Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Άρης Μουγκοπέτρος: “Έχω αφήσει τον τραυματισμό μου πάρα πολύ πίσω” – Η συγκίνηση για την αγάπη του κόσμου και το μήνυμα ζωής (Βίντεο)

Published

on

Άρης Μουγκοπέτρος: "Έχω αφήσει τον τραυματισμό μου πάρα πολύ πίσω" - Η συγκίνηση για την αγάπη του κόσμου και το…

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Σε μια πιο αισιόδοξη φάση της ζωής του βρίσκεται πλέον ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος μίλησε για όσα ακολούθησαν μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το Πάσχα του 2025 και για τη δύναμη που αντλεί από την αγάπη του κόσμου. Ο γνωστός μουσικός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Τετάρτης 19 Αυγούστου, εξηγώντας πως έχει επιλέξει να κοιτάζει μπροστά και να μη μένει πλέον στον τραυματισμό που άλλαξε απότομα την καθημερινότητά του. «Μόνο χαμόγελο! Εννοείται, από εδώ και πέρα μόνο χαμόγελο», είπε αρχικά.

Διαβάστε: Άρης Μουγκοπέτρος: “Θα τολμήσω να πω ότι γίνεται λαϊκό προσκύνημα, δεν φοβήθηκα γιατί ήμουν σίγουρος θα ξαναπαίξω” – Η επιστροφή και η συγκίνηση για την αγάπη του κόσμου (Βίντεο)

Άρης Μουγκοπέτρος: “Λες και δεν έχει γίνει τίποτα”

Και συμπλήρωσε: «Έχω αφήσει τον τραυματισμό μου πάρα πολύ πίσω, λες και δεν έχει γίνει τίποτα. Έτσι είναι για μένα αυτή τη στιγμή. Επειδή δυσκολίες τυχαίνουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, το θέμα είναι να μην τα παρατάμε. Και αν δεν τα παρατάμε, θα έρθει η στιγμή να πάρουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε. Η αγάπη του κόσμου όλο αυτό το διάστημα είναι για μένα κάτι που δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Όταν βγαίνεις έξω και σε παίρνει αγκαλιά ένας παππούς και κλαίει για τον πόνο σου, αυτό είναι κάτι μοναδικό. Κι ευχαριστώ τον Θεό που με έχει κάνει να ζήσω αυτά που έχω ζήσει μέχρι στιγμής».

Το ατύχημα σημειώθηκε το Πάσχα του 2025, όταν κροτίδα εξερράγη στο χέρι του Άρη Μουγκοπέτρου. Ο τραυματισμός ήταν εξαιρετικά σοβαρός, με αποτέλεσμα να χάσει δύο δάχτυλα, ενώ παράλληλα αντιμετώπισε σημαντικό πρόβλημα στην όραση του δεξιού του ματιού. Έκτοτε ακολούθησε μια μακρά περίοδος με επεμβάσεις και αποκατάσταση, καθώς ο μουσικός έδωσε τη δική του μάχη για να επανέλθει στην καθημερινότητά του και να μπορέσει να επιστρέψει ξανά στο κλαρίνο.


Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο