Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Αννίτα Ναθαναήλ & Στέλλα Γεωργιάδου: Αγωνία για τις γνωστές Ελληνίδες στις Φιλιππίνες, εγκλωβίστηκαν λόγω του τυφώνα (Βίντεο)

Published

on

annita nathanail stella georgiadou egklovismenes logo tyfona stis filippines.jpg
Η Αννίτα Ναθαναήλ και η Στέλλα Γεωργιάδου ζουν μια δύσκολη περιπέτεια στις Φιλιππίνες, όπου είχαν ταξιδέψει πριν από λίγες ημέρες. Ο υπερτυφώνας Φουνγκ-γουόνγκ προκάλεσε αναβολή στην υπερατλαντική πτήση τους για επιστροφή στην Ελλάδα, ενώ οι δύο Ελληνίδες βρίσκονται σε αναμονή για την επόμενη πτήση. Παρά τη δυσκολία της κατάστασης, και οι δύο τόνισαν ότι τα μέρη που επισκέφθηκαν ήταν σχετικά ασφαλή, όμως η αγωνία για το τι θα επακολουθήσει ήταν συνεχής. Οι δύο γυναίκες μίλησαν στην εκπομπή Happy Day, περιγράφοντας με ειλικρίνεια τα συναισθήματα και τις δυσκολίες που βίωσαν. Το ταξίδι τους, που θα έπρεπε να είναι μια ευχάριστη εμπειρία, μετατράπηκε σε μια περιπέτεια γεμάτη ανασφάλεια και συνεχείς αλλαγές προγραμματισμού.

Διαβάστε: Στέλλα Γεωργιάδου: Έγραφαν ότι παραμορφώθηκα από τις πλαστικές, ενώ δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα

Αννίτα Ναθαναήλ και η Στέλλα Γεωργιάδου: Το καθημερινό άγχος και η αναμονή

Μιλώντας για την εμπειρία τους, η Αννίτα Ναθαναήλ δήλωσε: «Επεισοδιακό το ταξίδι. Τα μέρη που ήμασταν ήταν αρκετά ασφαλή. Μαθαίναμε ότι γινόταν καταστροφή σε άλλες περιοχές. Ήμασταν συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι δεν ξέραμε τι θα κάναμε μετά» Η Στέλλα Γεωργιάδου στην συνέχεια συμπλήρωσε την ίδια εικόνα: «Ευτυχώς, τα μέρη που ήμασταν ήταν αρκετά ασφαλή, μαθαίναμε ότι γίνεται καταστροφή γύρω γύρω στις περιοχές. Τη βλέπαμε και κατά κάποιο τρόπο από το ξενοδοχείο με τα μάτια μας. Φυσικά ήμασταν συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι, δεν ξέραμε τι θα κάνουμε μετά»

Τεχνολογία και ενημέρωση για την ασφάλεια

Η Αννίτα Ναθαναήλ τόνισε τη σημασία της τεχνολογίας και των εφαρμογών για την παρακολούθηση του καιρού: «Φυσικά υπάρχουν όλα τα applications (σ.σ για τον καιρό), παρακολουθούσα όλα τα σχετικά και συνέχεια χτυπά το κινητό μας με τα σήματα της Πολιτικής Προστασίας. Από τις 10 μέρες που είμαστε, τις δύο τουλάχιστον περάσαμε ανεπανάληπτα» Μέσα από τη χρήση των εφαρμογών και την συνεχή ενημέρωση, οι δύο Ελληνίδες κατάφεραν να παραμείνουν ασφαλείς και να αντιμετωπίσουν την αγωνία που προκαλεί μια φυσική καταστροφή σε μια ξένη χώρα.

Η επιστροφή στην Ελλάδα

Παρά τις δυσκολίες, οι δύο γυναίκες εκφράζουν αισιοδοξία για την επιστροφή τους στην Ελλάδα, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε περίπου δύο ημέρες. Η εμπειρία τους αποτελεί παράδειγμα προσαρμοστικότητας, ψυχραιμίας και αλληλεγγύης απέναντι στις δυσκολίες που μπορεί να προκαλέσει ένας υπερτυφώνας. Η Αννίτα και η Στέλλα συνεχίζουν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για την πορεία τους, στέλνοντας μήνυμα ψυχραιμίας και προσοχής σε όλους όσους βρίσκονται σε περιοχές με αντίστοιχες καιρικές συνθήκες.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο