Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει τις εργασίες στο γήπεδο Τραχώνων και σειρά πήρε η κατασκευή του στεγάστρου. Εν τω μεταξύ αποκαλύφθηκε και ο λόγος που το γήπεδο πλημμύριζε.

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του Γηπέδου Τραχώνων. Έπειτα από την κατασκευή τού ταρτάν στίβου και την αντικατάσταση όλου του φωτισμού (δίκτυο, καλωδιώσεις, προβολείς) με LED, σειρά έχει η κατασκευή στεγάστρου για τις κερκίδες των θεατών.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο η κατασκευή μεγάλου στεγάστρου, που θα προστατεύει τους θεατές από ήλιο και βροχή, ένα αίτημα που είχαν για πολλά χρόνια όχι μόνο οι φίλαθλοι των Τραχώνων και των υπολοίπων ομάδων, αλλά και οι γονείς των παιδιών που προπονούνται.

Λύθηκε επίσης το «μυστήριο» του πλημμυρίσματος του γηπέδου στις έντονες βροχοπτώσεις! Μετά τη χρήση ρομποτικής κάμερας, που έφερε η Δημοτική αρχή, και ψάξιμο των αγωγών, αποκαλύφθηκε  ότι  οι σχάρες που μαζεύουν τα νερά περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου δεν είχαν συνδεθεί ποτέ με το δίκτυο ομβρίων για να φεύγουν τα νερά! Τώρα, επόμενη εργασία η σύνδεση των αγωγών ομβρίων υδάτων του γηπέδου με το δίκτυο ομβρίων του Δήμου, ώστε να μην πλημμυρίζει το γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Σπάει τη σιωπή του ο σύζυγος της Χάτσινς – Οργισμένος με την συμπεριφορά του Άλεκ Μπάλντγουιν