ΕΛΛΑΔΑ
Απογραφή 2021 – Τελείωσε η προθεσμία για την αυτοαπογραφή – Τι περιμένει όσους δεν την έκαναν


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ολοκληρώθηκε η προθεσμία που είχε δώσει η ΕΛΣΤΑΤ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική διαδικασία της απογραφής, η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στις 26 Νοεμβρίου, ωστόσο είχε πάρει παράταση έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όσοι δεν μπόρεσαν μέχρι και τα μεσάνυχτα, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, θα απογραφούν το επόμενο διάστημα από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης.
Η ΕΛΣΤΑΤ προετοιμάζεται να γίνει το δεύτερο στάδιο της απογραφής μέσω αποκεντρωμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας. Η έξαρση των κρουσμάτων δεν επιτρέπει αυτή την περίοδο να προχωρήσει η διαδικασία με φυσική παρουσία των απογραφέων και όπως όλα δείχνουν όσοι δεν προλάβουν την αυτοαπογραφή θα απογραφούν τηλεφωνικά.
Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021
Απογραφόμαστε ηλεκτρονικά μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου.
Για όσους δεν προλάβουν, η Απογραφή θα γίνει με προσωπική συνέντευξη.
Συμμετέχουμε στην #Απογραφή,
Στηρίζουμε το μέλλον γιατί ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑΜΕ.#GreekDataMatter #ΕΛΣΤΑΤ #ELSTAT pic.twitter.com/1OzABb5r7J— ELSTAT (@StatisticsGR) December 10, 2021
Δεν θα υπάρξει νέα παράταση
Η εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης ήταν και ο λόγος που δόθηκε αρχικά η παράταση, ωστόσο ενδεχόμενο νέας προθεσμίας αποκλείεται κατηγορηματικά.
«Ο λόγος που δώσαμε την παράταση αυτή ήταν κυρίως εξαιτίας της αβεβαιότητας για την εξέλιξη της πανδημίας, αν θα μας επιτρέψουν δηλαδή, οι συνθήκες να πάμε στα σπίτια των πολιτών και να τους απογράψουμε» είχε δηλώσει ο Θάνος Θανόπουλος ενώ είχε ξεκαθαρίσει κατηγορηματικά πως «δεν θα υπάρξει άλλη παράταση».
Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία
Για όσους τώρα επιθυμούν να απογραφούν ηλεκτρονικά μέχρι την άλλη Δευτέρα, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΛΣΤΑΤ, η Απογραφή 2021 γίνεται ως εξής:
Οι πολίτες λαμβάνουν μήνυμα με τα παρακάτω.
Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021 / Ελληνική Στατιστική Αρχή
Αποδέκτης/τρια: ***** Username: *****
Ηλεκτρονική Αυτοαπογραφή:
Ένας Απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ παραδίδει στην κατοικία σας έναν κλειστό ανώνυμο φάκελο που περιέχει τον «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» της κατοικίας.
Ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού σας, έχοντας τον «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» και τον κωδικό του στο TAXISnet μπορεί να επισκεφτεί την ψηφιακή πύλη www.gov.gr και να απογράψει την κατοικία και όλα τα μέλη του νοικοκυριού.
Εάν χρειαστείτε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά απευθείας με τον Απογραφέα στον οποίο έχει ανατεθεί η κατοικία σας στο τηλέφωνο που εσωκλείεται στον φάκελο που σας έχει παραδοθεί ή στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΣΤΑΤ για την απογραφή στο 211-1212032.
Ερωτηματολόγιο Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021
Κατά τη διενέργεια της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών, καταγράφονται, σύμφωνα με το Νόμο 4772/2021 (ΦΕΚ 17/Α΄/05-02-2021), στοιχεία που συντελούν στη συλλογή δεδομένων για τα ακόλουθα:
την καταμέτρηση του Μόνιμου Πληθυσμού της Χώρας, δηλαδή των κατοίκων που διαμένουν μόνιμα σε κάθε Περιφέρεια, Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο, Δημοτική Ενότητα, Κοινότητα και αυτοτελή οικισμό, ανεξαρτήτως ιθαγένειας και καθεστώτος διαμονής,
την καταμέτρηση του Νόμιμου Πληθυσμού της Χώρας, δηλαδή των δημοτών κάθε Δήμου και Δημοτικής Ενότητας, που έχουν ελληνική υπηκοότητα και διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, τη συλλογή στοιχείων σχετικά με τη σύνθεση των νοικοκυριών και των πυρηνικών οικογενειών, αναφορικά με τον αριθμό των μελών τους, τη συλλογή στοιχείων σχετικά με τα δημογραφικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά και οικονομικά χαρακτηριστικά του μόνιμου πληθυσμού, την καταμέτρηση του αριθμού των κατοικιών κατά είδος (κανονικές ή μη κανονικές κατοικίες) και η συλλογή στοιχείων αναφορικά με τα κύρια χαρακτηριστικά και τις ανέσεις τους,
τη συλλογή στοιχείων σχετικά με τη μετανάστευση, εισερχόμενη και εξερχόμενη.
Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για την απογραφή – Τι να προσέχουμε
1. Μου χτύπησε κάποιος την πόρτα και λέει ότι είναι από την ΕΛΣΤΑΤ για την Απογραφή Κτιρίων. Πρέπει να του ανοίξω; Τι θα με ρωτήσει; Πρέπει να του δείξω το σπίτι μου;
Οι Ερευνητές της ΕΛΣΤΑΤ για την Απογραφή Κτιρίων (Τομεάρχες) φέρουν ειδική κονκάρδα με το ονοματεπώνυμό τους, τη σφραγίδα και το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ και φορούν κατά κανόνα, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες, μάσκα, χρώματος σκούρου μπλε, που αναγράφει με λευκά γράμματα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ – ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ 2021» και φέρει το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ. Δεν χρειάζεται να δείξετε το σπίτι σας, παρά μόνον να απαντήσετε στις ερωτήσεις του, οι οποίες μπορούν να δοθούν στην είσοδο του σπιτιού σας.
2. Μου χτύπησε κάποιος την πόρτα και λέει ότι είναι «Τομεάρχης» της ΕΛΣΤΑΤ και ρωτάει πληροφορίες για το σπίτι/πολυκατοικία μου.
Οι Ερευνητές της ΕΛΣΤΑΤ που έχουν την ευθύνη για την Απογραφή Κτιρίων ονομάζονται «Τομεάρχες».
3. Παρατηρώ κάποιον και κοιτά συνεχώς το σπίτι μου. Πώς θα γνωρίζω ότι είναι από την ΕΛΣΤΑΤ;
Οι Ερευνητές της ΕΛΣΤΑΤ για την Απογραφή Κτιρίων (Τομεάρχες) φέρουν ειδική κονκάρδα με το ονοματεπώνυμό τους, τη σφραγίδα και το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ και φορούν, κατά κανόνα, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες, μάσκα, χρώματος σκούρου μπλε, που αναγράφει με λευκά γράμματα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ – ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ 2021» και φέρει το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ.
4. Ποια κτίσματα καταγράφονται στην Απογραφή Κτιρίων;
Στην Απογραφή Κτιρίων καταγράφονται όλα τα κτίρια ανεξαρτήτως χρήσης με επιφάνεια 4 τ.μ. και άνω, που έχουν στέγη και τοίχους και έχουν κατασκευαστεί να είναι οικοδομικώς σταθερά για τουλάχιστον 10 έτη.
5. Καταγράφονται οι ημιτελείς κατοικίες και οι οικοδομές;
Για να καταγραφεί ένα κτίριο που βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής του θα πρέπει να έχει στέγη και τοίχους.
6. Δε θυμάμαι το έτος κατασκευής του σπιτιού μου / της πολυκατοικίας μου. Τί πρέπει να κάνω;
Δεν ζητείται το έτος αλλά η περίοδος κατασκευής του κτιρίου και ο Ερευνητής της ΕΛΣΤΑΤ (τομεάρχης) θα σας βοηθήσει θυμίζοντας σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος.
7. Καταγράφονται και οι αρχαιολογικοί χώροι;
Καταγράφονται μόνο τα κτίρια που πληρούν τα χαρακτηριστικά των κτιρίων και βρίσκονται στους αρχαιολογικούς χώρους όπως μουσεία, γραμματείες, εκδοτήρια εισιτηρίων κ.λπ.
8. Γιατί δε λαμβάνετε τα απαραίτητα στοιχεία από το «Ελληνικό Κτηματολόγιο»;
Οι διαδικασίες κτηματογράφησης δεν έχουν ολοκληρωθεί για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Επιπλέον, οι πληροφορίες που συλλέγονται στο πλαίσιο αυτής δεν καλύπτουν τις ανάγκες της Απογραφής Κτιρίων.
9. Γιατί δε λαμβάνετε τα απαραίτητα στοιχεία από τις Εφορίες και την ΑΑΔΕ;
Τα στοιχεία που συλλέγουν οι Εφορίες αφορούν σε επίπεδο δικαιώματος των φορολογούμενων και όχι στο σύνολο των χαρακτηριστικών των κτιρίων.
10. Πρέπει να δώσω πληροφορίες για τυχόν παραβιάσεις πολεοδομικής νομοθεσίας στο σπίτι μου;
Όχι. Καμία τέτοια πληροφορία δεν θα ζητηθεί από τον Ερευνητή της ΕΛΣΤΑT. Μπορείτε να ελέγξετε το ερωτηματολόγιο της Απογραφής Κτιρίων εδώ
11. Το κτίριο ανήκει σε πολλούς κληρονόμους. Χρειάζεται να δηλώσω τις ιδιοκτησίες;
Όχι. Καμία τέτοια πληροφορία δεν θα ζητηθεί από τον Ερευνητή της ΕΛΣΤΑΤ. Μπορείτε να ελέγξετε το ερωτηματολόγιο της Απογραφής Κτιρίων εδώ
12. Καταγράφονται και τα αυθαίρετα κτίσματα;
Καταγράφονται όλα τα κτίρια ανεξαρτήτως νομιμότητας και χρήσης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του κτιρίου, δηλαδή έχουν επιφάνεια 4 τ.μ. και άνω, στέγη και τοίχους. Δεν θα ερωτηθείτε από τον Ερευνητή της ΕΛΣΤΑΤ αν το κτίριο είναι αυθαίρετο.
13. Πώς καταγράφονται τα εγκαταλελειμμένα κτίρια;
Εάν τα εγκαταλελειμμένα κτίρια δεν είναι ετοιμόρροπα, τότε ο Ερευνητής της ΕΛΣΤΑΤ θα προσπαθήσει να αντλήσει τις πληροφορίες από κάποιον καλά πληροφορημένο γείτονα.
14. Καταγράφονται και οι τόποι λατρείας θρησκειών / δογμάτων; Καταγράφονται και οι ιδιωτικοί ναοί και τόποι λατρείας;
Ναι, καταγράφονται όλοι οι τόποι λατρείας εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του κτιρίου. Καταγράφονται όλα τα κτίρια ανεξαρτήτως χρήσης με επιφάνεια 4 τ.μ. και άνω, εφόσον έχουν στέγη και τοίχους.
15. Ποια μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η ΕΛΣΤΑΤ για την προστασία των πολιτών απέναντι στην πανδημία της νόσου του Κορωνοϊού Covid-19;
Η ΕΛΣΤΑΤ ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις κατευθύνσεις που τίθενται από την Πολιτεία. Οι Ερευνητές της ΕΛΣΤΑΤ για την Απογραφή Κτιρίων (Τομεάρχες) φορούν καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών τους εντός των κτιρίων που επισκέπτονται ή των εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας τους, κατά κανόνα, μάσκα χρώματος σκούρου μπλε, που αναγράφει με λευκά γράμματα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ – ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ 2021» και φέρει το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ. Επίσης, τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις από τους συνομιλητές τους.
