Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανησυχία στην εθνική Ελβετίας με την παρουσία επικίνδυνων φιδιών γύρω από το προπονητικό κέντρο στο Σαν Ντιέγκο!

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Σε… αναμμένα κάρβουνα λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 βρίσκονται οι άνθρωποι της εθνικής ομάδας της Ελβετίας λόγω εξωαγωνιστικών περιστατικών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αποστολή της χώρας αποκάλυψε πως το προπονητικό κέντρο στο οποίο έχει καταλύσει η ομάδα στο Σαν Ντιέγκο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έχει περιτριγυρισθεί από επικίνδυνα είδη φιδιών!

Συγκεκριμένα, τόσο πίσω από τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, όσο και πίσω ακριβώς από το γυμναστήριο των αθλητικών εγκαταστάσεων, εμφανίστηκαν φίδια που προκάλεσαν τρόμο και ανησυχία στους ανθρώπους της Ελβετίας.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Σαν Ντιέγκο, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν τέσσερα είδη δηλητηριωδών κροταλιών, με πιο συνηθισμένο εκείνο που ονομάζεται Crotalus helleri.

Περισσότερα Εδω!

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο