ΕΛΛΑΔΑ
Ανδραβίδα: Σοκ στο πανελλήνιο από το τετραπλό φονικό – Τι εξετάζουν οι Άρχες

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά χθες το απόγευμα μέσα στο σπίτι τους από το τρίτο παιδί της οικογένειας.
Σοκ από την αγριότητα του πρωτοφανούς εγκλήματος στην Ανδραβίδα όπου μητέρα, πατέρας και τα δύο παιδιά τους 2 και 3 ετών βρέθηκαν νεκροί. Όπως επισημαίνει το ilialive, ο δράστης που τους εκτέλεσε εν ψυχρώ παραμένει για την ώρα άγνωστος.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δράστη και να ξετυλίξουν το κουβάρι της ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε την μικρή κοινωνία της Ανδραβίδας συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού και στον περιβάλλοντα χώρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην άκρη του νήματος.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σύμφωνα με το patrisnews, λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης στο σπίτι, το έργο των Αρχών δεν ήταν ιδιαίτερο εύκολο για αυτό και οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.
Ποιος σκότωσε το ζευγάρι και τα παιδιά
Αρχικά, υπήρχαν αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και αυτοκτόνησε στη συνέχεια.
Ωστόσο, πληροφορίες που μετέφερε χθες το pelop.gr ανέφεραν ότι οι Αρχές φαίνεται πως εξετάζουν και ένα δεύτερο σενάριο, δηλαδή κάποιος ή κάποιοι άλλοι να εισήλθαν στο σπίτι και να δολοφόνησαν για άγνωστο λόγο τα μέλη της οικογένειας.
Μάλιστα, στο πλαίσιο των ερευνών, αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο και αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα με τη μητέρα, τα αδέλφια και τον πατριό του να είναι νεκροί μέσα σε ένα λουτρό αίματος.
Το χρονικό της φρίκης
Το έγκλημα που συνέβη μεσημβρινές προς απογευματινές ώρες στην Ανδραβίδα, την Τετάρτη, συγκλονίζει το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο πατέρας και η μητέρα βρέθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ τα παιδιά στραγγαλισμένα μέσα στο σπίτι.
Η τραγική αποκάλυψη του εγκλήματος, έγινε από το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ηλικίας περίπου 11 ετών, ένα αγοράκι που είχε αποκτήσει η γυναίκα με τον πρώτο σύντροφό της. Το παιδί έλειπε από το σπίτι παίζοντας σε γειτονιά από τις δύο το μεσημέρι περίπου και επέστρεψε λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα. Μπήκε στο σπίτι και αντίκρυσε τους γονείς και τα αδέρφια του νεκρούς. Το παιδί σε κατάσταση σοκ και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί τράβηξε έξω από το σπίτι το μικρότερο αδερφάκι του και άρχισε να καλεί στη γειτονιά σε βοήθεια.
Γείτονες μετέφεραν το μικρό παιδάκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, προκειμένου να προσπαθήσουν οι γιατροί να το επαναφέρουν, όμως φαίνεται πως ήταν νεκρό από ώρα.
Στο σημείο του εγκλήματος έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο έφτασε και η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τα τρία πτώματα στο σπίτι και που μαζί με τους αστυνομικούς σήμερα το πρωί θα βρεθεί ξανά για νέες έρευνες, στο χώρο του σπιτιού, όπου παραμένουν οι σοροί των τριών εκ των τεσσάρων θυμάτων.
Αρχικά είχε αναφερθεί πως πατέρας και μάνα έφεραν χτυπήματα από τσεκούρι ή μαχαίρι, όμως τελικά φαίνεται πως έχουν δεχθεί χτύπημα από πυροβόλο όπλο, ενώ βρέθηκαν και κάλυκες.
Το 11χρονο παιδί που βρήκε δολοφονημένη την οικογένειά του, μεταφέρθηκε σε γειτονικό κατάστημα για να ηρεμήσει ενώ οι αστυνομικοί των ρώτησαν κάποια πρώτα στοιχεία για την ερευνά τους, ενώ αργότερα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έλαβαν μια πρώτη κατάθεσή του.
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και στη γύρω περιοχή αναζητώντας κάποιο όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης ενώ προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία και να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη που έφτασε σε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα, αναζητώντας παράλληλα τα κίνητρα που οδήγησαν στην πράξη αυτή.
Γράψτε το σχόλιό σας



Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Μάκης Καψάλης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Υπέστη έμφραγμα
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago
Οδηγός αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και σκότωσε πατέρα τριών παιδιών στο Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε ο 69χρονος επιχειρηματίας Στάθης Μόκας από Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
ΣΚΙΑΘΟΣ-ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ1 ημέρα ago
Αραχωβα -Το Λαογραφικο Μουσειο Ανακοινωνει Την Εναρξη Των Εργασιων Ψηφιοποιησης Του Ιστορικου Αρχειου
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ3 ημέρες ago
Τα ιδιαίτερα γλυπτά του Ν. Μάνεση στα Λευκά Όρη – Ξυλογλυπτική στα… 1.200 μέτρα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Μια αχτίδα ελπίδας για τον 20χρονο Γεράσιμο από τον Βόλο, ο οποίος δίνει τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Εξαπατήθηκε 21χρονη από τη Νέα Αγχίαλο,μέσα από μία αγγελία- Έκαναν ΄΄φτερά΄΄ τα «Λεφτά στο Λεπτό»