ΜΠΑΣΚΕΤ
Αντετοκούνμπο: «Πρέπει εγώ και ο Κρις να παίξουμε καλύτερα μέχρι να επιστρέψουν οι βασικοί»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Εμφανώς απογοητευμένος μετά την εντός έδρας ήττα από το Σαν Αντόνιο παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Greek Freak ζήτησε από όλους να δώσουν το κάτι παραπάνω και ν΄ αντέξουν μέσα από τ΄ αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, ενώ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του πρέπει να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.
Διευκρίνισε ότι κανείς δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν (Πόρτις, Λόπεζ, Χόλιντεϊ, ΝτιΒιντσέντζο), ενώ στάθηκε και στην εικόνα της ομάδας στην επίθεση, που κατά γενική ομολογία δεν ήταν καθόλου καλή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το αν έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του όταν χρεώθηκε με το πέμπτο φάουλ: «Προφανώς όταν έχεις πρόβλημα με φάουλ είναι δύσκολο να είσαι επιθετικός. Αυτό που θες είναι να μείνεις στο γήπεδο. Πρέπει να διαλέξεις πιο προσεκτικά τα σημεία σου, επειδή και οι αντίπαλοι γνωρίζουν ότι έχεις πρόβλημα. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι πιο έξυπνα.»
Για το πώς αισθάνεται που βλέπει κλειστούς διαδρόμους προς το καλάθι, από τη στιγμή που οι σουτέρ της ομάδας δεν έχουν καλά ποσοστά στα τελευταία παιχνίδια: «Γνωρίζω πως θα έχω κλειστούς διαδρόμους. Ξέρω όμως ότι αν μπουν μερικά σουτ θα ανοίξουν οι διάδρομοι.
Δεν σουτάρουμε καλά, το ξέρω αυτό, αλλά κάποιες φορές πρέπει να σπάσω αυτό το τείχος και άλλες φορές, τις περισσότερες, πρέπει και να πασάρω. Όταν ξεκινήσουμε να βάζουμε σουτ, και εγώ και η ομάδα, τότε θ΄ ανοίξουν οι χώροι.»
Για το αν αισθάνεται ότι απλώς ότι το Μιλγουόκι προσπαθεί να βρει χημεία με τόσους τραυματισμούς: «Είναι περίεργο με τόσες απουσίες. Σε κάποια παιχνίδια έχουμε τον Πόρτις, σε άλλα όχι, τώρα έχουμε τον Οτζελέγιε μαζί.
Πρέπει απλώς να το διαχειριστούμε αυτό και να παίξουμε μέσα από τα προβλήματα. Πρέπει εγώ και ο Μίντλετον να παίξουμε καλύτερα και να οδηγήσουμε την ομάδα μέχρι να επιστρέψουν ο Χόλιντεϊ, ο Λόπεζ, ο Πόρτις και ο ΝτιΒιντσέντζο και να είμαστε ξανά πλήρεις. Πρέπει απλώς να παίξουμε καλύτερα όμως.»
Για το αν έκαναν κάτι οι Σπερς που τους δυσκόλεψε περισσότερο: «Όχι, απλώς έβαλαν μερικά σουτ. Έβαλαν μερικά σουτ στο τέλος. Έβαλαν μεγάλα σουτ και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε, έπαιξαν καλά.»
Για το τι κάνει για να βοηθήσει τους νέους παίκτες να μάθουν να παίζουν μαζί του: «Πρέπει απλώς να τους δίνεις χρόνο. Να τους βοηθάς όποτε βρίσκεσαι μαζί τους σε προπόνηση, πριν ή μετά. Παίκτες όπως ο Ρόμπινσον και ο Χουντ έχουν μάθει ας πούμε να έχουν την μπάλα στα χέρια και είναι δύσκολο να συνηθίσουν έναν νέο ρόλο.
Είμαστε όμως μόλις στο έκτο ματς της σεζόν. Θα βρούμε λύση. Είναι καλό ότι όλα αυτά τα παιδιά παίρνουν χρόνο συμμετοχής γιατί θα τους χρειαστούμε. Εγώ και ο Μίντλετον πρέπει να κυκλοφορούμε την μπάλα και να μην στεκόμαστε απλώς σ΄ ένα σημείο περιμένοντας από εμένα ή τον Κρις να φτιάξουμε το παιχνίδι. Πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες. Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθούν αυτοί οι παίκτες είναι να περάσουν χρόνο μαζί μας.»
Για το αν οι νέοι παίκτες θα χρειαστούν χρόνο για να μάθουν να παίζουν μαζί του: «Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος, αλλά έχουμε χρόνο. Αύριο έχουμε νέο παιχνίδι και θα μάθουμε κάτι.
Στην επόμενη προπόνηση, στον επόμενο αγώνα, θα μάθουν. Δεν προσπαθώ να πω ότι οι νέοι μου συμπαίκτες πρέπει να μάθουν όμως να παίζουν μαζί μου. Πρέπει και εγώ να μάθω να παίζω μαζί τους. Πού θέλουν την μπάλα, πότε θέλουν την μπάλα και πότε όχι, πότε θα κόψουν στο καλάθι. Όλοι μας πρέπει να μάθουμε να παίζουμε μαζί.»

