Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία που έγινε στο Ντράφι.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό των λύτρων.

Έχουν περάσει ήδη 13 μέρες και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή, ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη με την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

Υπάρχει αισιοδοξία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες:

  • Οι οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων για τα λύτρα έχουν πέσει κάτω από το ένα εκατομμύριο. Σε ρεαλιστικά επίπεδα για την πραγματική οικονομική κατάσταση της οικογένειας.
  • Η οικογένεια από την πλευρά της κάνει ότι μπορεί για να συγκεντρώσει το ποσό όσο γίνεται πιο σύντομα και να ικανοποιήσει παράλληλα τις απαιτήσεις των απαγωγέων π.χ. για μικρά χαρτονομίσματα κτλ.
  • Υπάρχουν στοιχεία που έχουν σταλεί από τους απαγωγείς μέσω εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας, που δείχνουν ότι ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του, με οπτικό υλικό, το οποίο είναι σχετικά πρόσφατο.
  • Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ένταση, καθώς οι απαγωγείς πιέζουν απίστευτα για τα λύτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Σαββατοκύριακο έστειλαν ηχητικό μήνυμα σε στενό συγγενή του επιχειρηματία και με τη φράση: «τελειώνετε με τα λεφτά!»

Ευχή όλων είναι να τελειώσει άμεσα αυτή η περιπέτεια του 40χρονου επιχειρηματία. Αυτό είναι το Α και το Ω αυτή τη στιγμή και για την αστυνομία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr