Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Πάτσης: Αγόραζε κόκκινα δάνεια, αλλά αιτούνταν ρύθμιση χρεών για να γλιτώσει την κατάσχεση

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Την ώρα που αγόραζε κόκκινα δάνεια, έχοντας στην κατοχή του τρεις off shore ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης με δικαστικές προσφυγές επιχειρούσε να μπει σε καθεστώς ρύθμισης των χρεών του.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσφυγή το 2017 και 2018

Ο Ανδρέας Πάτσης ενώ αγόρασε μέσω εταιρειών «κόκκινα δάνεια» 63 εκατ. στην τιμή των 4,3 εκατ, με τραπεζικό δανεισμό από την τράπεζα της οποίας αγόραζε κόκκινα δάνεια, την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reader, προσέφευγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας να ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμισης των οφειλών του ώστε να μην προχωρήσει η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της ακίνητης περιουσίας του!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στις 16 Φεβρουαρίου 2018 ο κ. Πάτσης κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση για να ενταχθεί η δικηγορική εταιρεία του και ο ίδιος ως συνοφειλέτης στις προβλέψεις του Ν. 4469/2017, της εξωδικαστικής δηλαδή διαδικασίας για τη συνολική και μακροπρόθεσμη ρύθμιση των οφειλών επιχειρήσεων προς τους πιστωτές τους.

Προηγουμένως, τον Αύγουστο του 2017, η «Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες-Δικηγορική Εταιρεία» είχε υποβάλει αίτηση υπαγωγής της στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης των χρηματικών οφειλών της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Ο κύκλος εργασιών της δικηγορικής εταιρείας του βουλευτή πριν την υποβολή της αίτησης ανήλθε σε 2.059.645,69 ευρώ και οι συνολικές υποχρεώσεις της έναντι των πιστωτών της ανέρχονταν σε 1.075.451,69 ευρώ.

Το 2018 ολοκληρώθηκε υη εξωδικαστική διαδικασία

Με την αρχική πρόταση, -αναφέρει το Reader- που υπέβαλε η αιτούσα εταιρεία για τον τρόπο ρύθμισης των οφειλών της, ανέφερε ότι στις 31.12.2016 παρουσίαζε οφειλές ύψους 1.114.534,39 ευρώ ενώ με μεταγενέστερη πρόταση, μετά από σχετικό συμψηφισμό των οφειλών της προς την ΑΑΔΕ και τη σχετική διαγραφή των οφειλών της προς αυτή, σημείωνε ότι η πρόταση της δε συμπεριλαμβάνει οφειλές σε μικρούς πιστωτές και εργαζόμενους, που στο σύνολο τους δεν ξεπερνούσαν το 15% της συνολικής οφειλής της.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του 2016 οι οφειλές της δικηγορικής εταιρείας του Ανδρέα Πάτση ανέρχονταν σε: α) 191.905,08 ευρώ προς τον ΕΦΚΑ, β) 414.991,62 ευρώ προς εταιρεία δικαστικών επιμελητών, γ) 45.653,98 προς δεύτερη εταιρεία δικαστικών επιμελητών και δ) 38.841,87 ευρώ προς δικαστικό επιμελητή. Από τους 4 παραπάνω πιστωτές στην πρόταση της εταιρείας ανταποκρίθηκαν οι 3. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΕΦΚΑ ζήτησε από την πλευρά του την εξόφληση του συνολικού ποσού της απαίτησης του χωρίς καμία διαγραφή προσαυξήσεων ή τόκων υπερημερίας σε 120 δόσεις. Η δικηγορική εταιρεία αντιπρότεινε την καταβολή των οφειλών, που είχαν δημιουργηθεί και βεβαιωθεί στις 31.12.2016 σε 120 δόσεις με διαγραφή ωστόσο κατά 85% των νόμιμων προσαυξήσεων, τελών καθυστέρησης και λοιπών επιβαρύνσεων.

