ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Αναβάθμιση των υποδομών του χιονοδρομικού κέντρου Πηλίου, για να υπάρχει λειτουργία σε 12μηνη βάση
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, είναι από τις υποδομές που έχει χτυπηθεί από την κλιματική αλλαγή και καταγράφονται περίοδοι κατά την διάρκεια του χειμώνα, με ελάχιστες ημέρες χιονοκάλυψης.
Προκειμένου η διαχειρίστρια εταιρεία «Κένταυρον Όρος» να ανταποκριθεί στη εκπλήρωση των στόχων της για την βιωσιμότητα του Χιονοδρομικού, θα προχωρήσει στη κτιριακή αναβάθμιση του ορειβατικού καταφυγίου, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από φορείς, συλλόγους και ιδιώτες για πολλές δράσεις εκτός της χιονοδρομίας, μέθοδος που ακολουθείται σε δεκάδες χιονοδρομικά της Ευρώπης.
Το περιφερειακό συμβούλιο σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να προχωρήσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της διαχειρίστριας εταιρείας για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υποδομών του χιονοδρομικού, ώστε να υπάρχει λειτουργία σε 12μηνη βάση. Διημέρευση, διανυκτέρευση και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για ορειβάτες, αθλητές, περιπατητές, θα προσφέρονται στο καταφύγιο. Η Περιφέρεια θα συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με 301.000 ευρώ, ενώ θα απαιτηθούν 380.000 ευρώ συνολικά.
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΑυτός είναι ο ναός…καβάτζα του κυκλώματος ναρκωτικών με τους Παλαιοημερολογίτες
-
ΥΓΕΙΑ8 ώρες ago«Γέννησε η 40χρονη Ειρήνη Κόκκα – Σπάνιο παγκόσμιο επίτευγμα με δεύτερη εγκυμοσύνη μετά από μεταμόσχευση ωοθηκικού ιστού»
-
LIFESTYLE19 ώρες agoΚατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μια τρυφερή ανάρτηση
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ20 ώρες agoΔείτε εκπληκτικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό Air Show στον Βόλο
-
VIDEO7 ώρες agoΚόντρα & Ρήξη με τον Κυριάκο Βελόπουλο 03/11/2025
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες agoΕπέκταση των Κινητών Ομάδων Υγείας: Αφορά ασφαλισμένους και ανασφάλιστους σε όλη τη χώρα – Οι έξι βασικές κατηγορίες υπηρεσιών που παρέχουν
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΒροχερό ξεκίνημα της εβδομάδας με έντονα φαινόμενα
-
ΚΟΣΜΟΣ21 ώρες agoΣλοβακία: Σύγκρουση δύο τρένων κοντά στη Μπρατισλάβα – Αναφορές για τραυματίες




