Σε ματς-ροντέο εξελίσσεται η αναμέτρηση του Μαρόκου με την Αϊτή, καθώς τρία γκολ σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις επτά λεπτών, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 2-2.
Αφού η Αϊτή είχε αιφνιδιάσει το Μαρόκο στο 10′ με τον ιστορικό Λένι Τζόζεφ, τα «Λιοντάρια του Άτλαντα» βρήκαν την απάντηση στο 39′. Ο αρχηγός Ασράφ Χακίμι ανέλαβε δράση και με ψύχραιμο τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα, βάζοντας ξανά την ομάδα του σε τροχιά πρόκρισης.
Ωστόσο, η απάντηση των Αϊτινών ήταν άμεση. Στο 43ο λεπτό, ο Ισιντόρ εξαπέλυσε ένα εκπληκτικό σουτ, νικώντας τον Μπόνο και δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει παρά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Και ενώ όλα έδειχναν πως η Αϊτή θα πήγαινε προηγούμενη στα αποδυτήρια, το Μαρόκο βρήκε και δεύτερη απάντηση. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σαϊμπάρι εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική δημιουργία του Χακίμι και διαμόρφωσε το 2-2, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ στο φετινό Μουντιάλ.
Ο αρχηγός του Μαρόκου πραγματοποιεί μέχρι στιγμής ηγετική εμφάνιση, έχοντας ήδη συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας του, με ένα τέρμα και μία ασίστ σε ένα πρώτο ημίχρονο γεμάτο ένταση, ανατροπές και συγκινήσεις.
Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι
σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα…σπάει! 48 ομάδες απ’ όλες τις γωνιές της υφηλίου
θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και
μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η
καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με
όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και
*προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!






















