LIFESTYLE
Άριελ Κωνσταντινίδη: “Ήταν μια απόφαση ζωής” – Όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη, την αποβολή και τη μητρότητα (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Άριελ Κωνσταντινίδη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις πιο δύσκολες αλλά και καθοριστικές στιγμές της ζωής της. Καλεσμένη στην εκπομπή «The Mute Project» με τη Χριστίνα Δημητρέλου, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητρότητα, τις προσωπικές της επιλογές, τις απώλειες που τη σημάδεψαν, αλλά και στις αποφάσεις που πήρε για να προχωρήσει στη ζωή της.
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Αυτή την περίοδο είμαι ζορισμένη» – Οι απαιτήσεις της μητρότητας
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για την καθημερινότητά της ως μητέρα τριών παιδιών, παραδεχόμενη πως οι ευθύνες είναι πολλές, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και μια επιλογή που την γεμίζει.«Αυτή την περίοδο είμαι ζορισμένη κι αυτό έχει να κάνει με το μωρό που έχει έρθει στη ζωή μου. Παράλληλα έχω και τις υποχρεώσεις με τους γιους μου, οι οποίες περνάνε όλες από εμένα. Από τη μία μου αρέσει να έχω ευθύνες, αλλά από την άλλη πολλές φορές μαζεύονται πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.Η ηθοποιός τόνισε πως έχει μάθει να παίρνει γρήγορες αποφάσεις και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας πραγματικότητας που έχει διαμορφωθεί στη ζωή της.
«Ένιωθα μόνη μου μέσα στον γάμο» – Η απόφαση του διαζυγίου
Αναφερόμενη στον χωρισμό της από τον πατέρα των δίδυμων παιδιών της, η Άριελ Κωνσταντινίδη εξήγησε πως η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά προέκυψε μέσα από μια μακρά διαδικασία σκέψης.«Ένιωθα μόνη μου μέσα στον γάμο. Ένιωθα ότι έχω και άλλο ένα παιδί, το οποίο μου έφερνε όλη την ώρα προβλήματα και εμπόδια. Τότε πίστευα ότι θα περάσει ο καιρός και θα ωριμάσει», είπε.Όπως αποκάλυψε, αρχικά πίστεψε πως η απόφαση του χωρισμού είχε να κάνει με τα παιδιά της, όμως στη συνέχεια συνειδητοποίησε πως ήταν μια επιλογή που έκανε για τον εαυτό της.
Η άμβλωση στα 29 και η αποβολή που τη σημάδεψε
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά και για δύο ιδιαίτερα προσωπικές εμπειρίες που σημάδεψαν τη σχέση της με τη μητρότητα.Αποκάλυψε πως στα 29 της χρόνια αποφάσισε να προχωρήσει σε άμβλωση, μια απόφαση που, όπως τόνισε, ήταν απόλυτα συνειδητή.«Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση. Τότε μπήκα στη διαδικασία να απεξαρτηθώ από όλο αυτό το περιβάλλον», ανέφερε.Χρόνια αργότερα, στα 42 της, βίωσε μια αποβολή που την επηρέασε βαθιά.«Η απώλεια με είχε καταρρακώσει. Για έναν με δύο μήνες ήμουν με κλειστά μάτια και το μόνο που έκανα ήταν να τρώω και να κάνω μπάνιο. Η απώλεια ήταν οδυνηρή», εξομολογήθηκε.
Η επιλογή να αποκτήσει παιδί με δότη
Η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε και στην απόφασή της να αποκτήσει την κόρη της με τη βοήθεια δότη, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την επιλογή.«Ο λόγος που επέλεξα δότη για να κάνω το παιδί είναι ότι εγώ δίπλα μου θέλω έναν άνθρωπο που θα είναι εκεί για εμένα. Δεν θα ήθελα να μας συνδέει κάτι. Δεν ήθελα να μας δένει ένα παιδί», είπε.Η ηθοποιός τόνισε πως, παρά τις δυσκολίες, ένιωσε πως αυτή τη φορά μπορούσε να ζήσει τη μητρότητα με διαφορετικό τρόπο.«Ένιωσα μόνη μου, αλλά ταυτόχρονα είπα ευτυχώς που αυτή τη φορά θα το απολαύσω, γνωρίζοντας ότι είμαι μόνη μου. Για εμένα είναι οδυνηρό να είσαι με παρέα και να νιώθεις μόνη», σημείωσε. Η Άριελ Κωνσταντινίδη έγινε για πρώτη φορά μητέρα το 2017, όταν απέκτησε τους δίδυμους γιους της, Δαναό και Φοίβο, ενώ περίπου έναν χρόνο πριν υποδέχτηκε την κόρη της, ολοκληρώνοντας την οικογένειά της.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

ΚΟΣΜΟΣ15 ώρες agoΙσραήλ: Οι βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 27 Οκτωβρίου
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΕπιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 ώρες agoΣδούκου για τις απειλές κατά της Σέβης Βολουδάκη: «Η φασιστική νοοτροπία πρέπει να ηττηθεί»
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΜεθυσμένος ο τουρίστας οδηγός του “ιπτάμενου” αυτοκινήτου στο Ηράκλειο
ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες agoΟ Γ.Γ. του ΟΗΕ ζητά άμεσο τερματισμό των εχθροπραξιών στον Κόλπο
LIFESTYLE15 ώρες agoΚωνσταντίνος Αργυρός: Οι “Καμπάνες” έγραψαν ιστορία στο Billboard – “Η μουσική είναι γέφυρα για τους πολιτισμούς” (Βίντεο)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες agoΜυλωνάκης μετά την περιπέτεια υγείας: Τραβάω την κουρτίνα στην τοξικότητα – Έχω εικόνα της κατάρρευσής μου
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΕντοπίστηκαν 35 αλλοδαποί νοτιοδυτικά της Γαύδου, οι 10 χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη









