Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, απέστειλε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, για το ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων που άνοιξε η πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στο μήνυμα του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει τα ακόλουθα:

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Ολόκληρος ο Ελληνισμός αποχαιρετά μία ξεχωριστή προσωπικότητα, έναν σπουδαίο άνδρα. Ο Κάρολος Παπούλιας, άνθρωπος με σπάνιο ήθος, συνετός, ορθολογιστής και με πηγαία ευγένεια, υπηρέτησε για δεκαετίες την Ελλάδα, τιμώντας την με υψηλές πράξεις υποδειγματικής αφοσίωσης.

»Αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί με τις ικανότητες, τη συνέπεια, την επιμονή και την απαρασάλευτη προσήλωση του στο καθήκον, καταξίωσαν την παρουσία του σε όλες τις θέσεις που ανέλαβε και σφράγισε στη συνέχεια με την ανεκτίμητη προσφορά του.

Διαβάστε επίσης: Κάρολος Παπούλιας – Ύστατο χαίρε στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διαβάστε επίσης: Σακελλαροπούλου – Αποχαιρετάμε έναν πιστό και ανυστερόβουλο υπηρέτη του τόπου μας

»Για εμάς, τον Ελληνισμό της Κύπρου, υπήρξε συνειδητά σταθερός φίλος, συμπαραστάτης και υποστηρικτής των αγώνων για δικαίωση και επανένωση της χώρας μας.

»Νιώθοντας βαθύτατα ευγνώμονες στο πρόσωπό του, η παρακαταθήκη του ως γνήσιου ευπατρίδη και ακούραστου υπερασπιστή της δημοκρατίας και της ειρήνης, θα καθοδηγεί τον βηματισμό μας στην πορεία του, όσον αφορά την επιτέλεση του δικού μας χρέους απέναντι στον Ελληνισμό.

»Αιωνία σου η μνήμη Πρόεδρε».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr