Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις στη Λιβύη για το νέο τουρκολιβυκό μνημόνιο – Γιατί το έχει ανάγκη ο Ντμπέιμπα

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Αντιδράσεις θετικές αλλά και αρνητικές καταγράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υπογραφή του νέου τουρκολιβυκού μνημονίου συνεργασίας για τους υδρογονάνθρακες. Ένα μνημόνιο που έρχεται να δημιουργήσει το πλαίσιο για ενδεχόμενο προσπάθειας τετελεσμένων στη βάση του πρώτου μνημονίου που χαρακτηρίζεται άκυρο και παράνομο και αφορούσε τον καθορισμό θαλασσίων ζωνών Τουρκίας – Λιβύης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στα tweet σημειώνονται μεταξύ άλλων και οι θέσεις Ελλάδας και Αιγύπτου, ενώ σημειώνεται και η μυστικότητα κάτω από την οποία υπεγράφησαν χωρίς να ενημερωθούν σύμμαχοι της Λιβύης.

Διαβάστε επίσης: «Πυρ ομαδόν» κατά Τουρκίας για το παράνομο τουρκολιβυκό «μνημόνιο» – Ανώμαλη προσγείωση για την Άγκυρα

Σε ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο twitter το Libya Desk (Consulting Agency) αναφέρει χαρακτηριστικά:

1.»Μια τουρκική αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου ταξίδεψε χθες στην Τρίπολη και υπέγραψε μια σειρά μνημονίων συνεργασίας με την κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNU). Αυτή η τελευταία εξέλιξη εισάγει ένα νέο επεισόδιο στη λιβυκή κρίση που θα έχει επιπτώσεις σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο».

Άκρα μυστικότητα

2.»Τα μνημόνια κρατήθηκαν μυστικά, με μόνο τον στενό κύκλο της Τουρκίας και του Ντμπέιμπα να γνωρίζει τις συμφωνίες. Πολλοί υπουργοί εντός της GNU το έμαθαν την τελευταία στιγμή χωρίς να έχουν πρόσβαση στο ίδιο το κείμενο. Οι ξένοι σύμμαχοι του Dabaiba, όπως τα ΗΑΕ, έχουν επίσης, κρατηθεί στο σκοτάδι».

3.»Ο Ντμπέιμπα, όπως και ο προκάτοχός του Σάρατζ, υπέγραψε τις συμφωνίες από απόγνωση για να εξασφαλίσει τον ρόλο της Τουρκίας, ως στρατηγικού συμμάχου για να παραμείνει στην εξουσία. Για αυτόν, η συμφωνία είναι απαραίτητη καθώς πιστεύει ότι μόνο οι Τούρκοι μπορούν να τον βοηθήσουν να συγκρατήσει και να διαχειριστεί τη συμμαχία του με τις ένοπλες ομάδες στην Τρίπολη».

4. «Για την Τουρκία, αυτός είναι ένας ακόμη στρατηγικός ελιγμός για τη διεύρυνση των συμφερόντων της στην ευρύτερη Ανατολική Μεσόγειο. Αν και γνωρίζει ότι μια τέτοια κίνηση θα αντιμετωπίσει αντίσταση, η Άγκυρα φαίνεται βέβαιη ότι ούτε οι Λίβυοι ούτε οι διεθνείς παράγοντες θα μπορέσουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της».

Οργή και στη Λιβύη

5. «Τα μνημόνια προκάλεσαν οργή στη Λιβύη, με 72 μέλη του Ανώτατου Συμβουλίου του Κράτους και 92 μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων να το καταγγέλλουν, μαζί με την ηγεσία της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Κυβέρνησης Εθνικής Σταθερότητας (GNS). Η Αίγυπτος και η Ελλάδα καταδίκασαν έντονα τα μνημόνια κατανόησης δηλώνοντας ότι η  GNU δεν έχει την εντολή να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες σύμφωνα με το LPDF».

6. «Η ΕΕ, από την άλλη πλευρά, απέρριψε με μισή καρδιά, τα μνημόνια συμφωνίας Τουρκίας-GNU, προειδοποιώντας για τυχόν κινήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κλιμάκωση. Στο εξής, ο Dabaiba θα πρέπει να βγει δημόσια για να υπερασπιστεί τα μνημόνια και να πείσει το κοινό ότι είναι εντός των συμφερόντων του».

7. «Αναμένουμε ότι θα ξεκινήσει άλλη μία λαϊκιστική πολιτική δίνοντας ελεημοσύνη υπό ένα νέο πρόσχημα, για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δημόσια αντίδραση εναντίον του, της κυβέρνησής του και της Τουρκίας».

Χρήμα για αποτροπή ενεργειών κατά της Τουρκίας

8. «Καλά ενημερωμένες πηγές για το θέμα, μας ενημέρωσαν ότι μέσω του νέου Υφυπουργού Εσωτερικών, Emad AlTrabelsi, η GNU θα αρχίσει να σκορπά κεφάλαια στα δυτικά βουνά για να αποτρέψει οποιαδήποτε τοπική ενέργεια κατά της παρουσίας της Τουρκίας στη Στρατιωτική Αεροπορική Βάση Al Watiya».

9. «Σε ό,τι αφορά τον Haftar, είναι η τρίτη φορά που εξαπατάται από τον Dabaiba. Η πρώτη ήταν όταν ψήφισε για τη λίστα του Dabaiba στο LPDF. Η δεύτερη ήταν η συμφωνία της NOC που οδήγησε στον διορισμό του Bin Gdara ως Επικεφαλής της NOC «.

10. » Τέλος, η υπογραφή αυτών των μνημονίων συνεργασίας με την Τουρκία, χωρίς διαβούλευση με τον σύμμαχο του Χαφτάρ στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, δηλαδή τον Bin Gdara δείχνει κλιμάκωση σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το τελευταίο επεισόδιο υπονομεύει σε μεγάλο βαθμό την ειρήνη και την ασφάλεια, όχι μόνο στη Λιβύη αλλά στην περιοχή συνολικά».

Αφού αντιδρούν Ελλάδα και Αίγυπτος…

Την ίδια στιγμή ο Jumaa Al-Qamati, επικεφαλής του «Κόμματος Αλλαγής», υποστηρίζει στην ανάρτηση του ότι το νέο μνημόνιο είναι προς το συμφέρον της Λιβύης, «αφού εξόργισε την Ελλάδα και την Αίγυπτο». Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter, σύμφωνα με το alsaaa24.com:

«Εφόσον το μνημόνιο κατανόησης μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας στον τομέα της ενέργειας εξόργισε την Ελλάδα και την Αίγυπτο, να ξέρετε ότι είναι προς το συμφέρον της Λιβύης». Και πρόσθεσε ότι «η σχέση της Λιβύης και της Τουρκίας είναι 470 ετών και θα είναι μια στρατηγική εταιρική σχέση για τις επόμενες δεκαετίες».

Καταλήγοντας υποστηρίζει ότι το Κάιρο πρέπει να συνυπάρξει με αυτό και επίσης, να οικοδομήσει μια ειδική σχέση με τη Λιβύη, υπό τον όρο ότι σέβεται την κυριαρχία και τις πολιτικές επιλογές της.

Η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες

Τέλος σε ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής Mohamed Eljarh αναφέρεται στο νέο τουρκολιβυκό μνημόνιο σημειώνοντας ότι η Αθήνα και Κάιρο σημειώνουν από την πλευρά τους ότι η GNU δεν έχει εντολη να υπογράφει τέτοιου είδους συμφωνίες.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αναφέρει στην ανάρτηση του:: «Σε διεθνές επίπεδο, η ΕΕ, η Αίγυπτος και η Ελλάδα έχουν εκδώσει δηλώσεις που απορρίπτουν τα μνημόνια GNU/TR και αναφέρουν ότι το GNU δεν έχει την εντολή να υπογράφει τέτοια Μνημόνια ή συμφωνίες και ότι το άρθρο 6, παράγραφος 10 του πολιτικού οδικού
χάρτη του LPDF απαγορεύει στο GNU Σε διεθνές επίπεδο, η ΕΕ, η Αίγυπτος και η Ελλάδα έχουν εκδώσει δηλώσεις που απορρίπτουν τα μνημόνια GNU/TR και αναφέρουν ότι το GNU δεν έχει την εντολή να υπογράφει τέτοια Μνημόνια ή συμφωνίες και ότι το άρθρο 6, παράγραφος 10 του πολιτικού χάρτη πορείας του LPDF απαγορεύει στο GNU να υπογράφει τέτοια MOUs.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες σε βάρος των Ελλήνων – Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Η κυβέρνησή μας στα τρία από τα τριάμισι χρόνια της πρώτης τετραετίας μας βρέθηκε να διαχειρίζεται κρίσεις: η μεταναστευτική εισβολή στον Έβρο, η πανδημία, η κλιματική κρίση, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η συνεχής γεωστρατηγική ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο ενέκυψαν από πολύ νωρίς ήδη από την έναρξη του 2020 και μονοπώλησαν σχεδόν το εγχώριο και διεθνές ενδιαφέρον», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακόμα όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την φράση του πρωθυπουργού «μυρίζουν εκλογές», ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι το 2023 είναι μία προεκλογική χρονιά και εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Επεσήμανε ακόμα μιλώντας για την πορεία της χώρας πως η Ελλάδα σε καθεμιά από αυτές τις κρίσεις, σε κάθε επιμέρους τομέα τα κατάφερε καλύτερα από πολλές χώρες της ΕΕ. «Αρκετά συχνά μάλιστα γίναμε παράδειγμα προς μίμηση και σε καμιά περίπτωση αντιπαράδειγμα», πρόσθεσε.

Οι δυσκολίες συνεχίζονται

Υπογράμμισε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ,  ότι αυτό δεν ήταν ούτε εύκολο, ούτε τυχαίο, «απαιτούσε σχέδιο, συλλογή και ανάλυση των δεδομένων, τεχνογνωσία, εφευρετικότητα, άριστη γνώση του διεθνούς περιβάλλοντος. Απαιτούσε ισχυρή πολιτική βούληση αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ταχύτητα στη λήψη των αποφάσεων και επαγγελματική διαχείριση της καθημερινότητας. Απαιτούσε ταυτόχρονα άμεση αναπροσαρμογή στα απότομα γυρίσματα της συγκυρίας».

Με δεδομένο ότι οι δυσκολίες συνεχίζονται, ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε: «κι εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε για να βρισκόμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά τους. Αντέχουμε παρότι αυτό δεν ήταν ούτε εύκολο ούτε αναμενόμενο για μια χώρα με τα μεγέθη και τα χαρακτηριστικά της Ελλάδος, η οποία είχε διέλθει για μια δεκαετία από την κρίση των μνημονίων, τη μεγαλύτερη κρίση -θυμίζω- σε φιλελεύθερη δημοκρατία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Θα προσεγγίσουμε το βιοτικό επίπεδο των ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών

Τόνισε ότι παρά τα πλήγματα, οι δυσκολίες «δεν μας έριξαν στο καναβάτσο. Προχωρήσαμε, προχωράμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε μέχρι τέλους. Και όχι μόνο αυτό. Θα βγούμε από τις κρίσεις με φορά που θα επιτρέψει να προσεγγίσουμε ακόμη περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των πλέον ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών και να αποκαταστήσουμε πλήρως τις αδικίες σε βάρος των Ελλήνων που επισωρεύτηκαν από το 2010 και μετά». Πρόσθεσε επίσης ότι τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την πεποίθηση αυτή.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην υλοποίηση μέτρων και πολιτικών για την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την άρση των συνεπειών τους, στον ανασχεδιασμό του παραγωγικού μοντέλου της χώρας και τον εκσυγχρονισμό του κράτους, στην αναβάθμιση της παιδείας, τη βελτίωση της καθημερινότητας, την εξάλειψη των αδικιών στην κοινωνική ατζέντα και εμπέδωση της δημόσιας και ιδιωτικής ασφάλειας, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, την απόκτηση ενεργειακής αυτονομίας, την αποκατάσταση του διεθνούς κύρους της χώρας, τη θωράκιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με αλλαγή παραδείγματος στη διπλωματία και την εξωτερική μας πολιτική αλλά και ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων. Αυτοί ήταν οι βασικότεροι από τους άξονες του πολιτικού μας σχεδίου», είπε. «Και εν μέσω κατακλυσμιαίων κρίσεων πετύχαμε να πραγματώσουμε το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού μας σχεδίου».

Δεν πρέπει να υποτιμώνται όσα κατακτήθηκαν

Έκανε στη συνέχεια συγκεκριμένες αναφορές προς επίρρωσιν αυτής της θέσης, ξεκινώντας από τον φετινό Προϋπολογισμό, τη βελτίωση της Οικονομίας που ο ρυθμός μεγέθυνσής της είναι διπλάσιος του ευρωπαϊκού μέσου όρου, την ενίσχυση των επενδύσεων σε ύψος ρεκόρ αλλά και των εξαγωγών, την υποχώρηση της ανεργίας, τη στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, τη μείωση των κόκκινων δανείων κατά 60,5 δισεκ. ευρώ από τον Ιούνιο του 2019, τη μείωση του δημόσιου χρέους, την επιστροφή από το 2023 σε πρωτογενές πλεόνασμα και το γεγονός ότι το 2023 «θα κατακτήσουμε και την επενδυτική βαθμίδα».