16. Με ποιους τρόπους θα επικοινωνεί ο Ερευνητής της ΕΛΣΤΑΤ με τους Απογραφόμενους;
Ο Ερευνητής της ΕΛΣΤΑΤ για την Απογραφή Κτιρίων (Τομεάρχης) ενδέχεται να χτυπήσει το κουδούνι / την πόρτα σας και να σας ρωτήσει πληροφορίες που αφορούν στα χαρακτηριστικά του κτιρίου, όπως η περίοδος κατασκευής του, οι χρήσεις του, ο αριθμός των ορόφων του, τα υλικά κατασκευής του κ.λπ.
Γράψτε το σχόλιό σας

https://platform.twitter.com/widgets.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Ρόδος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων μεταναστών


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων μεταναστων στο ναυάγιο που σημειώθηκε νότια της Ρόδου. Έχουν διασωθεί συνολικά 29 άτομα. Οι διασωθέντες είναι όλοι άνδρες, αφγανικής, ιρανικής και ιρακινής υπηκοότητας οι περισσότεροι.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ξεκίνησαν το ταξίδι τους πριν από τρεις ημέρες από το λιμάνι της Αττάλειας στην Τουρκία με προορισμό την Ιταλία. Αν και σύμφωνα με αρχικές μαρτυρίες οι επιβαίνοντες στο σκάφος ήταν 80, τελικά ο αριθμός δεν είναι εξακριβωμένος.
Παράλληλα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, παρατηρήθηκε εκτεταμένη προσπάθεια από τις τουρκικές λιμενικές και στρατιωτικές αρχές, να πάρουν μέρος στην έρευνα και παρέμειναν για αρκετή ώρα σε διεθνή χωρικά ύδατα.
Παρά τις προσπάθειες που έκαναν τα στελέχη του Λιμενικού να επικοινωνήσουν με το τουρκικό Λιμενικό Σώμα, δεν έλαβαν καμία απάντηση.
Η τουρκική ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι διέσωσε πέντε ναυαγούς και ισχυρίζεται ότι η επιχείρηση έγινε σε δική της περιοχή ευθύνης, έρευνας και διάσωσης.
Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έδωσε εντολή να κινητοποιηθεί άμεσα κάθε πρόσφορο μέσο για τη διάσωση των αλλοδαπών.
Το χρονικό
Το Λιμενικό φέρεται να ενημερώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα ότι σκάφος με μετανάστες στην ανοικτή θάλασσα βρίσκεται σε κίνδυνο (στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 5 έως 6 μποφόρ), από τον κυβερνήτη τού υπό ελληνική σημαία δεξαμενόπλοιου «Christina» που έπλεε στην περιοχή.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, πηγές από το Λιμενικό επικαλούμενες τη μαρτυρία του πληρώματος του τάνκερ ανέφεραν ότι οι μετανάστες στη θέα του πλοίου μετακινήθηκαν ενστικτωδώς προς την ίδια πλευρά του σκάφους, με συνέπεια αυτό να ανατραπεί και να βυθιστεί.
Υπολογίζεται ότι αυτοί που διασώθηκαν βρίσκονταν στο κατάστρωμα του σκάφους, ενώ εκείνοι που ταξίδευαν στις καμπίνες παρασύρθηκαν στον βυθό.
Το ΕΣΚΕΔ δέσμευσε το δεξαμενόπλοιο «Christina» προκειμένου να μετάσχει στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, όπως επίσης και δύο ακόμη τάνκερ, ενώ περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα στην περιοχή έφθασε και ελικόπτερο Super Puma του Πολεμικού Ναυτικού. Από το σύνολο των διασωθέντων, 27 (υπήκοοι Αφγανιστάν, Ιράκ και Ιράν) παρελήφθησαν από το δεξαμενόπλοιο και μεταφέρθηκαν στην Κω, ενώ ακόμη 2 (πρόκειται για Τούρκους υπηκόους) περισυνελέγησαν από το ελικόπτερο και οδηγήθηκαν στην Κάρπαθο.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Πλεύρης: Από Οκτώβριο και σε δύο φάσεις τα επικαιροποιημένα εμβόλια – Τι θα γίνει με τα σχολεία


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σε δύο φάσεις θα γίνει η προμήθεια των νέων, επικαιροποιημένων εμβολίων για τον κοροναϊό έως το τέλος του χρόνου, γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Αρχικά αναμένονται τα επικαιροποιημένα εμβόλια για την μετάλλαξη Όμικρον και θα ακολουθήσουν τα ακόμα πιο επικαιροποιημένα για τις υποπαραλλαγές της Όμικρον 4 και 5.
Σύμφωνα με τον υπουργό, οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν καταθέσει τους φακέλους τους, υπάρχουν εγκριτικές διαδικασίες και «από τον Οκτώβριο και μετά ευελπιστούμε να υπάρχουν».
Ο κ. Πλεύρης σημείωσε πάντως, πως όσοι κινδυνεύουν τώρα, δεν πρέπει να περιμένουν και γι’ αυτό υπάρχει σύσταση για τους πολίτες άνω των 60 και για τις ευάλωτες ομάδες να προχωρήσουν στην τέταρτη δόση.
Μεγαλύτερη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα για απλές κλίνες Covid
Ο υπουργός Υγείας, είπε ότι γίνονται συναντήσεις με τις ιδιωτικές κλινικές προκειμένου να παραχωρήσουν απλές κλίνες για τη διαχείριση περιστατικών Covid. Εξήγησε πως το τελευταίο κύμα της πανδημίας έδειξε ότι δεν υπάρχει πίεση σε κρεβάτια ΜΕΘ αλλά σε απλές κλίνες και συνεπώς μπορεί να αλλάξει το μοντέλο που οτιδήποτε Covid πήγαινε στο δημόσιο σύστημα.
«Εμείς θέλουμε να τα διαχειρίζονται οι ιδιώτες για να μην πιέζονται οι απλές κλίνες στο ΕΣΥ», τόνισε χαρακτηριστικά.
Συστάσεις και όχι υποχρεωτικότητα
Σχετικά με το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων από το φθινόπωρο, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι επιθυμία είναι να μην υπάρξουν «μέτρα τύπου υποχρεωτικότητας» αλλά συστάσεις για χρήση μάσκας όπου υπάρχει συγχρωτισμός και σε κλειστούς χώρους.
«Δεν είναι στη βούληση μας να γυρίσουμε σε μέτρα περιορισμού», πρόσθεσε λέγοντας ότι δεν είναι πρόθεση μέτρα υποχρεωτικότητας ή μετρικοί περιορισμοί ή να υπάρχουν μη προσβάσιμοι χώροι.
Τι θα γίνει με τα σχολεία
Ειδικά για τα σχολεία ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι θα καταρτιστεί εκπαιδευτικό πρωτόκολλο σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας λίγο πριν επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία και ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας.
Ο δείκτης που μπορεί να αλλάξει το σχεδιασμό
Ο κ. Πλεύρης τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι ο βασικός δείκτης που παρακολουθούν οι ειδικοί είναι η πίεση στις εντατικές του ΕΣΥ και συνεπώς στο βαθμό που δεν υπάρχουν βαριές νοσηλείες, δεν θα χρειάζεται η λήψη μέτρων, καθώς οι απλές κλίνες είναι πιο διαχειρίσιμες. «Όμως αυτό είναι δυναμικό, συνδυάζεται με την πίεση», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Έρχεται διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ και Τράπεζες
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Μερομήνια: Πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας – Ποιοι θα είναι οι «σκληρότεροι» μήνες
-
MEDIA2 ημέρες ago
Κόβει την ανάσα στα 55 της: Η Κατερίνα Λέχου μόλις ανέβασε τη φωτό που στέλνει στο ταμείο… ανεργίας τις instagrammers (Pic)