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΜΠΑΣΚΕΤ
Στο ρελαντί η Τουρκία πριν το “Ακρόπολις”


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Σλοβενία, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να επιβληθεί της Πολωνίας με 94-78 πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για το… παραδοσιακό τουρνουά.
Η Τουρκία παρουσίασε πολύ θετικό πρόσωπο στο σημερινό (14/08) φιλικό απέναντι στην Πολωνία, επικρατώντας με 94-78 χωρίς να έχει στη διάθεσή της τον Σέιν Λάρκιν, κάτι που τελικά δεν αποτέλεσε αυτή τη φορά πρόβλημα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Η γειτονική χώρα μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Σλοβενία με 104-103 στην παράταση, βρήκε τα πατήματά της και κατάφερε να επιβληθεί εύκολα της Πολωνίας με κορυφαίο παίκτη της τον Τσεντί Οσμάν, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής.
Για τους νικητές σήμερα επίσης ξεχώρισαν ο Γιγκιτσάν Σαϊμπίρ με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ, αλλά και ο Φουρκάν Κορκμάζ, ο οποίος είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Από την άλλη μεριά για τους Πολωνούς, οι Γιάκουμπ Σενκ, Αλεκσάντερ Μπαλτσερόβσκι και Μίχαλ Σοκολόβσκι πέτυχαν από 12 πόντους έκαστος, ενώ ο Ματέους Πονίτκα κινήθηκε σε… ρηχά νερά σημειώνοντας 8 πόντους και κατεβάζοντας παράλληλα 4 ριμπάουντ.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-18, 47-36, 68-60, 94-78

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανεβάζει στροφές ο Παπαγιάννης (video)


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Έλληνας διεθνής σέντερ συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με το ιατρικό επιτελείο της “γαλανόλευκης” να τον παρακολουθεί διαρκώς.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει των προκριματικών Μουντομπάσκετ, αλλά και φυσικά του Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και η ΕΟΚ δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media της, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να ευστοχεί από… παντού.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
O @G_P_06 ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα και δεν.. χάνει! #HellasBasketball 🏀🇬🇷 pic.twitter.com/utftavRWyU
— Hellenic Basketball (@HellenicBF) August 14, 2022
https://platform.twitter.com/widgets.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Το άγαλμα που άφησε άφωνες τις υπηρεσίες του Δήμου στα Παλαιά Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ13 ώρες ago
Σοβαρό τροχαίο στο τρούλο στην Σκιαθο με τραυματισμό
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Αυτός είναι ο 34χρονος που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι στο Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Απίστευτο περιστατικό σε ιερό ναό της Νέας Ιωνίας- Ιερέας απαγόρευσε ζευγάρι να μπει στο ναό επειδή …φορούσαν μάσκες
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago
Μερομήνια: Πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας – Ποιοι θα είναι οι «σκληρότεροι» μήνες
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Βόλος- Μπήκε σε κατάστημα εστίασης για πότο.. και αφού ήπιε.. έβρισε και χτύπησε δύο γυναίκες υπαλλήλους γιατί δεν ήθελε να πληρώσει
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Διάλυση υπηρεσιών στο Δήμο Σκιαθου καταγγέλει ο Ν Γιαμαρελος