με το άθλημά μας, ωστόσο στην παρούσα περίπτωση θα πρέπει να λάβουμε θέση, πρωτίστως από σεβασμό και αγάπη στην οικογένεια της ελληνικής πυγμαχίας.

Με αφορμή λοιπόν την συνέντευξη (20-1-2023) που παραχώρησε στο sdna.gr,  ο υποτιθέμενος «Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών», κ. Χρήστος Τριάντης, μέσω της οποίας μάλιστα ο ανωτέρω απηύθυνε κατηγορίες και επέρριψε ευθύνες στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, τους Εθνικούς προπονητές και την Τεχνική Επιτροπή, για τον τραγικό και άδικο θάνατο του αθλητή Βασίλη Τόπαλου, οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Πυγμαχίας, προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να παραθέσουμε τα παρακάτω, θέτοντας αρχικά ένα καίριο ερώτημα :

Ποιος λοιπόν είναι πραγματικά ο κ. Τριάντης; Απαντάμε συνοπτικά.

Είναι εκείνος, που χρησιμοποιεί ψευδώς τον τίτλο του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Προπονητών, παριστάνοντας τον Γραμματέα του συνδέσμου χωρίς πραγματικά να είναι: Επομένως, ψεύδεται χωρίς καμία αιδώ.

Είναι εκείνος, που δεν έχει ούτε δικό του σύλλογο, ούτε δικό του αθλητή: Επομένως, δεν έχει κανένα δικαίωμα να ομιλεί για τους προπονητές και τους αθλητές.

Είναι εκείνος, που όταν ήταν Εθνικός προπονητής, δεν είχε να παρουσιάσει κανένα αξιόλογο έργο, καμία επιτυχία, καμία εξυγίανση του αθλήματος: Επομένως, δεν έχει κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για το άθλημα και τους αθλητές.

Είναι εκείνος, που με τις συκοφαντίες του προσβάλλει θεσμούς-φορείς-προσωπικότητες αλλά και το αξιέπαινο έργο των αθλητών της Εθνικής μας Ομάδας: Επομένως, δεν σέβεται τίποτα και κανέναν.

Είναι εκείνος, που για προσωπικούς του λόγους και κυρίως για να αποπροσανατολίσει τις δικαστικές αρχές από τα πραγματικά αίτια του τραγικού γεγονότος, αμαυρώνει την ψυχή του αδικοχαμένου μας Βασίλη: Επομένως είναι επικίνδυνος και εκπροσωπεί συμφέροντα που μόνο εκείνος γνωρίζει.

Αυτός είναι ο κ. Τριάντης.

Τον παραδίδουμε στην κρίση του αθλητικού κόσμου, και όχι μόνο.

Σε όσους λοιπόν επιχειρούν να μας συκοφαντήσουν, απαντάμε με ξεκάθαρες κι αδιαμφισβήτητες αλήθειες. Ας δώσουμε λοιπόν στα γεγονότα την πραγματική τους διάσταση.

Σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις των αθλητών:

  • Με το πέρας του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων 2022 στην Ιταλία, δόθηκε εντολή από τους ομοσπονδιακούς προπονητές προς τους αθλητές να ξεκουραστούν, αφού πλέον ο στόχος είχε ολοκληρωθεί-επιτευχθεί και δεν θα ακολουθούσαν άλλοι αγώνες για τους αθλητές που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και όχι μόνο, μέχρι την έναρξη του νέου αγωνιστικού έτους 2023, όπου και θα έκαναν τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, όπως επιβάλει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA)
  • Όλοι οι αθλητές τόσο κατά την διάρκεια αλλά και με το πέρας του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δεν ανάφεραν κανένα θέμα υγείας, ενώ σε κάθε περίπτωση σημειώνεται ότι εξετάζονταν καθημερινά στους αγώνες πριν την ζύγιση για τον επόμενο αγώνα τους από τους ιατρούς των αγώνων, όπως συνηθίζεται και επιβάλλεται από το πρωτόκολλο της ΙΒΑ
  • Σε κάθε διεθνή συμμετοχή – διοργάνωση, ο αθλητής/τρια και ο ιατρός της εκάστοτε ομοσπονδίας συμπληρώνουν την υποχρεωτική ιατρική πιστοποίηση (medical certification) τελευταίου τριμήνου, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται εξετάσεις ως προς την υγεία του αθλητή, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας  για τυχόν τραυματισμούς-ασθένειες που πέρασε το τελευταίο διάστημα ο αθλητής και συνυπογράφουν γιατρός και αθλητής, ενώ παράλληλα είναι υποχρεωτικό ο αθλητής να έχει κάνει αιματολογικές εξετάσεις το τελευταίο τρίμηνο για μεταδιδόμενες μολυσματικές παθήσεις (ηπατίτιδα B,C,HIV κ.α.) προκειμένου η οργανωτική επιτροπή E.U.B.C ή  A.B  να επιτρέψει να λάβει μέρος ο αθλητής στους αγώνες
  • Χαρακτηριστικό είναι πως στην τελευταία προπόνηση όπου έλαβε μέρος με την Εθνική ομάδα (3-12-2022) ο αθλητής Βασίλης Τόπαλος (μαζί και με άλλους συναθλητές/τριες του από την Εθνική ομάδα) ο ομοσπονδιακός προπονητής Αρτούρ Μικαελιάν, τους τόνισε πως βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο και θα πρέπει να χαμηλώσουν προπονητικούς ρυθμούς έως ότου γίνει η έναρξη της επόμενης αγωνιστικής χρόνιάς, καθώς επίσης  θα πρέπει να πραγματοποιήσουν τις ιατρικές εξετάσεις για την  ανανέωση του διεθνές δελτίου
  • Είχε σταλεί ενημέρωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας προς τους συλλόγους για τις ιατρικές εξετάσεις των αθλητών τους.

 

Σχετικά με την προετοιμασία των αθλητών και την αγωνιστική επιβάρυνση:

  • Δεν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που να επιβάλει ποιος είναι ο αριθμός αγώνων που πρέπει να συμμετάσχει ένας αυριανός πρωταθλητής Ευρώπης παίδων σε ένα διάστημα προετοιμασίας εννέα μηνών, Ιανουάριος 2022 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022, όπου και η έναρξη πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εν προκειμένω πάντως διευκρινίζεται ότι ο αθλητής Βασίλης Τόπαλος συμμετείχε το παραπάνω διάστημα σε 15 αγώνες {τρία διεθνή τουρνουά, 12 αγώνες, 10 δέκα νίκες – 2 δύο ήττες, και σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου και οι τρείς αγώνες του τελείωσαν με διακοπή στον πρώτο γύρο υπέρ του}.
  • Για να λάβει μέρος ένας αυριανός πρωταθλητής Ευρώπης θα πρέπει να έχει κάνει αντίστοιχη προετοιμασία και αγώνες, όπως κάνει ο κάθε αθλητής για ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων, καθώς έχει  να αντιμετωπίσει αθλητές όπου μόνο στην χώρα τους, στο αντίστοιχο πρωτάθλημά που αγωνίζονται μαζί με τα προκριματικά πραγματοποιούν 8-10 αγώνες ετησίως και όχι μόνο, επίσης συμμετέχουν σε πάνω από τρία διεθνή τουρνουά ή και εγχώρια. Επομένως με τέτοιο συντελεστή δυσκολίας και ανταγωνισμό  προκειμένου να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα των αθλητών μας πρέπει να είμαστε αντάξιοι, ανταγωνιστικοί, προετοιμασμένοι των απαιτήσεων ενός πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, και να γίνει ο κατάλληλος προπονητικός-αγωνιστικός  σχεδιασμός
  • Για παράδειγμα, ο αθλητής από το Αζερμπαϊτζάν GASIMZADE MAHAMMADALI,  χρυσός στην κατηγορία των 57 k.g  junior στο αντίστοιχο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2022, πραγματοποίησε 25 αγώνες και δεν είναι ο μόνος  {στο ίδιο πανευρωπαϊκό έλαβε μέρος και  ο Τόπαλος Βασίλης 15 αγώνες πριν το πανευρωπαϊκό σε εννέα μήνες και 5 αγώνες στο πανευρωπαϊκό}
  • Επίσης να σημειωθεί πως ένας πολύ καλός αθλητής που λαμβάνει μέρος σε διεθνή τουρνουά συμμετέχει σε τρείς με τέσσερις αγώνες σε κάθε τουρνουά. Αυτό σημαίνει ότι ένας πρωταθλητής Ευρώπης με την συμμετοχή του σε τρία διεθνή τουρνουά φθάνει τους 10-12 αγώνες συν τους αγώνες στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα ξεπερνάει τους 15, συν 5 αγώνες στο πανευρωπαϊκο, αγγίζουν τους 20. Όπως και έγινε με τους περισσότερους  μενταλίστ  του πανευρωπαϊκού.

Είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο της πυγμαχίας αυτά που παραθέτουμε, αλλά όπως αναφέραμε ανωτέρω, οφείλουμε να παραθέσουμε δημοσίως τα πραγματικά γεγονότα, και επιδιώκουμε οριστικά να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους αλλά και να βάλουμε οριστικά στην θέση τους και όλους εκείνους που ουδέν γνωρίζουν και ουδόλως ασχολούνται με την πυγμαχία και την προετοιμασία των αθλητών, αλλά είναι λαλίστατοι εκστομίζοντας ψεύδη και αποπροσανατολιστικά επιχειρήματα για τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου αμαυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη και την ψυχή του, άλλα και τις μεγάλες και σπουδαίες επιτυχίες του, ενώ σε εκείνες τις πραγματικά ένδοξες στιγμές, ήταν αδιάφοροι, μουγκοί και εξαφανισμένοι.

Όλοι οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές, είμαστε πιστοποιημένοι με δίπλωμα Α κατηγορίας,  τηρούμε αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (IBA), δίνουμε καθημερινά αγώνες, ορισμένες φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες για το καλό της πυγμαχίας και πρωτίστως για το καλό των αθλητών μας. Όλοι οι αθλητές μας είναι υγιέστατοι και τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας, τα ιατρικά και προπονητικά πρωτόκολλα.

Έχουμε καταφέρει, όλοι μαζί, Ομοσπονδία, προπονητές, αθλητές, να είμαστε μια οικογένεια, πράγμα το οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο ότι για πρώτη φορά ήρθαν στην Πατρίδα μας συνολικά 17 πανευρωπαϊκά και 2 Παγκόσμια μετάλλια μέσα σε ένα χρόνο, κατατάσσοντας την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο κόσμος της πυγμαχίας θρηνεί για τον άδικο χαμό του χρυσού πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Τόπαλου. Θα ζει για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Όλοι μας, Ομοσπονδία, προπονητές και αθλητές, έχουμε χρέος και ευθύνη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για εκείνον και τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει.

Ως Ομοσπονδιακοί Προπονητές δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώσει την προσπάθειά μας.  Η δική μας απάντηση στα ξεπερασμένα συστήματα του παρελθόντος, είναι η επιμονή, η υπομονή και η αγάπη μας για την πυγμαχία, είναι  η αποφασιστικότητά μας να παλεύουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος των αθλητών μας.

Συκοφαντίες, ψέματα και λάσπη ΔΕΝ χωρούν πια στην Ελληνική Πυγμαχία!

Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη καθώς έχουμε κινηθεί νομικά και σύντομα ο «αυτοανακηρυγμένος», «Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών» κ. Χρήστος Τριάντης θα λογοδοτήσει για τα κραυγαλέα ψεύδη και τις αήθεις και ανυπόστατες κατηγορίες του.

 

 

ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

 

ΜΙΚΑΕΛΙΑΝ ΑΡΤΟΥΡ

ΝΤΟΥΜΑΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΚΑΒΕΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΚΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΟΥ ΑΡΗΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΣΕΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντίθετη η ΕΟΕ με το ενδεχόμενο μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

 

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέδωσε δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου γνωστοποίησε πως έγινε ομόφωνα δεκτή η εισήγηση του Προέδρου κ. Σπύρου Καπράλου και είναι αντίθετη στο εν λόγω ενδεχόμενο που αφορά την Ολυμπιάδα της γαλλικής πρωτεύουσας το 2024.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κατά την εισήγησή του, ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καπράλος, ανέφερε: «Η Ελλάδα συμμετείχε σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αναβίωσή τους και μετά, δεν συμμετείχε σε κανένα μποϊκοτάζ στη σύγχρονη ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και σέβεται τον Ολυμπιακό Καταστατικό Χάρτη. Ο αθλητισμός και ο Ολυμπισμός δεν πρέπει να σχετίζονται με την πολιτική και ενδεχόμενο μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων, θα πλήξει κυρίως τους αθλητές που προετοιμάζονται σκληρά για να πραγματοποιήσουν το μεγάλο τους όνειρο, που είναι η συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Είμαστε λοιπόν αντίθετοι σε κάθε διάκριση μεταξύ των αθλητών».

Αναλυτικά η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε:

Την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο μποϋκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».
Να συνεχιστούν οι κυρώσεις προς τη Ρωσία και τη Λευκορωσία, που έχει αποφασίσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και το παγκόσμιο Ολυμπιακό κίνημα.

Να συνεχιστεί και να ενταθεί η αλληλεγγύη προς τους Ουκρανούς αθλητές και την Ουκρανική Ολυμπιακή κοινότητα προκειμένου μεταξύ άλλων να υπάρξει μια ισχυρή Ουκρανική Ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» και «Μιλάνο Κορτίνα 2026».
Η πιθανή επαναφορά των αθλητών από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία να γίνει υπό αυστηρούς όρους για τη συμμετοχή τους όπως αυτοί αναφέρονται και στη δήλωση της ΔΟΕ της 25ης Ιανουαρίου 2023.

Τέλος η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι σύμφωνη με τη μη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2023 στην Κρακοβία της Πολωνίας.//

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με στόχο την τετράδα ο Πανιώνιος

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

 

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι Νεοσμυρνιώτες αντιμετωπίζουν σήμερα (08/02) στις 17:00 τη ρουμανική Οραντέα για τα προημιτελικά του EuroCup Ανδρών με το αβαντάζ των πέντε τερμάτων του πρώτου αγώνα, έχοντας ως βασικό στόχο την πρόκρισή τους στους “4” της διοργάνωσης. 

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Πανιώνιος την προηγούμενη εβδομάδα πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, καθώς επικράτησε στα προημιτελικά του EuroCup Πόλο Ανδρών με 10-5 επί της ρουμανικής Οραντέα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και πλέον θα κληθεί να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, για να εξασφαλίσει το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Νεοσμυρνιώτες ρίχνονται στη “μάχη” στις 17:00 στην έδρα των Ρουμάνων και έχουν σίγουρα το “πάνω χέρι”. Υπενθυμίζεται πως η δεύτερη ελληνική ομάδα της διοργάνωσης, ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα αγωνιστεί με τη Γαλατασαράι σήμερα (08/02) λόγω των καταστροφικών σεισμών στη νότια Τουρκία. //

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
ΜΠΑΣΚΕΤ4 λεπτά ago

Ο “ρέκορντμαν” Τζέιμς στην κορυφή του Top-10 (video)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 λεπτά ago

Στην Εθνική Βελγίου ο Τεντέσκο

ΚΟΣΜΟΣ8 λεπτά ago

Σεισμός στην Τουρκία: Αγωνία για την ελληνική «Μόνα Λίζα» στο Μουσείο Ψηφιδωτών του Ζεύγματος

ΘΕΣΣΑΛΙΑ9 λεπτά ago

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Οργανώνουμε τώρα την Αλληλεγγύη – Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας

LIFESTYLE13 λεπτά ago

Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ από το τραγούδι της σειράς «Σ’ ευχαριστώ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 λεπτά ago

Stop Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην αποκομιδή απορριμμάτων στις οδούς αρμοδιότητας της περιφέρειας

ΕΛΛΑΔΑ21 λεπτά ago

Θεσσαλονίκη: Σε σταθερό επίπεδο το ιικό φορτίο των λυμάτων, σύμφωνα με την έρευνα του ΑΠΘ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ25 λεπτά ago

Αντίθετη η ΕΟΕ με το ενδεχόμενο μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

OIKONOMIA29 λεπτά ago

Κρασί: Προ των πυλών το πρόγραμμα για τη νέα περίοδο

ΚΟΣΜΟΣ31 λεπτά ago

Σεισμός Τουρκία: Αναζητούν τους συγγενείς τους, ελέγχοντας ένα προς ένα τα πτώματα

LIFESTYLE5 ημέρες ago

«Λες ”πόσο χρόνο έχω; Μπορεί να είναι ένα Πάσχα”» – Ραγίζει καρδιές η Μπακογιάννη για την υγεία της

MEDIA6 ημέρες ago

«Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη: καλεσμένος ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 00:10

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Στα προηγούμενα Survivor έκαναν όργια… όλων των ειδών στο νοσοκομείο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Βόλος: Εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα η 23χρονη και η οικογένειά της μετά το επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού – Όλα όσα υποστηρίζει ο 45χρονος

ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες ago

Τσικνοπέμπτη: Πότε θα τσικνήσουμε και πότε πέφτει η Καθαρά Δευτέρα

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Πάολα: Το μήνυμα της τραγουδίστριας μέσα από το νοσοκομείο

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Πάμελα Άντερσον – Η σύζυγος του Τόμι Λι αντεπιτίθεται: «Δεν θα νοιαζόσουν, αν πέθαινα»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ7 ημέρες ago

«Το βραχιόλι της φωτιάς»: Ρεκόρ στο ERTFLIX με 1 εκατομμύριο τηλεθεάσεις σε μία εβδομάδα

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ6 ημέρες ago

ΤΗΝΟΣ : ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ -ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΚΑΔΟ

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή