ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Απέδρασε «δια πυρός, σιδήρου και… VAR» από την Ριζούπολη ο Ατρόμητος


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σε ένα ματς που ο Απόλλωνας Σμύρνης πέτυχε τέσσερα γκολ αλλά δεν μέτρησε κανένα, η ομάδα του Κρις Κόλμαν επικράτησε με 2-0 στο «Γ. Καμάρας» παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το ματς
Το ξεκίνημα του αγώνα δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει. Ο Απόλλωνας αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αλλαγή στο 6′ λόγω του τραυματισμού του Νίκο Μαρτίνες. Στο 15′ οι γηπεδούχοι σκόραραν, όμως ο Τσιμπσάχ βρέθηκε σε θέση οφσάιντ και έτσι το γκολ δεν μέτρησε. Στη συνέχεια, οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο της μπάλας, ενώ απείλησε στο 38′ με ένα σουτ του Άλιμπεκ που σταμάτησε στο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας σκόραρε ξανά, με το γκολ να ακυρώνεται, αυτή τη φορά από τον VAR.
Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν ιδανικό για τους Περιστεριώτες. Μόλις στο 46′, από μια εκπληκτική μπαλιά του Χαρίση ο Ροταρίου γύρισε στον Κουλούρη κι αυτός ανατράπηκε από τον Ντεντάκη πριν σουτάρει. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Έλληνας φορ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 59′, ο Απόλλωνας σκόραρε για τρίτη φορά, όμως – ξανά – υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ. Σα να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά δίχτυα όμως και αυτό το γκολ – τέταρτο συνολικά – ακυρώθηκε. Το ρεσιτάλ ατυχίας για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν πραγματικά μοναδικό. Στο 78′, ο Ροτάριου βρέθηκε απέναντι από τον Κότσαρη όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε το τετ α τετ κρατώντας ζωντανή την ομάδα του.
Οι αλλαγές του Κόλμαν «ισορρόπησαν» την αναμέτρηση με την πίεση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να αποτελεί παρελθόν. Χάρη στις πολλές διακοπές, τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν έντεκα. Σε αυτά ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να σκοράρει και εν τέλει δέχθηκε γκολ. Στο 92′, από ένα κλέψιμο του Σάλομον, ο Κουλούρης πήρε την μπάλα και πλάσαρε από τα 30 μέτρα τον Κότσαρη για το 2-0. Στο 100′, ο Κάστρο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Κότσαρης, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Σλίβκα, Βιτλής, Κάστρο, Τσίμπσαχ (Ντάουντα 54′), Φατιόν, Μαρτίνες (Τσιλούλης 6′), Παμλίδης (Γιαννιώτας 54′), Ιωαννίδης.
Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Χαρίσης (Καρτάλης 73′), Σάλομον, Μουνίθ (Σπιριντόνοβιτς 89′), Ροτάριου (Κλοναρίδης 82′), Κουλούρης, Αλιμπέκ (Έρλινγκμαρκ 82′).

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πέθανε ξαφνικά 49χρονη γυναίκα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σοκ στον Βόλο- Σκοτώθηκε 14χρονο κορίτσι -Έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού της
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Πέθανε 48χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε ο 53χρονος Κωνσταντίνος Ντάκης από Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΜΕΑ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε ξαφνικά 49χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Στον μικρό Γιωργάκη η αναπηρική σύνταξη του μακελάρη της Μακρινίτσας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ YACHT ΤΟΥ ΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΑΘΑ.