ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιπαράθεση Πολάκη και Γιαννούλη για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ – Συνεχίζεται το μπαράζ παραιτήσεων

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Σε τεντωμένοι σχοινί βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ενόψει των διεργασιών για την ανάδειξη νέου γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, φυλλορροεί καθημερινά.
Τελευταίες αποχωρήσεις αυτές των Ανδρέα Παναγιωτόπουλου και Γιώργου Γαβρήλου, ενώ την ίδια ώρα, εντείνονται οι εσωκομματικές έριδες για τη διάδοχη κατάσταση στην προεδρία και την επόμενη ημέρα του κόμματος.
Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της απόφασης της Πολιτικής Γραμματείας για τη νέα εποχή στο κόμμα, Παύλος Πολάκης και Χρήστος Γιαννούλης διασταύρωσαν τα ξίφη τους.
Ο βουλευτής Χανίων απάντησε στο δηκτικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, εάν εκλεγεί πρόεδρος ο Παύλος Πολάκης.
«Τι κακομοιριές είναι αυτές τώρα; Η αριστερά προσπαθεί να πείσει, δεν διαγράφει (…) “Εγώ δεν θέλω τον έναν, εγώ δεν θέλω τον άλλον”. Άντε παιδί μου στο καλό και στην καλή την ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.
Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Γιαννούλη, ο οποίος σχολίασε: «Κακοµοιριά κατά τη γνώμη μου είναι να είσαι μέσα στον πυρήνα όλων όσων προβλημάτων προκλήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ».
Αιχμηρή κριτική Πολάκη και στη Δούρου
Αιχμηρή ήταν και η αναφορά του Παύλου Πολάκη για τη Ρένα Δούρου και την ενδεχομένη υποψηφιότητα της για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Εγώ μπορώ να βάλω τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με αξιοπρεπές ποσοστό», επισήμανε ο κ. Πολάκης, ενώ ερωτηθείς για το αν αυτό μπορεί να το πράξει η κα Δούρου, απάντησε λέγοντας «πιστεύω πως όχι».
Μπαράζ παραιτήσεων
Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας για πρώτη φορά μετά την παραίτησή του.
«Βλέπω να πολλαπλασιάζονται οι εντάσεις και βλέπω επιλογές την επόμενη μέρα της παραίτησής μου, που προσβάλλουν και την αριστερά και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και το καταστατικό του κόμματος», ανέφερε.
Την ίδια ώρα παρελθόν από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποτελoύν ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και ο Γιώργος Γαβρήλος, οι οποίοι ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους.
Ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι «δεν θα ήταν ηθικό κάποιος να θέλει να διαμορφώσει τις επιλογές μας ή το πρόγραμμά μας ή ακόμα και την ηγεσία μας και σε δύο μέρες να αποχωρήσει».
Στην Κουμουνδούρου πατούν γκάζι προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις εκλογές και την αντικατάσταση όσων στελεχών αποχώρησαν για την ΕΛ.Α.Σ..
Ο χορός παραιτήσεων και ανεξαρτητοποιήσεων βουλευτών αναμένεται να συνεχιστεί, μεταβάλλοντας δραματικά την κοινοβουλευτική δύναμη του κόμματος.
Επιμέλεια: Γιάννης Μύττης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

ΑΘΛΗΤΙΚΑ21 ώρες agoΖέρβας: «Στόχος του Ολυμπιακού ο Πουλακίδας, απόψε το ραντεβού – Προς διαζύγιο με Γουόκαπ, τι ισχύει με Ντόρσει»
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΚαι ο πατέρας της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο, γιατί ελέγχεται ως ύποπτος (Βίντεο)
VIDEO19 ώρες ago🚨 Βόλος: Στο Νοσοκομείο Γυναίκα μετά από Δάγκωμα Σκύλου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ19 ώρες agoΚοντά στην απόκτηση του Εραμούσπε η ΑΕΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες agoΚαλλιάνος στο ΕΡΤnews: Δεν θέλω ο Σαμαράς να έχει την τύχη του Γιώργου Παπανδρέου
ΥΓΕΙΑ23 ώρες ago«Σιωπηλός» κίνδυνος για την όραση των διαβητικών
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΥπόθεση Marfin: Ποια είναι η 46χρονη που συνελήφθη στο Γκάτγουικ του Λονδίνου
LIFESTYLE22 ώρες agoΤι “έπιασε” η… Fashion Police στη Μύκονο – Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν (Εικόνες)









