Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχαιρέτησε ο Φρανσίσκο την Ζαλγκίρις-Έντουαρντς ο αντικαταστάτης του

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο επιβεβαίωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Λιθουανίας πως αποχωρεί από την Ζαλγκίρις. Ο Γάλλος γκαρντ έχει ήδη συμφωνήσει με την Βιλερμπάν με συμβόλαιο που ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια βάση οπαδών, τέτοια οικογένεια, και ξέρω ότι δεν θα την ξαναδώ ποτέ», είπε από μικροφώνου στο γήπεδο. «Κοιτάξτε, θα το πω απλώς, παιδιά: κάθε καλή ιστορία έχει ένα τέλος, αλλά ξέρω ότι δεν έχει τελειώσει. Αλλά ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, στην πραγματικότητα, και είναι κάπως λυπηρό, αλλά σας ευχαριστώ για όλα», πρόσθεσε ο Φρανσίσκο. «Ευχαριστώ όλους εσάς, το σταφ, όλους, που με εμπιστευτήκατε. Και ξέρω ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα βρίσκομαι εδώ, αλλά είμαι χαρούμενος όμως, είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ, Ζαλγκίρις», κατέληξε.

Η Ζαλγκίρις έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Κάρσεν Έντουαρντς και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο 28χρονος γκαρντ (1,80μ.) είχε φέτος με την Βίρτους Μπολόνια 17,3 πόντους κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, όπου ήταν πέμπτος σκόρερ, ενώ μέτρησε επίσης 2,2 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 11 στην αξιολόγηση σε 25:25 συμμετοχής.

Περισσότερα Εδω!

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο