ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης: Ήρθε η ώρα να στείλουμε το θέατρο παραλόγου των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι το Συνέδριο του κόμματος προγραμματίζεται για τις 20-22 Μαΐου, αφού στις 8 Μαΐου εκλεγούν οι νέες Τοπικές Οργανώσεις και οι αντιπρόσωποί του.
Mε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, στη πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος από την εκλογή του στην ηγεσία.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι το Συνέδριο του κόμματος προγραμματίζεται για τις 20-22 Μαΐου, αφού στις 8 Μαΐου εκλεγούν οι νέες Τοπικές Οργανώσεις και οι αντιπρόσωποί του. Μέχρι τότε θα γίνουν θεματικά περιφερειακά συνέδρια σ΄όλη την Ελλάδα αρχής γενομένης από τη Θεσσαλονίκη με θέμα το ΕΣΥ.
Ο οικονομολόγος Ηλίας Κικίλιας σύμβουλος της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
«Δεν θα είμαστε κόμμα του Αρχηγού αλλά ένα κόμμα της βάσης», επεσήμανε και ανακοίνωσε ότι ο Ηλίας Κικίλιας, πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ (2009-2013) αναλαμβάνει σύμβουλος στη Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για την οικονομία.
Ανέφερε ακόμη ότι οι 270.000 πολίτες που πήραν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές και τον εξέλεξαν, έδωσαν την εντολή για μια νέα εποχή στη πορεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και η συνεδρίαση της ΚΠΕ είναι το πρώτο βήμα για την αναγέννηση της παράταξης και τη δημιουργία μια νέας σχέσης εμπιστοσύνης με τα πιό ευάλωτα κοινωνικά στρώματα. «Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω σ΄ αυτή την εντολή. Στόχος μας δεν είναι να συντηρήσουμε τις ευνοϊκές δημοσκοπήσεις αλλά να ανατρέψουμε το δικομματισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ πρόσθεσε ότι η δημοκρατική παράταξη θα γίνει ξανά πρωταγωνιστής. «Φιλοδοξώ να γίνουμε η δημιουργικότερη πολιτική δύναμη της Ελλάδας. Στόχος μας η δημοκρατική παράταξη να ξαναμπεί στη καρδιά του ελληνικού λαού. Ήρθε η ώρα αυτή παράταξη να στείλει το θέατρο παραλόγου της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Αυτό που βιώνει η Ουκρανία είναι ότι έπραξε ο Αττίλας στη Κύπρο
«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη καταπάτηση του Διεθνούς Δικαίου που συντελείται στην Ουκρανία. Αυτό που βιώνει η Ουκρανία είναι ότι έπραξε ο Αττίλας στη Κύπρο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την εισβολή της Ρωσίας επικρίνοντας «όσους κρύφτηκαν», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ ανέφερε ότι ο Β. Πούτιν είναι αυταρχικός ηγέτης με αφήγημα αυτοκρατορικού μεγαλείου. Πρότεινε τη συγκρότηση Ευρωπαϊκού Μηχανισμού μετεγκατάστασης των Ουκρανών προσφύγων.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επεσήμανε ότι η ασφάλεια της Ευρώπης χρειάζεται ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη που θα παρεμβαίνει όπου χρειάζεται και κοινή πολιτική εξοπλισμών για τις τρίτες χώρες.
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση
Άσκησε δριμεία κριτική στη κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι προχώρησε άναρχα στην απολιγνιτοποίηση με αποτέλεσμα να εξαρτάται σημαντική η ενεργειακή ασφάλεια της χώρας από το φυσικό αέριο ενώ μίλησε για τραγική διαχείριση στη στήριξη των αυξανόμενων τιμών στην ενέργεια. «Το λεφτόδενδρο της κυβέρνησης είναι αλα κάρτ. Με τη τακτική του κ. Μητσοτάκη οι προμηθευτές ενέργειας κερδοσκοπούν και ζητάμε: Θέσπιση ρήτρας προσαρμογής, φορολόγηση στα υπερκέρδη τους, μείωση του ΦΠΑ κι αύξηση του κατώτατου μισθού στα 750 ευρώ», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Τέλος, έθεσε στο επίκεντρο τη συγκρότηση ενός ισχυρού κοινωνικού πυλώνα με την υιοθέτηση ενός νέου αναδιανεμητικού ρόλου για τη διαγενειακή αλληλεγγύη.
Γράψτε το σχόλιό σας



Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεχμέτ Φατίχ Τζεϊλάν: «Καταστροφική για Ελλάδα και Τουρκία ενδεχόμενη σύγκρουση»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Μια ανοιχτή σύγκρουση Ελλάδας και Τουρκίας θα ήταν «καταστροφική για τις δύο χώρες και το ΝΑΤΟ» δηλώνει στο «Βήμα» ο Μεχμέτ Φατίχ Τζεϊλάν. Ο βετεράνος πρέσβης και πρόεδρος της δεξαμενής σκέψης Ankara Policy Center τονίζει την ανάγκη να αποφευχθεί μια ελληνοτουρκική σύγκρουση και προτρέπει τους συμμάχους να είναι δραστήριοι ώστε να την αποτρέψουν. Αν και, όπως λέει, σημασία έχει «οι δύο χώρες να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους να οδηγηθούν σε σύγκρουση. Οχι να περιμένουν από άλλους. Πρέπει να μάθουμε να διευθετούμε τα προβλήματα μεταξύ μας και όχι να επιτρέπουμε σε άλλους να επεμβαίνουν και κάποιες φορές να ενισχύουν την ένταση».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι υψηλοί τόνοι
Σύμφωνα με τον 65χρονο διπλωμάτη, οι δίαυλοι επικοινωνίας και ο διάλογος πρέπει να παραμείνουν ανοιχτοί. «Είναι προς το συμφέρον και των δύο να μη διακόψουν τον διάλογο. Ζούμε ως γείτονες. Αμφότεροι είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα είναι στην ΕΕ, η Τουρκία είναι υποψήφια χώρα. Αυτό απαιτεί ένα περιβάλλον που οι δύο χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν συνεχώς για οποιοδήποτε θέμα. Πιστεύω ότι οι σκληρές ρητορικές που χρησιμοποιούνται εκατέρωθεν δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα καμίας εκ των δύο χωρών» σημειώνει. Και προσθέτει: «Εάν δεν υπάρχουν συζητήσεις και κοινό έδαφος, θα νιώθετε ότι έχετε μια απειλητική Τουρκία στα ανατολικά σας, ενώ η Τουρκία θα νιώθει ότι έχει μια Ελλάδα που προσπαθεί να της δημιουργήσει προβλήματα και να την απομονώσει».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τουρκία: Ανησυχία για τα ελληνικά F-35 – Είναι σαν ρομπότ, καμία σχέση με τα F-16
Η ελληνική πλευρά, του λέμε, δεν χρησιμοποιεί υψηλούς τόνους, ούτε εξαπολύει προσωπικές και αήθεις επιθέσεις προς τούρκους αξιωματούχους. «Αυτό δεν γίνεται αντιληπτό στην Τουρκία. Η κοινή πεποίθηση είναι ότι η Ελλάδα εκμεταλλεύεται την ένταξή της στην ΕΕ και προκαλεί. Εάν κάποια χώρα από τις δύο χώρες αρχίζει να διαμαρτύρεται για την άλλη χωρίς να γίνει διάλογος, γόνιμος διάλογος, εστιασμένος σε θέματα που έχουν σημασία και για τις δύο χώρες, τότε η ατμόσφαιρα δηλητηριάζεται» συμπληρώνει.
Ο κύκλος της αντιπαράθεσης
Γι’ αυτό εκτιμά ότι η έλλειψη διαλόγου έχει δημιουργήσει αμοιβαίο έλλειμμα εμπιστοσύνης. «Ο,τι λέει ένας ηγέτης ή ένας πολιτικός προσλαμβάνεται διαφορετικά από την άλλη πλευρά. Και αυτό συνεχίζει τον κύκλο της αντιπαράθεσης. Είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ. Πρέπει να βγούμε από αυτόν τον κύκλο. Οι δύο χώρες πρέπει να προχωρήσουν μαζί» λέει συνεχώς ο πρέσβης. Πώς μπορεί να γίνει αυτό ακόμα και όταν οι διαφορές τους… διαφέρουν; Για την Αγκυρα είναι πολλές, για την Αθήνα μία. «Εχουν γίνει 64 γύροι διερευνητικών συνομιλιών. Δεν μπορεί να έχουν επικεντρωθεί μόνο σε ένα ζήτημα. Υπάρχουν και άλλα θέματα στη συζήτηση. Μέσω αυτών των επαφών οι δύο πλευρές μπορούν να εντοπίσουν ποια είναι τα ζητήματα και να τα λύσουν. Υπάρχουν δύο βασικά προβλήματα που πρέπει να διευθετηθούν σε στενή επαφή και εστιασμένο διάλογο: τα ζητήματα που σχετίζονται με το Αιγαίο και φυσικά το Κυπριακό. Αυτά φέρνουν τις δύο χώρες σε αντιπαράθεση μεταξύ τους» υποστηρίζει. «Χρειάζεται επίδειξη αμοιβαίας πολιτικής βούλησης για την επίλυση των ζητημάτων».
Η αποστρατιωτικοποίηση
Σχετικά με την έγερση της αποστρατιωτικοποίησης από πλευράς Αγκυρας και της προσπάθειάς της να τη συνδέσει με το καθεστώς κυριαρχίας των ελληνικών νησιών, κάνει λόγο για «νομική διαμάχη». Η Τουρκία, λέει, αναγνωρίζει την ελληνική κυριαρχία στα νησιά, ωστόσο λόγω «των διεθνών συνθηκών και της τουρκικής ασφάλειας» αυτά πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθούν. «Οι δύο χώρες πρέπει να προχωρήσουν μαζί, αντί να μοιράζουν χάρτες. Αυτό δεν είναι λύση».
Εκτιμά, δε, ότι Αθήνα και Αγκυρα πρέπει να ηγηθούν της ευρύτερης περιοχής επωφελούμενες των αποθεμάτων των υδρογοναναθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο. «Υπάρχει ελπίδα ότι υπάρχουν πολλά κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην περιοχή. Οταν η Ευρώπη αποφασίσει να κόψει το ρωσικό φυσικό αέριο, εάν υπάρχουν οραματιστές ηγέτες σε Τουρκία και Ελλάδα, αυτό μπορεί να γίνει πράξη» επισημαίνει.
Οι εξοπλισμοί
Ο Τζεϊλάν αναφέρεται στο εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας μας, κάνοντας λόγο ότι έχει αυξηθεί. «Η Ελλάδα επενδύει όλο και περισσότερο σε όπλα. Από μια άλλη προοπτική, η Τουρκία κάνει το ίδιο πράγμα. Πού θα μας οδηγήσει αυτό;» διερωτάται.
Στη συνέχεια περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θεωρεί ότι προσεγγίζει η μια πλευρά την άλλη. «Ενας διπλωμάτης στην Αθήνα πηγαίνει στο γραφείο και η κύρια απασχόλησή του είναι τι κάνει η Τουρκία. Εγώ όταν πήγαινα στο γραφείο μου στην Αγκυρα δεν ήταν το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν (σ.σ. εννοεί τι κάνει η Ελλάδα). Σκεφτόμουν τι θα κάναμε στον Καύκασο, στη Μέση Ανατολή, στη Μαύρη Θάλασσα, σε άλλα περιφερειακά ζητήματα περιλαμβανομένων και των σχέσεων με την Ελλάδα. Οι διμερείς μας σχέσεις με την Ελλάδα είναι μόνο μια διάσταση». Παρόμοιο σχόλιο κάνει και για τον ελληνικό Τύπο, λέγοντας ότι ασχολείται συνεχώς με τα τουρκικά πράγματα, ενώ ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός ασχολείται με τα ελληνικά μόνο σε περιόδους κρίσης.
Εξωτερική πολιτική και εκλογές
Επηρεάζεται η τουρκική εξωτερική πολιτική από τις επερχόμενες εκλογές; «Η κοινωνία μας είναι πολύ συναισθηματική. Δεν είμαστε σκανδιναβική χώρα. Οταν πλησιάζουν εκλογές, το κλίμα είναι διαφορετικό. Ιδανικά δεν θα έπρεπε να επηρεάζει τα εθνικά συμφέροντα καμίας χώρας και την εξωτερική πολιτική, αλλά συμβαίνει στις μέρες μας».
Οσον αφορά την έκβαση των εκλογών, παρατηρεί ότι το κυβερνών AKP του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταγράφει μεγάλη απώλεια της υποστήριξης που είχε τα προηγούμενα χρόνια. «Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πώς και πότε θα μεταμορφωθεί η τουρκική εξωτερική πολιτική εάν επικρατήσει η αντιπολίτευση» αναφέρει. «Αλλά αν υπάρχει επιστροφή στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, θα υπάρχει μια διαφορετική ατμόσφαιρα, και στην υλοποίηση της εξωτερικής πολιτικής. Τα πράγματα θα αλλάξουν εάν υπάρχει αλλαγή κυβέρνησης. Θα δούμε μια τουρκική κλασική διπλωματία».
Επαναπροσέγγιση και ΝΑΤΟ
Προ ημερών επισκέφθηκαν την Αγκυρα ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας και ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών. Πώς εξελίσσεται η επαναπροσέγγιση της Τουρκίας με χώρες που μέχρι πρότινος είχε κακές σχέσεις; «Θεωρώ ότι η τουρκική ηγεσία άντλησε τα απαραίτητα μαθήματα από όταν ήταν απομονωμένη στην περιοχή. Αποφάσισε να σπάσει τον κύκλο της απομόνωσης. Η ομαλοποίηση είναι μια διαδικασία που συνεχίζεται» δηλώνει, υπογραμμίζοντας τις απώλειες της χώρας του σε πολιτικό και οικονομικό πεδίο όταν ήταν απομονωμένη.
Τέλος, αποκαλεί «θετική και σημαντική εξέλιξη» το μνημόνιο μεταξύ Τουρκίας, Φινλανδίας και Σουηδίας, που άνοιξε την πόρτα του ΝΑΤΟ στις σκανδιναβικές χώρες. Και αυτό διότι παρέχονται «μια σειρά από σημαντικές διαβεβαιώσεις για την Τουρκία στον αγώνα της κατά της τρομοκρατίας. Εξάλλου, η τρομοκρατία είναι μια επικείμενη και πρωταρχική απειλή για τα μέλη του ΝΑΤΟ όπως και η ρωσική απειλή».
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΒΗΜΑ

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεσαία τάξη: Ξανά στο ραντάρ πολιορκίας του Μαξίμου


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Στα τέσσερα «γαλάζια» σημεία τα οποία συνθέτουν εδώ και εβδομάδες το πολιτικό χαλί που στρώνει η κυβέρνηση μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση – το διακύβευμα της «σταθερότητας», οι λέξεις «συνέπεια-συνέχεια», ο «δίδυμος στόχος» ανακούφισης της κοινωνίας και μη εκτροχιασμού των δημοσιονομικών ορίων και το (νέο) αφήγημα περί «πολιτικού ανθρωπισμού» – προστίθεται η… επιστροφή σε δύο πεδία κλειδιά για το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης: αυτό της μεσαίας τάξης και εκείνο της οικονομίας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τα μεσοστρώματα (ξανα)μπαίνουν εμφατικά στο ραντάρ πολιορκίας του Μαξίμου, καθώς και στον πυρήνα της πολιτικής αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αγωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη να κατοχυρώσει την επιρροή του στον συγκεκριμένο – ρευστό κατά τους πολιτικούς αναλυτές – χώρο.
Διαβάστε επίσης: Ποια είναι και τι ψηφίζει η μεσαία τάξη που στην ποδιά της σφάζονται… Τσίπρας και Μητσοτάκης
Αυτός που, σύμφωνα με τον πρωθυπουργικό «ορισμό», δεν συνδέεται μόνο με εισοδηματικά κριτήρια αλλά περισσότερο με τις προσδοκίες και τις σταθερές αντιλήψεις του – περί κοινωνικού και νοικοκυρεμένου κράτους, ευκαιριών, προόδου, όχι διχασμού ή καθήλωσης.
Η νεοδημοκρατική στρατηγική
Στην πρώτη γραμμή της νεοδημοκρατικής στρατηγικής θα βρίσκονται μέχρι τη στιγμή της εκλογικής αναμέτρησης η συνεχής επικοινωνία θεμάτων οικονομίας και καθημερινότητας των πολιτών με τον Μητσοτάκη εκτός Μαξίμου σε κάθε ευκαιρία.
Επίσης ξεκινά η προβολή νέων δεσμεύσεων και πεπραγμένων για το θέμα των φοροελαφρύνσεων (η βασική προεκλογική αιχμή της ΝΔ το 2019) σε αντιπαραβολή με «την υπερφορολόγηση που επέβαλε λόγω ιδεολογίας» η προηγούμενη κυβέρνηση. Και ακόμη θα επιδιώκονται συνολικές συγκρίσεις των όσων έκανε η κυβέρνηση στο «περιβάλλον διαδοχικών κρίσεων», όπως τονίζεται, απέναντι στα «έργα και ημέρες» της περιόδου διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.
Οι επιπτώσεις της ακρίβειας στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και η απειλή μιας χαλαρής, πρώτης ψήφου όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες είναι αυτά που πιέζουν έντονα το κυβερνητικό επιτελείο, εξού και αναζητεί τρόπους ώστε να κινητοποιήσει εκ νέου ένα ακροατήριο με αντιΣΥΡΙΖΑ «αισθήματα» και σίγουρα να προλάβει ενδεχόμενο αντικυβερνητικό μέτωπο.
Με απαντήσεις «σε όλα» προς την Κουμουνδούρου και με υψηλούς τόνους, η ΝΔ προσβλέπει ουσιαστικά σε συσπείρωση ψηφοφόρων. Επιπλέον, παράλληλα με την επέκταση των παρεμβάσεων για το ηλεκτρικό ρεύμα και τα καύσιμα ώστε να καλύπτουν περισσότερο τη μεσαία τάξη ο Μητσοτάκης φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική πολιτική με την ελπίδα βελτίωσης του κυβερνητικού προφίλ, όπως αναμένεται να αποτυπώσει η αυριανή «μάχη» κορυφής στη Βουλή.
Για «αποστομωτική σύγκριση» μεταξύ της εικόνας της «Ελλάδας του 2022 με την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ» μίλησε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, προτάσσοντας «ουσιαστικές παρεμβάσεις» της ΝΔ, ενώ προσωπικά ο Μητσοτάκης προσπάθησε να μεταφέρει μήνυμα πολιτικής βούλησης για αλλαγές υπέρ του κόσμου της εργασίας.
«Θα γνωρίζουν και οι εργοδότες ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να εκμεταλλευτούν εργαζόμενους», είπε ο Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του σε υποκατάστημα τράπεζας και σουπερμάρκετ όπου εφαρμόζεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας, που καλύπτει σε πρώτη φάση 121.000 εργαζόμενους, ενώ σχεδιάζεται σε βάθος 12μήνου η επέκτασή της σε όλους τους κλάδους.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
COVER STORY3 ημέρες ago
Στην παραλία Κεχρια Σκιαθου ο Σακης Ρουβάς
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
50χρονη από Πτελεό είπε ψέματα και ..αναστάτωσε ολόκληρο χωριό!
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ13 ώρες ago
Βόλος-Πέθανε ο Δημήτρης Πανανός σε ηλικία 72 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πέθανε ο έμπορος αυτοκινήτων Γιάννης Μέκκας από τον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Στα δικαστήρια Βόλου συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε για τρίτη φορά σε δύο εβδομάδες 29χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Αυτός είναι ο Bολιώτης προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Ο Αντωνης Ρέμος απόλαυσε το μπάνιο του στην Μηλινα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Συγκοινωνία Σκιάθου: Αναλυτικά τα νέα δρομολόγια και η κάρτα διαδρομών