Η εξωδικαστική διαδικασία ολοκληρώθηκε με την υπογραφή στις 22 Ιανουαρίου 2018 της σύμβασης αναδιαρθρωσης οφειλών, στην οποία καταγράφονταν οι οφειλές των πιστωτών με τα αντίστοιχα ποσοστά επί της συνολικής οφειλής και ο τρόπος αποπληρωμής. Μετά την κοινοποίηση της σύμβασης σε όλους τους πιστωτές ο ΕΦΚΑ υπέβαλε ένσταση επικαλούμενος 3 λόγους, βάσει των οποίων παραβιάζονταν, κατά τους ισχυρισμούς του, οι διατάξεις του Ν. 4469/2017.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, από την πρόταση της δικηγορικής εταιρείας «προκύπτει ότι γίνεται αναφορά της βιωσιμότητας της 1ης αιτούσας, όπως εκτιμάται από τις αναμενόμενες ταμειακές ροές, περαιτέρω αναφέρεται η εκτιμώμενη αξία ρευστοποίησης των ακινήτων των συνοφειλετών, πλην όμως δεν αναφέρεται το ποσό, που προτείνεται να καταβάλει η 1η αιτούσα στον ΕΦΚΑ, αναφέροντας μόνο ότι πρόθεση της είναι να συμπεριληφθεί στη ρύθμιση, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό από την οφειλή προς το ΙΚΑ (ήδη ΕΦΚΑ)».

Περαιτέρω, ενώ αναφέρεται ο τρόπος εξόφλησης της απαίτησης της πιστώτριας…, «ουδέν αναφέρεται ως προς την εξόφληση των απαιτήσεων της πιστώτριας…, ούτε και για την απαίτηση του μη συμμετέχοντα πιστωτή… . Επομένως από τις παραπάνω προϋποθέσεις του νόμου, η πρόταση, που υπέβαλε η 1η αιτούσα δεν πληροί τις υπό γ΄ και δ΄. Παρόλ’ αυτά από την καταστρατήγηση της παραπάνω διάταξης η βλάβη, που τυχόν προκλήθηκε στον ΕΦΚΑ από την παραπάνω παραβίαση, δεν προκύπτει ότι δεν αποκαταστάθηκε αφού ο ίδιος έκανε την πρόταση του, επί της οποίας η 1η αιτούσα έκανε αντιπρόταση, την οποία είχε τη δυνατότητα να την καταψηφίσει, όπως και έκανε κατά τα ανωτέρω».

Στα 151.130 ευρώ η αξία της ακίνητης περιουσίας του

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα στοιχεία της περιουσιακής του κατάστασης, τα οποία επικαλέστηκε ο Ανδρέας Πάτσης στην αίτηση του, η αξία της ακίνητης περιουσίας του το διάστημα εκείνο ανερχόταν σε 151.130 ευρώ. Οπότε σε περίπτωση αναγκαστικής εκτέλεσης για τις οφειλές στον ΕΦΚΑ «θα επιτυγχανόταν πλειστηρίασμα, που θα υπολειπόταν των 151.130 ευρώ, που αποτελεί τη συνολική αγοραία αξία των ακινήτων του με αποτέλεσμα ο ΕΦΚΑ να λάμβανε συνολικά ποσό μικρότερο της συνολικής του απαίτησης αλλά και μικρότερο του ποσού των 181.566,57 ευρώ, που συμφωνήθηκε να του καταβληθεί με την ένδικη σύμβαση αναδιάρθρωσης».

Αναφορικά δε, με τους υπόλοιπους πιστωτές, «σε περίπτωση αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος των συνοφειλετών αυτοί από τις απαιτήσεις τους δε θα λάμβαναν τίποτα, λόγω του προνομίου του ΕΦΚΑ».

Συνεπώς, το δικαστήριο αποφάσισε ότι «η ένδικη σύμβαση είναι συμβατή κατά το περιεχόμενο της με τους υποχρεωτικούς κανόνες του νόμου καθώς με αυτή δεν προκαλείται χειροτέρευση της θέσης των πιστωτών σε σχέση με το αν ακολουθείτο η αναγκαστική εκτέλεση αλλά και περαιτέρω η αποπληρωμή των οφειλών της αιτούσας προς τον ΕΦΚΑ προβλέπεται να γίνει σε 120 δόσεις ανά μήνα, τα δε ποσά των δόσεων υπερβαίνουν τα 50 ευρώ», επικυρώνοντας τελικά τη σύμβαση αναδιάρθρωσης οφειλών της δικηγορικής εταιρείας του Ανδρέα Πάτση με την απόφαση να δημοσιεύεται στις 31 Ιανουρίου 2019, καταλήγει το δημοσίευμα του Reader.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Οικονόμου: «Μετά την άνοιξη οι εκλογές»

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξη του μίλησε εφόλη της ύλης, ενώ έκανε λόγο και για τις εκλογές. Μετά την άνοιξη προσδιόρισε το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λέγοντας ότι θα γίνουν «όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Έχουμε το γεγονός ότι θα γίνει μια εκλογική αναμέτρηση που δε θα βγάλει κυβέρνηση εξαιτίας της μεθόδευσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη νάρκη της απλής αναλογικής. Από την άνοιξη και μετά κανείς μπορεί να περιμένει τις εκλογικές διαδικασίες. Η ΝΔ έχει πει καθαρά ότι θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου για αυτοδυναμία ώστε να λαμβάνονται γρήγορα και ουσιαστικά αποφάσεις», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης: Οικονόμου προς ΣΥΡΙΖΑ: Απαντάμε με τη θεσμική θωράκιση της ΕΥΠ

«Κανέναν δε συμφέρει μια νέα γενιά κόκκινων δανείων»

Στο πεδίο της οικονομίας, κάλεσε το τραπεζικό σύστημα να πράξει ό,τι απαιτείται για να μη δημιουργηθεί μια νέα γενιά κόκκινων δανείων και επανέλαβε πως η κυβέρνηση αναμένει τις προτάσεις των τραπεζών μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

«Κανέναν δε συμφέρει μια νέα γενιά κόκκινων δανείων, την οικονομία ούτε το τραπεζικό σύστημα. Περιμένουμε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις από το τραπεζικό σύστημα… Πρέπει να κάνουμε ο καθένας από την πλευρά του ό,τι απαιτείται, και αυτή την ώρα οι τράπεζες πρέπει να συνεισφέρουν σημαντικά ώστε να μη δημιουργηθεί νέα γενιά κόκκινων δάνειων λόγω της αντικειμενικής δυσκολίας της διεθνούς ανόδου των επιτοκίων», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε πως είναι προς το συμφέρον όλων να βρεθεί λύση λέγοντας: «Να κάνουμε ό,τι απαιτείται ο καθένας για να μη δημιουργηθεί μια γενιά κόκκινων δανείων εξαιτίας μιας δυσμενούς διεθνούς εξέλιξης. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι έχει την τεχνογνωσία, και κυρίως την πολιτική βούληση, να πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθεί αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη».

Για τα ελληνοτουρκικά

Σχολιάζοντας εξάλλου τις δηλώσεις του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ για «μπλόκο» στα τουρκικά F-16 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε «να τα πείτε σε όσους πανηγύριζαν ότι δήθεν κατάφερε η Τουρκία και ο Ερντογάν να ξεμπλοκάρει το πρόγραμμα των F-16». «Αφενός έχουμε φροντίσει να διευρύνουμε την απήχηση των θέσεών μας και να αποδομούμε τα παρανοϊκά επιχειρήματα της άλλης πλευράς, τη διαστρέβλωση διεθνούς νομιμότητας, από την άλλη ενισχύουμε την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας».

Όπως επισήμανε, η Ελλάδα είναι μέρος της Δύσης, δεν είναι μέρος του προβλήματος, όσο επιμένει η Τουρκία στις αδιάλλακτες θέσεις της τόσο αναδεικνύεται ο ρόλος της Ελλάδας στην περιοχή χωρίς να υποχωρεί ούτε εκατοστό από τα κυριαρχικά της δικαιώματα που εδράζονται στο διεθνές δίκαιο.

«Έχουμε την πολιτική ισχύ, άλλα και την αποτρεπτική ισχύ, να χαράζουμε το δρόμο μας όπως εμείς εκτιμούμε ότι συμφέρει την πατρίδα δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η δικαιοσύνη απαιτείται να κάνει γρήγορα τη δουλειά της»

Σχολιάζοντας νέα δημοσιεύματα για τις παρακολουθήσεις έκανε λόγο για επίμονη αναπαραγωγή ανυπόστατων ισχυρισμών, προσθέτοντας ότι «περισσεύει η μυθοπλασία».

«Η δικαιοσύνη απαιτείται να κάνει γρήγορα τη δουλειά της, και η κυβέρνηση θεσμικά έρχεται να αντιμετωπίσει μια σειρά σοβαρών παθογενειών για τη λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών και να καταστήσει την Ελλάδα πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα υπάρχει καθολική απαγόρευση χρήσης λογισμικών παρακολούθησης» σημείωσε.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάιφ στάιλ κατά πολιτικής; | in.gr

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τι γύρευε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού; Θα αναμετρηθεί η λάιφ στάιλ εκδοχή της πολιτικής με τη βαριά πολιτική ατζέντα στις προσεχείς εκλογές; Η συζήτηση άνοιξε εκ νέου με τους γνωστούς μανιχαϊσμούς. Και τα γνωστά σχήματα. Συνέχεια δε μιας άλλης επίσης εξελισσόμενης αντιπαράθεσης: θα κατέβουν σελέμπριτι μη πολιτικοί στα ψηφοδέλτια των κομμάτων και εις βάρος της ουσίας των δύσκολων ημερών; Η όλη αντιπαράθεση είχε καταγραφεί ήδη στον προεκλογικό αγώνα του 2019 όπου τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Αν τότε υποτιμήθηκε ή και σατιρίστηκε η όλη στάση του κυρίως από τον συριζαϊκό αλγόριθμο των κοινωνικών δικτύων, η επίσκεψή του Σάββατο μεσημέρι στην (καλή) Ναταλία Γερμανού βύθισε σε σκέψεις τα πολιτικά στρατόπεδα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πρώτον, αν η κίνηση ήταν στοχευμένη – και άρα πολιτική. Εδώ το ρεπορτάζ λέει για εβδομαδιαία έρευνα από μεριάς Μεγάρου Μαξίμου σε ειδικά εκλογικά κοινά, σε ηλικιακές ομάδες, σε γεωγραφικές ενότητες. Εκ των ποιοτικών δεδομένων που «πονοκεφαλιάζουν» την κυβέρνηση είναι η δυσκολία της ΝΔ να φτάσει στα πιο νεανικά κομμάτια αλλά και στο πιο δυναμικό κοινό των γυναικών.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Απαντά στην κριτική για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Έχω καλέσει κι άλλον πολιτικό αρχηγό, ξέρει εκείνος…»

Προσφάτως ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με σχόλιο στο Luben, κλασική εστία σάτιράς του. Η επίσκεψή του στο μέσο λαϊκό σπίτι Σάββατο μεσημέρι μέσω της εκπομπής της Ναταλίας έχει και τέτοιες λοιπόν στοχεύσεις. Αν και από μεριάς κυβέρνησης δεν δέχονται την κατηγορία πως η Επικοινωνία έχει υποκαταστήσει την Πολιτική. Οπως αποσαφηνίζουν σε όλους τους τόνους και το μεταρρυθμιστικό έργο εξελίσσεται και νόμοι έρχονται στη Βουλή και τα πράγματα προχωρούν και δεν αναιρούνται από μια συνέντευξη.

 

Η θετική ατζέντα

Από την άλλη βέβαια όχθη, η κριτική που γίνεται είναι πως σήμερα ο Μητσοτάκης και οι επιτελείς του, διά χειρός Σταν Γκρίνμπεργκ, ιεραρχούν μόνον τη θετική ατζέντα και βάζουν κάτω από το χαλάκι της Επικοινωνίας τη «δεξιά πολιτική τους». Συμπλήρωμα μιας σκληρής κυβέρνησης που σήμερα διαλύει το ΕΣΥ ή βυθίζει στην κρίση την κοινωνία με την ακρίβεια είναι η αντεστραμμένη εικόνα της, λένε όσοι σήμερα αντιπολιτεύονται τον Μητσοτάκη εξ αριστερών. Βέβαια η εικόνα του στη Ναταλία πυροδότησε και μια ενδότερη κουβέντα στον βασικό αντιπολιτευτικό πόλο για τα όρια της δικής τους Επικοινωνίας και εικόνας. Στον ΣΥΡΙΖΑ η κουβέντα αυτή πάει πλάι με το πόσο πειστικοί είναι και αν σε κάτι συμφωνούν όλα του τα ρεύματα είναι πως αν έχουν σχέδιο και αν φτάνει αυτό στην κοινωνία, χαλάλι και το λάιφ στάιλ. Το τελευταίο, η πιο pop εικόνα βέβαια των πολιτικών, έχει μεταβληθεί ακόμη και σε σχέση με τη μάχη του 2019.