Τόνισε ότι με δεδομένο ότι οι κρίσεις συνεχίζονται και οι αντοχές των Ελλήνων εξακολουθούν να δοκιμάζονται δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε εφησυχασμού, ούτε πανηγυρισμών. Επεσήμανε όμως ότι δεν πρέπει και να υποτιμώνται όσα κατακτήθηκαν γιατί έχουν ουσιαστικό αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών.

Ταμείο Ανάκαμψης

Σημείωσε ότι όλα αυτά εκτός των άλλων σηματοδοτούν και κάτι ακόμη: «είναι ισχυρές αποδείξεις του πόσα μπορούμε να καταφέρουμε σε μια νέα τετραετία χωρίς την πίεση των διεθνών κρίσεων και απελευθερωμένοι πλήρως από τις συνέπειες της δεκαετούς περιόδου των μνημονίων. Το δύσκολο είναι πάντοτε η αρχή, είναι η θεμελίωση. Αυτό έγινε και από δω και πέρα θα συνεχίσουμε σταθερά και ανοδικά για όλους, μακριά από φωνές και αντιλήψεις που απλώς θέλουν να καταστρέψουν και να μας ξαναβυθίσουν στην κρίση και την υστέρηση».

Ακολούθως αναφέρθηκε στην πρώτη θετική προκαταρκτική αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το δεύτερο αίτημα πληρωμής της Ελλάδας από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Τόνισε ότι σηματοδοτείται η οριστική επιστροφή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή κανονικότητα, εισροή περίπου 770 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία άμεσα αλλά και εξοικονόμηση 5,2 δισεκ. ευρώ από τόκους που θα πληρώναμε μεσομακροπρόθεσμα από τον ESM.

Συνολικά έχουμε λάβει 11 δισ. ευρώ

Μαζί με την πρώτη πληρωμή και την προχρηματοδότηση, το ποσό που λαμβάνει, προς το παρόν, η χώρα μας, από αυτό το πολύτιμο, αναπτυξιακό εργαλείο, υπερβαίνει τα 11 δισ. ευρώ.

Είπε επίσης πως η Ελλάδα ήταν μέσα στις πέντε πρώτες χώρες που υπέβαλαν αίτημα εκταμίευσης της δεύτερης πληρωμής από το ΤΑΑ. Μάλιστα, ήταν η πρώτη που κατέθεσε αίτημα για την τρίτη πληρωμή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία υλοποίησης του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Πέρασε ακόμη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Σπίτι μου – στεγαστική πολιτική για τους νέους» αναφερόμενος στους τέσσερις άξονες στεγαστικής πολιτικής που χτίζει, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την κοινωνική στέγαση στη ΔΕΘ.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ξεκινά το πρόγραμμα για προσιτή στέγη στους νέους και πιο ευάλωτους πολίτες

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Οι νέοι μας πρέπει να ζήσουν καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές, όχι χειρότερα. Και χρέος μας είναι να σταθούμε δίπλα τους για να το πετύχουν» αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Το φιλόδοξο πρόγραμμα για προσιτή στέγη στους νέους και πιο ευάλωτους πολίτες που ανακοινώσαμε στη ΔΕΘ γίνεται, με χρόνους εξπρές, νόμος του κράτους και ξεκινά» προσθέτει.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα Μητσοτάκη από Βρετανία με εκλογικό «άρωμα» – «Χρειάζονται δύο πλήρεις θητείες για να αλλάξει η πορεία της χώρας»

«Έτσι, το σχέδιο »Σπίτι μου» θεσμοθετείται και επίσημα ως ανάχωμα στα ακριβά ενοίκια και τις υψηλές τιμές ακινήτων, ειδικά για ζευγάρια που σχεδιάζουν να αρχίσουν την κοινή τους ζωή».

«Με 4 δράσεις που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο το οποίο βρίσκεται, ήδη, σε διαβούλευση.

Πρώτον, με χαμηλότοκα ή άτοκα τραπεζικά δάνεια που συγχρηματοδοτεί κατά 3/4 το κράτος προς 10.000 συμπολίτες μας 25 έως 39 ετών. Χάρη στην κρατική συμμετοχή το επιτόκιο θα είναι σταθερά κατά 75% φθηνότερο από τα αντίστοιχα εμπορικά επιτόκια. Μια πολύ σημαντική βοήθεια ειδικά στο σημερινό περιβάλλον ανοδικών επιτοκίων. Έτσι οι δικαιούχοι θα καταβάλλουν για το δικό τους πλέον σπίτι μηνιαία δόση χαμηλότερη του ενοικίου που θα πλήρωναν για ένα αντίστοιχο διαμέρισμα.

Δεύτερον, με την «Κοινωνική Αντιπαροχή». Την αξιοποίηση, δηλαδή, εκατοντάδων αδρανών ακινήτων του Δημοσίου, τα οποία θα διατεθούν ως σύγχρονες κατοικίες με μικρό ρυθμισμένο μίσθωμα, σε 2.500 δικαιούχους ηλικίας 18 έως 39 ετών.

Επίσης, με την ενοικίαση από το κράτος κατοικιών που, στη συνέχεια, θα φιλοξενούν ευάλωτους νέους ή νέα ζευγάρια για 3 χρόνια.

Και, τέλος, η επιδότηση έως 10.000 ευρώ σε ιδιοκτήτες κενών-δηλωμένων ως κλειστών διαμερισμάτων, έως 100 τ.μ. με στόχο να ανακαινιστούν και να διατεθούν, με ευνοϊκό ενοίκιο, σε νέους που αναζητούν κατοικία» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Εξοικονομώ για νέους» που επιδοτεί την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση κατοικιών που ανήκουν σε νέους, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν λόγω παλαιότητας. Όπως έγραψε, ολοκληρώθηκε η διαβούλευση και προετοιμάζεται η εκκίνηση.

«Πέντε πρωτοβουλίες, μία ακόμη τολμηρή απάντηση της πολιτείας σε ένα πρόβλημα της εποχής» τόνισε και προσθεσε: «η Ελλάδα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά και στοχεύει ψηλά δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες στη νέα γενιά. Με σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια!»

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΚΟΣΜΟΣ2 λεπτά ago

Ρωσία: Χαιρετίζουμε την πρόταση του Βατικανού να μεσολαβήσει, αλλά η στάση της Ουκρανίας εμποδίζει την προσπάθεια

LIFESTYLE6 λεπτά ago

Αυτοί είναι οι παίκτες που ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Άγιο Δομίνικο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ12 λεπτά ago

Οικονόμου: Θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες σε βάρος των Ελλήνων – Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

ΕΛΛΑΔΑ13 λεπτά ago

Δείτε το ελληνικό ρομποτικό όχημα που εξοντώνει drones – Πώς λειτουργεί

ΚΟΣΜΟΣ21 λεπτά ago

Κρεμλίνο: Διαψεύδει τα περί αποχώρησης από την Ζαπορίζια

A.E.Λ.24 λεπτά ago

Σοκ! Εκτός ο Ογκμποε για φέτος…

LIFESTYLE25 λεπτά ago

Η σειρά μου ήθελε 5 εκατ. για να γίνει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ31 λεπτά ago

Μητσοτάκης: Ξεκινά το πρόγραμμα για προσιτή στέγη στους νέους και πιο ευάλωτους πολίτες

ΕΛΛΑΔΑ32 λεπτά ago

Φωτιά στον Κολωνό: Ποινική δίωξη σε βάρος του πατέρα του 5χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

ΜΠΑΣΚΕΤ36 λεπτά ago

MVP Νοεμβρίου ο Βεζένκοφ – www.ertsports.gr

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στην Αγχίαλο

LIFESTYLE5 ημέρες ago

“Γίναμε” – Δείτε το αξέχαστο σκύψιμο της Νόβα με ανύπαρκτο στρινγκ – NassosBlog

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Τζούλια Νόβα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 60χρονος Βολιώτης – Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από τροχαίο ατύχημα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

ΣΚΙΑΘΟΣ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

LIFESTYLE3 ημέρες ago

«Εννοείται ότι η Τζούλια Νόβα ενδιαφέρθηκε για εμένα, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί»

ΣΤΟΙΧΗΜΑ6 ημέρες ago

Στοίχημα Τρίτης: Γαλλία – Αυστραλία «πληρώνουν» 10.00

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Σοκάρει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – «Μου έχει πέσει το… στήθος. Τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Η φιλαρμονική της Σκιαθου γέμισε ύμνους τα σοκάκια του νησιού

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Καταγγελία φοιτητή για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας του ζητουν 150 ευρώ για να παρει το Πτυχιο του

Δημοφιλή