Σήμερα όλο και περισσότερο οι πολιτικοί έχουν παραδοθεί στο Instagram, ενώ ενημερώνουν μέσω viber και πλάι στους πατροπαράδοτους τρόπους όπως οι συναντήσεις ή τα «λουτρά πλήθους» σε καφενεία και λαϊκές αγορές. Μπούμερ στρατηγική θα αναρωτιόταν κάποιος; Κοινώς, μήπως αποκομμένοι ηλικιακά και γενεακά πολιτικοί αναζητούν τρόπους για να «κάτσουν με τη νεολαία» ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνονται ούτε έτσι αρεστοί;

Η προσέλκυση των νέων ψηφοφόρων για τις επερχόμενες κάλπες είναι το μεγάλο κλειδί για όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Μια ανάγνωση θέλει τους 17άρηδες ακόμη και δυνητική ομάδα ανατροπής των συσχετισμών – αν φτάσουν στην κάλπη. Η στρατηγική της στέγης από την κυβέρνηση επίσης δεν είναι μια αμελητέα ή τυχαία επιλογή και αφορά ακριβώς το νεανικό κοινό που έχει πρόβλημα με τα ενοίκια ή την αγορά σπιτιού. Βέβαια, πλάι σε αυτά που είναι hard politics οι ειδικοί πάντα υποσημειώνουν την ανάγκη και τη χρησιμότητα της εικόνας. Κι εδώ έρχονται οι διαφορετικές σχολές. Τα κοινωνικά δίκτυα και οι μοντέρνες μέθοδοι από τη μία. Η κλασική τηλεόραση και η παλιά σχολή από την άλλη.

Μεικτή τεχνική

Ο Μητσοτάκης φαίνεται πάντως να ακολουθεί μια μεικτή τεχνική. Προσφάτως πόσταρε και στο fb, που πάντως ως μέσο δεν διανύει ακριβώς τη νεότητά του, αλλά που κλασικά αφορά ένα πιο πολιτικό κοινό. Επιλέγει όμως και την τηλεόραση. Το ερώτημα είναι καθώς ο εκλογικός χρόνος πυκνώνει αν η Επικοινωνία όντως θα πάρει χώρο σε σχέση με τη βαριά πολιτική συζήτηση. Η απαξία του εκλογικού κοινού για τα κόμματα, οι χαλαροί δεσμοί με αυτά, επιτείνουν έναν άλλο δρόμο όπου το ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο θα εναλλάσσεται με τη σκληρή πολεμική στην ατζέντα των θεμάτων. Θα ήταν όμως παρακινδυνευμένο να νομίσει κάποιος πως η όποια σκληρή αντιπαράθεση θα σβηστεί κάτω από φιλτραρισμένα χαμόγελα στο Instagram. Συχνά το ένα δεν αναιρεί το άλλο και μέλλει να μάθουμε αν η εκλογική μάχη θα κριθεί στα κοινά κάδρα με μαγείρους, σελέμπριτι και αστρολόγους ή κάτω από τα κλασικά πολιτικά μπαλκόνια.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Σοκ στην Σκιαθο 37χρονη έγκυος εχασε το 9 μηνών μωρό της στην εντατική η ίδια σε κρίσιμη κατάσταση

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας: Τη θέλω κοντά μου αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Αποκαλύψεις – φωτιά από την Τζούλια Νόβα: «Στον Τροχό της Τύχης όλοι ξεσπούσαν σε εμένα, έγινε κάτι και…» (vid)

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Πρώην παίκτης ριάλιτι: «Ήμουν ο πιο επιτυχημένος άνδρας escort με 1.000€ την βραδιά, είχα πελάτες ηθοποιούς»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ7 ημέρες ago

ΑΡΑΧΩΒΑ: ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Ο Νίκος Παπαδάκης αποκαλύπτει – «Με έπιασε ένας πόνος, είπα ότι αν θα τη βγάλω θα το κόψω»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Έφυγε από την ζωή ο Γιωργος Κόταλης

LIFESTYLE7 ημέρες ago

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -ΑΡΑΧΩΒΑ:Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΚΚΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τα πρώτα χιόνια στα Χανια Πηλιου και στο χιονοδρομικό

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Ο Κώστας Βουτσάς βρέθηκε στην «Παριζιάνα» γιατί ήταν στα «μέλια» με την Έρρικα Μπρόγιερ

Δημοφιλή